çikolata kisyi olup hamile kalanlar lütfen yardımcı olur musunuz?

ReisRabia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
189
0
Bugün adet olmam gerekiyor fakat daha olmadım üç dört gündür kahverengi akıntı var ama az az iki gün önce pembe bi akınyı geldi hamile kalmış olabilir miyim?

Bugün adet olmam gerekiyor fakat daha olmadım üç dört gündür kahverengi akıntı var ama az az iki gün önce pembe bi akınyı geldi hamile kalmış olabilir miyim?
ben çikolata kistim olup hamile kalmıştım canım. idrar testi yap canım. benimde adetim başlamadan önce sökülene kadar kahverengi akıntım gelir ama öyle 3-4 gün sürmez. bir doktora git istersen

Bnm 5 cm di cnm simdi 2.8 vısanne kullandım o küçültü insallah tekrar gebe kalırsın cnm
inşallah canım. çikolata kistleri kendiliğinden büyüyüp küçülüyorlarmış canım doktorum öyle demişti adetin bittiğinde daha büyük olabilir demişti. kuru incir küçültüyor canım. sen bebek düşünmyormusun? yada evlimisin

inşallah canım. çikolata kistleri kendiliğinden büyüyüp küçülüyorlarmış canım doktorum öyle demişti adetin bittiğinde daha büyük olabilir demişti. kuru incir küçültüyor canım. sen bebek düşünmyormusun? yada evlimisin
Evliyim cnm cocuk dusunuyorum.

X