Çikolata kistine rağmen hamileyim...

Deniznisan

Mutluluk ve huzur
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
1.202
228
323
42
Nazilli
Kızlar sabah yaptığım test pozitifti sonra kan tahlili yaptırdık 65,8 çıktı bu ay klomen kullandım ve 2 gün gecikti.14 aydır bu anı bekliyordum çok sevindim ama değerim düşük galiba çok endişeleniyorum benim gibi olan varmı aranızda bişeyler söyleyin...

değerin iyi bence benim 3 günlük gecikmede 39,97 çıkmıştı 3 gün sonra 124 olmuştu.çok şükür herşey yolunda.darısı başına işallah

Gözünüz aydın canım. Değerin bence gayet iyi ki önemli olan 2 günde bir katlanması...Zaten katlanıyorsa herşey yolunda demektir. endişelenmeyi bi kenara bırak, anın tadını doyası çıkar. Rabbim verecekse verir, ne yaparsan yap.

rabbım saglıklan kucagına almayı nasp etsın
darısı bıze ınşşşşş
duanızı eksık etmeyın

insallah yavrunu hayirlisiyla kucagina alman nasip olur:Saruboceq:

hepinize teşekkür ederim biraz araştırdım kimyasal gebelik falan oluyormuş o biraz kafama takıldı inşallah bi terslik yoktur
ayrıca şunu söylemek istiyorum belirtilere takılmayın çünkü benim hiç belirtim olmadı ne göğüslerimde ne akıntımda hiçbir değişiklik yoktu ama Allah nasip edince oluyor işte inşallah isteyen herkez en yakın zamanda bu mutluluğu yaşar

biraz önce test yaptım hala silik çizgi var netleşmemiş 2 gün önce yapmıştım diğer testi aynı çıktı çok korkuyorum bi terslik var galiba şimdi doktora gidiyoruz dua edin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…