cikolata kistlerim. :( bir yol lutfen

pitipiti_

Bir eş değil hayat seçiyoruz aslında ..
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
1.812
1.267
merhaba arkadaslar bana istanbul anadolu yakasinda dokttor onerebilcek olan var mi ?:KK43: iki yumurtaligimda da kist var :KK43: 5cm ve 4 cm . . . Bi doktor ameliyat dedi . Diğeri önce cocuk dene olma ihtimali var dedi . Ben suan ne ilaç kullanıyorum ne bisey . Folik asit kullanıyorum korunmuyoruz . Ama olma şansı az sanırım :KK43: yeniden bi doktora gitmek istiyorum bari zamman kaybetmeden ilaç kullaniyim. Ne bilim Napcam ben ya bi yol gösterin . Bu soğan küjru bana da iyi gelir mi ?

Slm canım bende de aynı durum vardı. Doktorların çoğu acil ameliyat dedi, hamile kalsan bile düşükle sonuçlanma ihtimali yüksek dedi. Sadece 1 doktor sakın ameliyat olma yumurtalık rezervini düşürür dedi ve bana doğum kontrol hapı verdi. 3 ay hap kullandım sonra hapı bıraktığım ay hamile kaldım:KK36:. Çok şükür. Bence sende ameliyat olmadan önce istiyorsanız bebek sahibi olmayı dene.

merabalar doktorlar maalesef hemen ameliyat diyo. benimde 7 ve 8 cmlik kistim vardı. doktorla birbirimize girdik ameliyat konusunda. en sonunda risk aldım. bi buçuk senedir doğum kontrol ilacı kullanıyorum. biri yok oldu diğeri 2 cm e kadar eridi. ama ilaç yüzünden bebek olmadı maalesef. yani başka bi doktora görünsenve fikrini alsan daha iyi olur bence

Bu bölüm hiç ilgili değil :KK43:
. bu forumda çikolata kistine karbonatlı su içmenin çok faydalı olduğunu okumuştum. bende basit kist var 6 cmlikti. kist yüzünden adet düzensizliğim vardı. karbonatlı suyu içmeye başlayınca adetlerim düzeldi sanırsam kist de kayboldu

bende de varmis kist varmis diyorum çünkü kiximi sezeryanla dogurdugumda doktor gorup almiss ceviz kadatdi ve ben bilmiyordum ki Allaha dukur hic korunmafik ve hemen hamile kaldim simdi yine hamileyim 3.5 yol geçti onetim ilk etapta ameliyat olma korunma ve çocuk yap cnm

Slm canım bende de aynı durum vardı. Doktorların çoğu acil ameliyat dedi, hamile kalsan bile düşükle sonuçlanma ihtimali yüksek dedi. Sadece 1 doktor sakın ameliyat olma yumurtalık rezervini düşürür dedi ve bana doğum kontrol hapı verdi. 3 ay hap kullandım sonra hapı bıraktığım ay hamile kaldım:KK36:. Çok şükür. Bence sende ameliyat olmadan önce istiyorsanız bebek sahibi olmayı dene.
Ah ne mutlu :KK43: benim hastalığım çok ilerlemis öyle dio :KK43: darısı başıma ama nolcak bilmiyorum

merabalar doktorlar maalesef hemen ameliyat diyo. benimde 7 ve 8 cmlik kistim vardı. doktorla birbirimize girdik ameliyat konusunda. en sonunda risk aldım. bi buçuk senedir doğum kontrol ilacı kullanıyorum. biri yok oldu diğeri 2 cm e kadar eridi. ama ilaç yüzünden bebek olmadı maalesef. yani başka bi doktora görünsenve fikrini alsan daha iyi olur bence
Bu gittiğim 4. Doktor . 5.ye gidicem son umudum o diyorum . Doğum kontrol hapı eritiyor mu yani . Ozaman niye ameliyat dio eritelim desinler of ya :KK43: accaba cocuk istediğim icin mi hap vermio

. bu forumda çikolata kistine karbonatlı su içmenin çok faydalı olduğunu okumuştum. bende basit kist var 6 cmlikti. kist yüzünden adet düzensizliğim vardı. karbonatlı suyu içmeye başlayınca adetlerim düzeldi sanırsam kist de kayboldu
Ah onuda alayım hemen ıngiliz karbonsti sanırım

bende de varmis kist varmis diyorum çünkü kiximi sezeryanla dogurdugumda doktor gorup almiss ceviz kadatdi ve ben bilmiyordum ki Allaha dukur hic korunmafik ve hemen hamile kaldim simdi yine hamileyim 3.5 yol geçti onetim ilk etapta ameliyat olma korunma ve çocuk yap cnm
İnanın napcagimi şaşırdım artık :KK43:

merhaba arkadaşlar benimde çikolata kistlerim var bu ay 2.5 cm olan kistim 1 cme düştü ben derim ki d vitamininize baktırın ben d vitamini takviviyesi alıyorum d vitaminin vucütta 100 olması gerekiyomuş yani canan karatay öyle söylüyor.bunun etkisi varmı bilmiyorum ama küçülmeyi görünce inandım birde 6 ay oldu sigarayı bıraktım onunda etkisi olabilir şekerden de uzak durmamız gerekiyormuş Allah hepimizin şifasını versin şu mübarek günlerde tüm dualarımız kabul olsun

kızlar karbonat kullanın sakın amelişyat olmayın. doktorlar herşeyi çok iyi bildiğini sanır ama bu konuda ben onlardan daha çok şey biliyorum emin olun.

X