Çikolatadan çıkan böcek dilini soktu

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
293.957
605.006
43
30319254.jpg

Antalya'da bir eczanede tekniker olarak çalışan Ömer Altınbaş'ın yediği çikolatadan çıkan böcek, dilini soktu.
Önceki akşam 3.5 yaşındaki kızına çikolata alan Ömer Altınbaş, eve geldiklerinde çikolatayı önce kendisi ısırdı. Bu sırada dilinde acı hisseden Altınbaş, çikolatayı bıraktı. Çikolata içinde böcek olduğunu fark eden Altınbaş'ın dili bir süre sonra şişmeye başladı. Konuyla ilgili doktor raporu alan Altınbaş, firma yetkililerine şikayetini belirtti.

Firma yetkililerinden özür maksadıyla 5 paket çikolata getirilmesine içerleyen Altınbaş, “O çikolatayı kızım da ısırabilirdi, şans eseri ilk ben yedim. Ya böcek zehirli çıksaydı. Benim tepkim firma yetkililerine. Özür maksatlı bana 5 paket çikolata getirmişler. Konuyu yargıya taşıyacağım" dedi.

30319004.jpg

Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/her-sey/29493442.asp

markası neymiş gerçi bunun markayla pek alakası yok bana en tanınmış marganın krakerinin içinden fare bokları çıktı.. aynısını banada yaptılar koli hediye getirdiler ve özürlerr..

Evet yaa marka ne ? kalitesiz bir çikolataya benziyor .. Of şuan çikolatadan tiksindim :KK43:

markası neymiş gerçi bunun markayla pek alakası yok bana en tanınmış marganın krakerinin içinden fare bokları çıktı.. aynısını banada yaptılar koli hediye getirdiler ve özürlerr..
Fare pisliği mi ? nasıl anladınız ki farenin pisliği olduğunu ? Ama sakın marka vermeyin banlanırsınız .. Biliyorsunuz marka kötülemek iyi değil kk ' da :)

inanmıyorum ya yarın birgün benim oğlum da isteyecek ve biz de arada yiyoruz allah bilir neler yedik

Fare pisliği mi ? nasıl anladınız ki farenin pisliği olduğunu ? Ama sakın marka vermeyin banlanırsınız .. Biliyorsunuz marka kötülemek iyi değil kk ' da :)
biliyorum canım ama tanınmış bir marka geldiler mamülü aldılar ve bilgi verdiler ve özür dilediler .. evet fare pisliği çıktı.. ve ben halen o karakeri alamam veçikolatalarınıda..

biliyorum canım ama tanınmış bir marka geldiler mamülü aldılar ve bilgi verdiler ve özür dilediler .. evet fare pisliği çıktı.. ve ben halen o karakeri alamam veçikolatalarınıda..
Ayy inanamıyorum yaa . Peki bilerek mi koymuşlar ?

mümkünatı yok !
çikolata eriyik halde kalıplara boşaltılır sonra donar
o böcek orda nasıl öyle kalır ya
olsa olsa bozulmuş ambalaj kısmına girmiş olabilir o da enteresan ya
tek ihtimal bu
üretimden asla böyle birşey söz konusu olamaz

O bocek nasil canli kalmis ki? Olsa olsa paketi delip icine sonradan girmistir, bu durumda da suclu uretici olmaz ki

yanlız o tarz böcekler kolay kolay ölmüyor arkadaşlar ya, terminatör gibiler, ben evde rastlarsam süpürgeyle çekiyorum yoksa ölmüyorlar yani:KK53:

özür maksatlı 5 paket çikolata da şaka gibi...
çikolatanın üstünde markayı buzlamışlar

X