Çikolata kisti

mrl1510

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2025
9
0
1
26
Sol yumurtaligimda 3.5 büyüklüğünde çikolata kisti var hamile kalma şansım nedir hamile kalabilirmiyim

Canım benim çift taraflı var doktorlar tutması çok zor dedi tüp bebeğe başladık ama tek taraflı olsaydı 1 yıl bekleyecektik tek taraflı olanların şansı daha fazla kuzenim de seninki gibiydi korkuyordu oda 1 yıl sonunda hamile kaldı oda çok şükür

Sol yumurtaligimda 3.5 büyüklüğünde çikolata kisti var hamile kalma şansım nedir hamile kalabilirmiyim
Canım benim çift taraflı var doktorlar tutması çok zor dedi tüp bebeğe başladık ama tek taraflı olsaydı 1 yıl bekleyecektik tek taraflı olanların şansı daha fazla kuzenim de seninki gibiydi korkuyordu oda 1 yıl sonunda hamile kaldı oda çok şükür

Geçmiş olsun ben sağ yumurtada 5cm büyüklüğünde iken kızıma soldan hamile kaldım tek tarafınızn temiz olması kafi ve birliktelikten sonra kistsiz yöne doğru uzanın, benim kistten midir bilmiyorum tüplerim tıkalıydı laparaskopi oldum kistime karşmadı sadece tüplerimi açtı ve hemen kızım oldu çok şükür darısı size ve tüm isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…