Çikolata kistime rağmen hamileyim

Hiba06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
286
707
303
Merhaba,
Aralık 2019 da adet gecikmesi nedeniyle hamilelikten şüphelendim ve şüphelerim doğru çıkmıştı hamileydim. O anki tecrübesizliğimle ilk testim ile herkese tüm aileye söyledim, sonra 2. Testimde birşeylerin yolunda gitmediğini anladım ve o gün gece düşük yaptım. O psikolojiyi anlatamam çok kötüydü.

Ertesi gün riskli gebelik uzmanı bir doktora gittim ve 5 cm çikolata kistim olduğunu öğrendim. Doktor o kadar ümitsiz konuştu ki moralim bozuldu, acilen tüp bebek yapmamız gerektiğini söyledi, “ben zaten sadece 2 ay denedim hamile kaldım ve düşük oldu neden tüp bebek yapayim ki “ dedim. “O zaman bu ay klomen deneyeceğiz sonrasında acilen tüp bebek “ dedi. Klomen ile çok umutlanmıştım ama maalesef hormonlarımı ve dengemi bozmaktan başka birşeye yaramadı. Hatta o ay 17 gün adetim gecikti bağışıklığım düştü influenza oldum 2 ay onunla mücadele ettim.

Influenzayı atlattım vucüdum toparlandı ve artık ümidi kesmiştim tüp bebek falan da düşünmüyordum, baya bi akışına bırakmıştım en azından 2 yıl. 3 gün önce çok fena bir vajina ağrısı ile acile gittim ve hamile olduğumu öğrendim. Sevinemedim bile emin olamadım sağlıklı mı değil mi diye. O gün beta hcgm 45.20 idi 2 gün sonra 156.30. Sağlıklı gibi görünüyor. 4 gün sonra tekrar test var. Çok heyecanlıyım, ama bir yandan da tedirgin. vajinamda ağrı var yatınca geçiyor ayağa kalkınca başlıyor. Doktor her ihtimale karşı progestan 200 verdi, sabah akşam kullan dedi.

Tecrübeli anneler ne olur beni rahatlatın sizde de böyle ağrılar oldu mu. Çok tedirginim.

Tabiki olur kasik ağrısı olur adet sancisi gibi olur vajina ağrısı olur kanama akıntı vs olmadığı sürece sorun yok bence sonuçta rahmin genişliyor vücudun sistemi değişiyor resmen lütfen içini ferah tut düşünme sürekli aklına getirme ve kendini dinleme belayı çağırma derler canım ne güzel bak hamile kalmışsın kiste rağmen tadını çıkar inşallah düzenli şekilde de artar kucağına almak nasip olur ..

Ağrı çok normal bebek yerleşiyordur . Kanama olmadığı sürece korkmayın . Ağır kaldırmayın uzanmayın dinlenin sağlıklı beslenin tutunur Allah’ın izniyle 🙏🏾 Her ihtimale karşı folik asit de için

Ağrı çok normal bebek yerleşiyordur . Kanama olmadığı sürece korkmayın . Ağır kaldırmayın uzanmayın dinlenin sağlıklı beslenin tutunur Allah’ın izniyle 🙏🏾 Her ihtimale karşı folik asit de için
Folik asiti düşük yaptıktan sonra hiç kesmedim hep içtim 120 tabletlik almıştım kalmasın diye içiyordum ümidim olmadığı halde. Beslenmeme de hep dikkat eder yoga yapardım, şimdi egzersizleri azalttım riskli olabilir diye ama sürekli tedirginim.

Tabiki olur kasik ağrısı olur adet sancisi gibi olur vajina ağrısı olur kanama akıntı vs olmadığı sürece sorun yok bence sonuçta rahmin genişliyor vücudun sistemi değişiyor resmen lütfen içini ferah tut düşünme sürekli aklına getirme ve kendini dinleme belayı çağırma derler canım ne güzel bak hamile kalmışsın kiste rağmen tadını çıkar inşallah düzenli şekilde de artar kucağına almak nasip olur ..
Amin çok teşekkür ederim 🙏🏻

Back
X