• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cikolata kistiyle tup bebek tedavisi

Slmlar kizlar ben iki sene once laporskopik ameliyatla 6.5 cm kistimi aldirdim alti ay sonra normal gebelik olmayinca iki asilama basarisiz mart ayinda ilk tup bebek tuttu 8 haftalik bos gebelik nedeniyle kurtaj bu ay yine tup bebek tuttu keseleri on gun sonra gorucez nasipse bu arada cok sukur kistim tekrar etmedi

Arkadaşlar ben adetliydim lucrin oldum 13 gün sonra yine adet oldum.. Ve 8 gündür devam ediyor kahverengili geldi şimdi yine kanama oldu kullanan arkadaşlar sizlerde de oldu mu
Cnm bnm dr bna adet gorebilirsin bazi bunyede yapiyor adet kanamasi bu igne adet olursan adetin ikinci gunu bna 3 kasimi ki ogun dr un bni tekrarmuayeneye cagirdigi gun beklemeden adetinin ikinci gunu gel demisti.

Cnm bnm dr bna adet gorebilirsin bazi bunyede yapiyor adet kanamasi bu igne adet olursan adetin ikinci gunu bna 3 kasimi ki ogun dr un bni tekrarmuayeneye cagirdigi gun beklemeden adetinin ikinci gunu gel demisti.
Off biyandan yemek hazirluyrm ck karisik yazmisim cnm kusura bakma kontrol gununu beklemedn adet oldugunun ikinci gunu gel demisti

Slmlar kizlar ben iki sene once laporskopik ameliyatla 6.5 cm kistimi aldirdim alti ay sonra normal gebelik olmayinca iki asilama basarisiz mart ayinda ilk tup bebek tuttu 8 haftalik bos gebelik nedeniyle kurtaj bu ay yine tup bebek tuttu keseleri on gun sonra gorucez nasipse bu arada cok sukur kistim tekrar etmedi
Ins sag salim alin kucaginiza :)

Kizlar herkese merhaba

Cok sukur bende cikolata kistimde ikizlerime hamileyim 4 asilama 2tup denemesinden sonra rabbim nasip etti darisi basiniza insallah sorulariniz olursa seve seve yanitlayabilirim

Kizlar herkese merhaba

Cok sukur bende cikolata kistimde ikizlerime hamileyim 4 asilama 2tup denemesinden sonra rabbim nasip etti darisi basiniza insallah sorulariniz olursa seve seve yanitlayabilirim
Oyyy Allahim saglikla kycagina almani nasip etsin serenay83 serenay83 ne guzel hem de ikiz he masallah :)bn cikolata kisti olup hamile kalan duyunca 1 heycanlanip mutlu oluyosam cikolata kisti olup ikiz bebek bekleyen anne duyunca bn 10 kat heycanlaniyrm ya;) :) sorularimiz elbet olur cnm :) mesala tedavini nerde hangi dr a yaptirdin? Transfer oncesinde we sonrasinda beslenme anlaminda nelere dikkat ettin?

Oyyy Allahim saglikla kycagina almani nasip etsin serenay83 serenay83 ne guzel hem de ikiz he masallah :)bn cikolata kisti olup hamile kalan duyunca 1 heycanlanip mutlu oluyosam cikolata kisti olup ikiz bebek bekleyen anne duyunca bn 10 kat heycanlaniyrm ya:KK66: :) sorularimiz elbet olur cnm :) mesala tedavini nerde hangi dr a yaptirdin? Transfer oncesinde we sonrasinda beslenme anlaminda nelere dikkat ettin?

Canim florance nightingale'de yapildi islemlerim drum ozel disardan geldi.ilk denemem kimyasal gebelik oldu ikinciye dondurulmuslarimla devam ettim.acikcasi ilkinde cok fazla dikkat ettim herseye beslenme vs.ama olmadi nasip degilmis ikincisinde ozellikle yiyip ictigim bisey olmadi normal gunluk beslenmeme devam ettim.

Tek fark olarak ilki olmayinca ikinci tedaviden once drum histeroskopi yani rahim icine cizik atma yontemini onerdi boylece tutunma sansini arttiracagini soyledi kabul ettim tedaviye baslamadan 1 ay once histeroskopi yapildi 2 embriyo transfer edildi ikiside tuttu cok sukur.

