• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti

ilginyilmaz04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2025
48
0
1
21
Arkadaşlar benım 1 senedir çikolata kistim var güncel durum 5.3 sağ yumurtalık 5.3 gene sağ yumurtalık içi kan dolu bir kist ve doktorum bana zoladex 3.6 Miligram vurdu tek bir doz olacağımı söyledi küçülme olursa bu iyi bir şey büyürse yumurtalık alacağını söyledi benim gibi bunu yaşayan bu iğneyi vurduran fayda gören etki gören var mı bilgisi olan yazabilir mi

Ay benim biri 16 cm biri 7-8 cm çikolata kistim vardı ameliyatla aldı doktorum yumurtalığıma zarar vermeden sizinki neden yumurtalığı almaktan bahsetmiş 5 cm le anlamadım başka bir doktor görüşü alın bence 🌸

Ay benim biri 16 cm biri 7-8 cm çikolata kistim vardı ameliyatla aldı doktorum yumurtalığıma zarar vermeden sizinki neden yumurtalığı almaktan bahsetmiş 5 cm le anlamadım başka bir doktor görüşü alın bence 🌸
Şimdi şöyle bir senedir tedavi olduğumu düşünüyordum başta öğrendiğimde 2,30santim di fakat şuan 5,3 olmuş sağ yumurtalıgımda hızlı büyüme oluyor 1 ayda mesela 3 buçuktu 5,1 olduğunu öğrendim dönmeye başlamış dedi dr sağ yumurtalıgımda 5,3 çikolata kisti 5,3 luk kan dolu bir kist var doğum kontrol hapı kullandım daha çok buyudu ve bir iğne yaptı şuan göbekten zelodex 3,6 dediki 1 ay sonra baktığımızda küçülürse iyi ama büyüdüyse amaliyat yapıcam temızlemeye çalışıcam ama amaliyat hali bir kanama falan olursa sağ yumurtalığı alıcam dedi

Şimdi şöyle bir senedir tedavi olduğumu düşünüyordum başta öğrendiğimde 2,30santim di fakat şuan 5,3 olmuş sağ yumurtalıgımda hızlı büyüme oluyor 1 ayda mesela 3 buçuktu 5,1 olduğunu öğrendim dönmeye başlamış dedi dr sağ yumurtalıgımda 5,3 çikolata kisti 5,3 luk kan dolu bir kist var doğum kontrol hapı kullandım daha çok buyudu ve bir iğne yaptı şuan göbekten zelodex 3,6 dediki 1 ay sonra baktığımızda küçülürse iyi ama büyüdüyse amaliyat yapıcam temızlemeye çalışıcam ama amaliyat hali bir kanama falan olursa sağ yumurtalığı alıcam dedi
Çok geçmiş olsun öncelikle inşallah kolaylıkla geçer süreciniz 🌼

I ilginyilmaz04 benim de çikolata kistim var daha önce patlamıştı 7.5cmde. acısını asla unutmam . hatta başta döndü mü patladı mı ayırt etmekte zorlanmıştı doktorlar da . ama dediğin iğneyi hiç bilmiyorum allah şifa versin inşallah

Geçmiş olsun 🍀canım.
Umarım tek dozla etkisini gösterir ve kist küçülür, birçok kişide Zoladex ilacın işe yaradığını duymuştum. Doktorunun dediğini dikkatle takip etmen önemli 🙏 Sağlıklı günler dilerim .

Back
X