cikolata kistiyle tup bebek tedavisi

Yapılan bazı çalışmalarda bebeğin rahme tutunmasına engel olduğu görülmüş.. Bende de var sağ da 5 cm di transfer öncesi iki ay lucrin kullandım 3 cm düştü.. Bugün transfer in 7. Günü
Ayy cok heyecanliyim 7.gununuz demek sizinde..kac transfer oldu?transfer islemi zormu acaba birz bilgi verebilrmsnz?

Ayy cok heyecanliyim 7.gununuz demek sizinde..kac transfer oldu?transfer islemi zormu acaba birz bilgi verebilrmsnz?

1 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi.. Benim kist olan taraftan yumurta oluşmadı soldan 7 tane toplandı 5 i döllendi.. Transferim oldu Cumartesi olmasını bekliyorum heyecanla duayla bazen de korkuyla ☺️

U
1 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi.. Benim kist olan taraftan yumurta oluşmadı soldan 7 tane toplandı 5 i döllendi.. Transferim oldu Cumartesi olmasını bekliyorum heyecanla duayla bazen de korkuyla ☺️
Umarim bebeginiz tutunur☺hersey gonlunuzce olsun..demek kist olan tarafta yumurta olusmayabiliyor?bu kotu oldu simdi:(benm digerindede 1.5 cm olismus galiba emin olamadi dr yumurtada olablr dedi:(igneye adetin 2.gunumu basladiniz?

Himm anladim.benm 3 transfer olacak bakalm hayirlisi olsun hakkimizda☺sonucu burada paylasirsaniz mutlu olurum:)

Merhaba dcu uc transfer demisssin yasini merak ettim bende de cift tarafli kist var sagdan hic yumurta toplanamadi sildan 4 tane cift transfer oldu ama bebgimin birini kaybettim yedinci haftasinda gelisimi durmus elhamdulillah diger benegim benimle benim dr tutunmaya engel diye okuturlar bize ama uygulamada engel ildugunu girmedim demisti bana. Umudunuzu yitirmeyin insaallah gonlumuzdekilere kavusalim. Bu arada transfer cok acisiz zahmetsiz bir islem. Tedavin hayirli olsun

Merhaba dcu uc transfer demisssin yasini merak ettim bende de cift tarafli kist var sagdan hic yumurta toplanamadi sildan 4 tane cift transfer oldu ama bebgimin birini kaybettim yedinci haftasinda gelisimi durmus elhamdulillah diger benegim benimle benim dr tutunmaya engel diye okuturlar bize ama uygulamada engel ildugunu girmedim demisti bana. Umudunuzu yitirmeyin insaallah gonlumuzdekilere kavusalim. Bu arada transfer cok acisiz zahmetsiz bir islem. Tedavin hayirli olsun
Tesekkur ederim cvbin icin canm.benm yasim 28 fakat kist var diye sansimizda yuksek olsun diye kibriis tercih ettik o yusden 3 transfer olacak..icimde hem korku hem heyecan var..senin bebeginde hayirli ugurlu olsun allah anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsin cnm.19 aralik regl baslangicim olacak buyuk ihtimalle ertsei gun dr a gidecegim.sanirim kan tahlili alinacak..ve igneye basliyacagim.hayirlisi olsun sadece bunu diliyorum..

Beni hic etkilemiyo agrim sizim yok adetler duzenli..2.5cm..
Mrb.aslnda yumurta kalitesini dusurdugunden sanirim skinti oluyo.benm 2.5 cm kistim.2 senedr olmuo bebis:KK43:ayin 19 tedavi basliyacak insallah..sizin transfer sayiniz kacti ?
1 taneydi o da tutmuştu fakat sonra duşuk yasadım sımdı yine denıcem..yumurta kalitemı etkilemedi..

Selam arkadSlar basligi gorunce yazmak istedim.oldukca buyuk bi cikolata kiatim vardi.6 cm kadar.ve ekstra bir suru problem.yazin bi rup bebek denedim malesef kimyasal gecelikle sonuclandi.2 ay once ameliyat oldum.onumuzdeki ay tekrar deniycez bi sorun cikmazsa insallah.benim kistin ameliyatta aspire edildi.bakalim neler olacak.insallah hwpimiz guzel neticelere ulasiriz.cok sıkıntili bi surec.allahm yardimcmz olsun

Merhaba senin transfer ne zaman"gelartikannecim, post: 37226239, member: 629103"]cikolata kistiyle ugrasip tup bebekle anne olanlar ya da bnm gbi olmaya calisanlar dert ortaklarim bundan sonra bu baslik altinda toplanalim. tup bebek tedawisiyle anne olan endo lu hanimlar hikayelerinizi dinlemek cok isteriz :) eminim cok da umut olur bize .internette pek de olumlu seyler yok yada olumlu sonucu alanlar yazmiyorlar mutluluktan :) burdan destek olalim birbirimize. dualarda bulusmak icin toplanalim. ilk olarak bn bahsedeyim tedawimden. yumurtalar toplandi bahceci kliniginde tedawi goruyorum dr um guwenc bey donduruldu yumurtalar bn ise lucrin depot oldum we kistlerimin biraz sakinlesmesini bekliyoruz[/QUOTE]
Meehaba

Merhaba senin transfer ne zaman"gelartikannecim, post: 37226239, member: 629103"]cikolata kistiyle ugrasip tup bebekle anne olanlar ya da bnm gbi olmaya calisanlar dert ortaklarim bundan sonra bu baslik altinda toplanalim. tup bebek tedawisiyle anne olan endo lu hanimlar hikayelerinizi dinlemek cok isteriz :) eminim cok da umut olur bize .internette pek de olumlu seyler yok yada olumlu sonucu alanlar yazmiyorlar mutluluktan :) burdan destek olalim birbirimize. dualarda bulusmak icin toplanalim. ilk olarak bn bahsedeyim tedawimden. yumurtalar toplandi bahceci kliniginde tedawi goruyorum dr um guwenc bey donduruldu yumurtalar bn ise lucrin depot oldum we kistlerimin biraz sakinlesmesini bekliyoruz
Meehaba[/QUOTE]
Merhba :)

Back
X