Çikolata kistim

Onfo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
270
-149
98
35
Merhaba doktora muayene olduğumda sol kasıkta 3 cm sağ yumurtalıkta 5 cm çikolata kistim olduğunu öğrendim. Yumurtalık rezervine bakıldo, çok şükür iyi çıkto, adetimin 3. Günü de hormon testi yapılacak, bana kistleri küçültmesi için visanne isimli bir hormon ilacı verdi, hamile kalmayı etkilermi onuda bilmiyorum. Onun dışında biraz bitkisel yollaro araştırdım hayt macununun iyi geleceğini duydum, ne kadar doğru bilgim yok. Kullanıp hamile kalan üyelerimiz varmı. Yada aynı sureçten geçen bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.

visanne kullandığınız adet olmazsınız kisti küçültmek için veriyorlar geçiçi menopoz gıbı düşünün

İnstagramda dr deniz meryemi sende arastırsana fonksiyonel tıp 3 aylık tedavi ile cikolata kisti temizliyormus bende aldım inşaallah işe yarar tedavi görenler cok memnun bakalım hayırlısı bacım.

İnstagramda dr deniz meryemi sende arastırsana fonksiyonel tıp 3 aylık tedavi ile cikolata kisti temizliyormus bende aldım inşaallah işe yarar tedavi görenler cok memnun bakalım hayırlısı bacım.
Fiyatı nedir acaba nasıl bi tedavi

Endometriozis ve buna bağlı oluşan endometrioma yani çikolata kistinin etiyolojisi tam olarak belli değil ve tam olarak kalıcı bir tedavisi de yok tam da bu yüzden insanların umutlarını sömürüyorlar, lütfen paranızı umutlarınızı kullandırmayın...

Temizlendiğini söyleyen hastalar var isterseniz arastırıjin dr deniz meryem instagramda. Bende palet aldım bakalım 3.haftama giriyorum inşaallah şifayı bulurum

Fiyatı nedir acaba nasıl bi tedavi
Dr deniz meryem ona sorabilirsin arada indirim sorularınspruyo falan en azından soru soram tedavi alıp memnun kalanlsrın yazılarını okursun bacım şifa Allahan tabiki. Beslenme düzenini olusuturyor rahatsızlıklarına alerjilerine göre . Takvileyeler bitki cayları yürüyüs içecekler falan haftalık beslenmeni düzenliyo

Temizlendiğini söyleyen hastalar var isterseniz arastırıjin dr deniz meryem instagramda. Bende palet aldım bakalım 3.haftama giriyorum inşaallah şifayı bulurum

Ben akademisyen olarak uluslararası yayınları, bildirileri, önemli kurumların önerilerini takip ediyorum. Kanıta dayalı olmayan -ki kanıtı geçtim üzerine tek bir bilimsel çalışma yapılmamış uygulamaları- ister istemez saçma buluyorum. Bu uygulamayı yapan doktor mesela o kadar başarılı ise kendi hasta popülasyonundan analiz edip yayın çıkartsın uluslararası bir platformda çok ses getirir. Ama yok, derdi insanlığa faydalı olmak değil, ortada bir fayda da yok zaten, parasına bakar böylesi.

Ben öyle doktorlars güvenmiyorum

Bilmiyorum nasip nasip

Kendisine ulaştım bunun okulunu okuyan insanlar profesörler var sizin nasıl tedaviniz olabilir ki dedim

Bilmiyorum nasip nasip
Oyle isimde bir doktor bile yok insanları kandırıyor ve ürün de vermiyor dışarıdan al diyormuş beslenme listesi veriyormus diyetisyen mi op dr mu anlamadım yapay zekaya sorar verir beslenme listesini 16 bin TL para istiyor kandıracak adam arıyor bunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…