çikolata kistlerime duyduğum yeni yöntem . forever marka ?

pitipiti_

Bir eş değil hayat seçiyoruz aslında ..
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
1.812
1.268
83
Selam canımlar
Forever diye bi marka , bi bayan bana bi içeçek göndercekmiş vcüdtaki tüm zararlı şeyleri atıyormuş. e peki kistide atarmı ?
az buz da değil 400 lira istedi 4 tane falan ürün göndercek
1 ay dene dedi küçülme olursa devamını alırsın dedi
sizce denemeye değer mi ?
belki boyutu küçülürse bebekimde olur

bu markayı duyan var mı_
karar veremiyorum sizce deenemeli miyim ?
lütfen fikir verin .
çok öenmli benim için bu durum
kistlerim büyüyoooooor büyüyooor büyüyor

doktora görünmüş müydün

Lütfen böyle şeyler kullanmayın, hatta hekimlerin onay vermediği bitkisel kimyasal hiçbir şey kullanmayın. Hele hele kadın hastalıkları konusunda, etken maddesi ne, neye etki eder, ne gibi yan etkisi var bilemezsiniz.

Önce tabiki hekime gitmelisin,ben ve yakınlarım o markanın farklı ürünlerini kullandıklar ornegin, propolis,polen, balık yağı,senin dediğin gibi farklı içecekleri var,şikayetine gore seçiyorsun,ben memnundum,içeceklerindende kullandım ama biraz tuzlu fiyatları,ve 6ay kullanman gerekiyor en az ,hekime gidip sonuç alamadiysan,maddi durumda musaitsen deneyebilirsin

Bu arada, İbrahim saracoglunun soğan kuru var bu tip kistler için bir araştır istersen, geçmiş olsun

soğan kürünü biliyorum bir iki kere içtim ama malesef dayanamıyorum kokusuna
içtikten sonra ağızdan kalan o tat falan midem alt üst oluyor . ah bilmiyorum
bide o küçük kistlere etki ediyormuş
benimkiler 5 cmden büyük

Bu tip şeyler zarar da verebilir

Bir de 400 bence çok para ne idiği belirsiz bir şeye verinceye kadar uzman doktora gît

gitmediğimi kim söyledi doktor doktor gezip çare bulamadığım için son çarelerim bunlar

Sogan kurunu keske deneyebilseniz. 3,5 cmlik kistimi bir haftada eritti benim. Sizinki buyukmus ama yine de bir sans verilebilir bence.
Diğerinin faydasinin olacagini oek zannetmiyorum nedense. Cok pahali belki ondandir :)

Doktor ilaç verir olmazsa ameliyat eder

Ama yazdığınızdan bu süreci beklemek yerine hemen kurtulmaya çalışıyorsunuz sandım

malesef ilacı yok
öyle bişey söylenmedi yani olsa alırdım hemen
en az 1 yıldır doktor doktor geziyorum
salı günü randevum var doktorda...

ameliyat olunabilir ama çocuğum olmadığı için yapmak istemiyor doktorlar çunkü yumurtalıklaırm zarar görücek ve çocuğum hiç olmama riski var.

ondan umut bulduğum şeylere açım böyle

Sogan kurunu keske deneyebilseniz. 3,5 cmlik kistimi bir haftada eritti benim. Sizinki buyukmus ama yine de bir sans verilebilir bence.
Diğerinin faydasinin olacagini oek zannetmiyorum nedense. Cok pahali belki ondandir :)

:) :) :)
1-2 gün içtim sanırım oda gözümden yaş geldi okadar ki midemi bulandırıyor .
belki ben abartıyorum ama bana göre öyle yani.
deneyemiyorum hep başlycam diyorum .... aslında bi şans verebilirdim soğana ama iff ..

bu ürün vcuda yabancı herşeyi atıyormuş deneyenler olmuş ..
hatta hamile olsan çocuğun düşer dendi .
umut işte ne bilim

bu markanin dis macununu ve acil durum spreyini kullaniyorum kesinlikle mekemmel.macun agiz ici yaralardan eser birakmadi.acil durum spreyi ise kolumda ve ellerimde egzama vardi 10 gunde en kucuk bi iz bile kalmadi.arkadasim bu isi yapiyo ve kendisi bobrek kanseri bobreklerine doktor tedavisinin yanisira bu urunlerden kullaniyo ve doktoru sasiriyo aldigi sonuclari gordukce.size iyi gelirmi bilemem ama urunleri kesinlikle kaliteli ve mukemmel ama biraz pahali

evet canım uzun zamandır doktorlardayım
ameliyat olamıyorum çnkü çocuğum yok yumurtalıklarıma zarar verir ..

çocuk istiyorsan tüp bebek dediler

onun dışında bi yol göstermedi doktor
ilaçla tedavi olmuyormuymuş
benim kuzende de vardı
doğum kontrol hapı kullandı geçti

Oyle birsey olsaydi eczanede satilirdi zaten.

Sogan kuru yapin daha iyi. Annemin miyomu sogan kuruyle eridi.

artık pahasını geçtim napalım el mahkum

benim de kuzenimin arkadaşı satıyor
kuzenimin çocuğunun elinde egzama mı ne vardı doktorun verdiği ilaçlar geçirmedi
burdan bi krem almış hemde dudak kremi
eline sürmüş çocuğun sabah uyandıklarında yokmuş.

o önerdi banada . .

baya met ettiler bu markayı denemekte fayda var galibası

Oyle birsey olsaydi eczanede satilirdi zaten.

Sogan kuru yapin daha iyi. Annemin miyomu sogan kuruyle eridi.

eczanelerde satışı yasakmış
mesela bana b12 göndercek pahalı eczaneye göre e ne farkı var diyorum
eczanedeki kkimyasal mış burdaki bitkisel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…