Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil dustu cnm bendede var 4-5 cm civari???Kistin çok küçük canım soğan suyu iç eritir benimde var 7 cm di 4 e düştü,hamile kalabilirsin ama kist büyükse düşük tehlikesi oluyomuş diye duydum senin küçük olduğu için hamile kalman kolay olur.
canım 1/1,5 senedır bebek ıçın uğrasıorz sımdı bı de bu çıktı daha once varmıydı onu bıl bılmıorz artık doktorlar nasıl baktıysa amaKistin çok küçük canım soğan suyu iç eritir benimde var 7 cm di 4 e düştü,hamile kalabilirsin ama kist büyükse düşük tehlikesi oluyomuş diye duydum senin küçük olduğu için hamile kalman kolay olur.
doğum kontrol hapı kullansak hamılelık gene ertelenecek yanı heSoğan kürü doğum kontrol hapı bide aktara gittim bi karışım yaptı pekmezin içine bişey katmış ama ne olduğunu bilmiyorum.
1 adet orta boy resimde görülen yemeklik soğanı (kırmızı, mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) kabuklarını soyup dörde bölün.canım 1/1,5 senedır bebek ıçın uğrasıorz sımdı bı de bu çıktı daha once varmıydı onu bıl bılmıorz artık doktorlar nasıl baktıysa ama
soğan suyunu nasıl ıçmıstın
Canım hangi şehirdesindoğum kontrol hapı kullansak hamılelık gene ertelenecek yanı he
Bende 1,5 senedir ugrasiyorm oncelerde tertemiz dediler 4 ay once bi gittim 4 ,5 cm kistttt ((canım 1/1,5 senedır bebek ıçın uğrasıorz sımdı bı de bu çıktı daha once varmıydı onu bıl bılmıorz artık doktorlar nasıl baktıysa ama
soğan suyunu nasıl ıçmıstın
canım ya klorsuz su dan kastın musluk suyu olarak mı yaptın ?1 adet orta boy resimde görülen yemeklik soğanı (kırmızı, mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) kabuklarını soyup dörde bölün.
Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Soğan kürü‘nü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.
Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Hamile kalmak için soğan suyu küründen sonra kuru incir kürü uygulanmalıdır. (her iki kürü aynı anda uygulamayınız)
Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalı.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. – 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
Bu kür; erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over gibi şikayeti bulunan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen gidermektedir.
Uyarı: Bu soğan suyu
Cnm normal yollami hamile kaldin ve kistin kac cmdi ameliyat oldugunda vede ameliyat sonrasinda tekrarladimi kistin?Arkadaşlar ben endometriozis için 2012 yılında ameliyat oldum ve hiç bir işe yaramadı. Aksine yumurtalık rezervimin çoğunu kaybettim. Çok iyi bir doktor bulmanızı tavsiye ediyorum. Bana hep önce bebek olsun sonra hastalık da geçecek dendi ama endometriozisin şiddetine göre bebek sahibi olmak gerçekten çok zorlaşabiliyor. Sizlere tavsiyem çok gerekmedikçe ameliyat olmamanız ve eğer normal yolla olmuyorsa geç kalmadan tedaviye başvurmanız. Tedavi ile çok şükür hamile kaldım. Sorusu olanlara yardımcı olabilirim.
merhaba canim benimde kistim var 5,5 cm sagda. profa gittim bana bu kistin tedavisi gebelik dedi . ama hamile kalamiyorum 2 senedirArkadaslar merhaba. Bugun doktora gıttım ve 4 mm çikolata kistım oldugunu öğrendim cok moralim bozuldu. Kisti olup hamile olan varmı
canim tedavi olarak neler yaptin normal olarak mi gebe kaldinArkadaşlar ben endometriozis için 2012 yılında ameliyat oldum ve hiç bir işe yaramadı. Aksine yumurtalık rezervimin çoğunu kaybettim. Çok iyi bir doktor bulmanızı tavsiye ediyorum. Bana hep önce bebek olsun sonra hastalık da geçecek dendi ama endometriozisin şiddetine göre bebek sahibi olmak gerçekten çok zorlaşabiliyor. Sizlere tavsiyem çok gerekmedikçe ameliyat olmamanız ve eğer normal yolla olmuyorsa geç kalmadan tedaviye başvurmanız. Tedavi ile çok şükür hamile kaldım. Sorusu olanlara yardımcı olabilirim.
Prof ne onerdi peki yani kalinamiyorsa ne yapilmalimerhaba canim benimde kistim var 5,5 cm sagda. profa gittim bana bu kistin tedavisi gebelik dedi . ama hamile kalamiyorum 2 senedir
sperm testi yapin dedi, adetin 3. gunu hormonlara baktir dedi. 3 ay sonra hamile kalamazsan hsg filmi cektir gene kalamazsan gel dedi. ama hsg den korkuyorum profa gitmeye de korkuyorum acikcasi dr fobim var cok guzel konustu benle prof. her iki tarafinda cikolata kisti olup hamile kalan cok hastam var dedi. bazi hastalar sezeryanda ogreniyormus kistlerinin olduklarini iste engel degil dedi ama ben 2 senedir kalamadimProf ne onerdi peki yani kalinamiyorsa ne yapilmali