Bende o zamanlar hep arastirirdim okurdum birileri umut olsun isterdim cok mutlu olurdum bu kistle hamile kalanlari duyunca cani gonulden soyluyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin hep bu sekilde dua ediyorum

Canim florance nightingale'de yapildi islemlerim drum ozel disardan geldi.ilk denemem kimyasal gebelik oldu ikinciye dondurulmuslarimla devam ettim.acikcasi ilkinde cok fazla dikkat ettim herseye beslenme vs.ama olmadi nasip degilmis ikincisinde ozellikle yiyip ictigim bisey olmadi normal gunluk beslenmeme devam ettim.

Tek fark olarak ilki olmayinca ikinci tedaviden once drum histeroskopi yani rahim icine cizik atma yontemini onerdi boylece tutunma sansini arttiracagini soyledi kabul ettim tedaviye baslamadan 1 ay once histeroskopi yapildi 2 embriyo transfer edildi ikiside tuttu cok sukur.

Bende o zamanlar hep arastirirdim okurdum birileri umut olsun isterdim cok mutlu olurdum bu kistle hamile kalanlari duyunca cani gonulden soyluyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin hep bu sekilde dua ediyorum
Amin insAllah :) bnm de solda 3.5 sagda 1.5 cm degerindeler Allahiim ins. Bizede tez wakitte nasip eder sizin gbi

Est.olurmu. ameliyat hic olmadim kistin boyu 3.5cmdi.drlar ameliyat onermediler 1 yil normal denedik olmadi sonra asilamalar tedaviler derken cok sukur nasip oldu

ne kadar güzel sizin adınıza çok sevindim çikolata kistiniz tektaraflıydı ve başka herhangi bir sorununuz yoktu dimi.. ?
neden aşılama yöntemini denemek istedi doktor ? çünkü direk tüp bebek dendi bana zman kaybından başka birşey değil dedi dr...
rahim içine atılan çizgiye doktor mu karar veriyor biz böyle bir teklifle gitsek saçma olur mu tecrübeyle sonuçumuz ortada bebişler Allahın izniyle geliyor.. :)

Kizlar 10 gun once lucrin depot wuruldum dr um 3 kasimda gel dedi kontrole ama bu tarihten once adet olursanda ikinci gunu gel bekleme dedi. Bnm kahwerengi akintim olmaya basladi bugun adet mi oldum ki ya normal mi bu yoksa bn yrn gidiyimmi sizce dr a adet gbi karnimagrio ama yogun bise yk safece akinti fikir werin bna please

Kizlar mrb.cikolata ksti olup tup bebek yaptiran arkadaslar bi kac soru sormak istiorm yardimci olurmusnz?

Kizlar mrb.cikolata ksti olup tup bebek yaptiran arkadaslar bi kac soru sormak istiorm yardimci olurmusnz?
Bende de var ama cok onemsemiyoruz embriyolarim kaliteli zaten..niye bu kadar etkili mi bunlar cok sasirdim bu konuyu gorunce..ben daha once tup bebekle hamile kaldim ve dusuk yasadim..simdi yine yapiyorum bu kistler umrumda degil acikcasi..etkilemez bence bebek rahme tutunuyo zaten ..

Bende de var ama cok onemsemiyoruz embriyolarim kaliteli zaten..niye bu kadar etkili mi bunlar cok sasirdim bu konuyu gorunce..ben daha once tup bebekle hamile kaldim ve dusuk yasadim..simdi yine yapiyorum bu kistler umrumda degil acikcasi..etkilemez bence bebek rahme tutunuyo zaten ..

Yapılan bazı çalışmalarda bebeğin rahme tutunmasına engel olduğu görülmüş.. Bende de var sağ da 5 cm di transfer öncesi iki ay lucrin kullandım 3 cm düştü.. Bugün transfer in 7. Günü

Mrb.aslnda yumurta kalitesini dusurdugunden sanirim skinti oluyo.benm 2.5 cm kistim.2 senedr olmuo bebis:(ayin 19 tedavi basliyacak insallah..sizin transfer sayiniz kacti ?

Back
X