Yarışma Çikolata Soslu Muhallebi - Dr. Oetker Sponsorluğunda

Seda_2727

Nirvana
Pro Üye
28 Ekim 2022
10.948
31.981
528
29
merhaba arkadaşlarım ve sevgili kadınlar kulubü üyeleri bu ay kategorimiz sütlü tatlı tarifleri.
ben sizlere çikolata soslu muhallebi yapmak istedim.
inşallah beğenirsiniz.

tarifime geçeyim.

malzemeler

1 litre süt
1 yumurta
1 vanilya
1 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı un
1 su bardağı toz şeker

muhallebiye başlarken; yapılışında ilk önce sütü tencereye koyuyorum , sırasıyla diğer malzemeleri ekliyorum , yumurtayı, vanilyayı şekeri ,tereyağı en son unu ekliyorum. istediğim o koyu kıvam oluşana kadar sürekli karıştırıyorum çırpıcıyla .
o görüntüyü çektim yapılış resimlerinde görürsünüz.
o kıvam oluştuktan sonra ocağı kapatıyorum.
dinlenmeye bırakıyorum. Daha sonra çikolata sosunu hazırlıyorum . Tencereye sütü ilave edip içine kakao koyup karıştırıyorum.
istediğim sos kıvama gelince çikolata sosum hazır.
çikolata sosunda ; 2 yemek kaşığı kakao ve 1 su bardağı süt kullandım.

sunuma geçelim.

Son düzenleme:
Beklediğimiz sunum geldi eline sağlık Sedoş, aldığın eşyalarını güle güle kullan .çok güzeller bu da bi ihtiyaç başarılar dilerim

Beklediğimiz sunum geldi eline sağlık Sedoş, aldığın eşyalarını güle güle kullan .çok güzeller bu da bi ihtiyaç başarılar dilerim
evet sağol eşyalarım yeni geldiği için zaten sunumda bugün geldi.
haklısın gerekebiliyor ihtiyaç.
çok sağol canım.

Yasaklanan gold kaşık reklamı asddsfs.
Ellerine sağlık Sedoş. Yakın çekim yapman çok iyi olmuş. Yalnız sunum bir yerden tanıdık geldi.
çok teşekkür ederim.
aslında başka bir fikrim vardı tatlıları başka bir şekilde dizecektim başka eşya kullanıp ama kısmet en son bu şekil oldu.
elimdeki ni değerlendirttim .
sunum kağıtlarını

Darısı bakırların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…