Çikolatadan nasıl vazgeçicem:(

asya44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
68
1
46
Sivas
10 aylık bebeğim var , hamilelik ve lohusalık sürecinde toplam 16 kilo aldım , 3,5 ay önce diyetisyene gittim 17 kg verdim , halada gidiyorum. Doktorun verdiği listeye uyuyorum ama arada çikolata kaçırıyorum ama başlayınca öyle az yemiyorum, az önce antepfıstıklı kocaman kare çikolatalar varya ondan yedim, durduramıyorum kendimi, napcam ben ya? Çok şükür yinele veriyorum kilo ama çikolata yemediğim zaman daha çok veriyorum.

Son düzenleme:
Çikolatayı çok sevenleri anlamıyorum ben, bana 1 yıl çikolata vermeseler aramam :1:
Çok anlamam ama en azından diyet çikolata falan yeseniz çok kriz geldiğinde

Dukanellayi siddetle öneririm :34:

Illaki Dukan yapmaniza gerek yok ama bence mükemmel bir alternativ cikolata adina

tarif söyle

Malzemeler:

2 yemek kaşığı yağı alınmış kakao ( Bitter Tadında,daha az isteyenler 1.5 yemek kaşığı koyabilir ) (siz normal kakaoda koyabilirsiniz)

3 yemek kaşığı süt

6 yemek kaşığı yağı alınmış süt tozu

3 yemek kaşığı splenda toz tatlandırıcı

4-5 damla fındık aroması (istege göre)

Siz kendi isteginize göre icine antep fistigi veya findikta koyabilirsiniz bence tabi orjinal Dukanda böyle bi durum yok bunu belirteyim

Son düzenleme:
1 ay sabret,eve hiç çikolata alma.dışardada çikolatalı pasta vs çikolatalı tatlılar yeme. inan tadını unutacaksın ve canın istemeyecek.

1 ay sabret,eve hiç çikolata alma.dışardada çikolatalı pasta vs çikolatalı tatlılar yeme. inan tadını unutacaksın ve canın istemeyecek.

Size katiliyorum fakat su da var insanin bazen ihtiyaci oluyor duygusal tepki verdigimizde veya hassas dönemlerimizde oldugumuzda o zamanda sonsuza kadar yemicem diyemiyosunuz ... Bende uzun zamandir yemiyorum ama gecen gün canim tatli bisiler istedi napicaz ömür boyu yemicem mi dicez .. Uzun süre yemiyipte bide en kalorili bisiylere saldirmakta var kendini tutup tutp basa dönmek oluyor o zamanda
Kisaca hic yememek gibi bisiyde olmuyor maalesef

Son düzenleme:
Gunluk tatli ihtiyacimi cikolata ille hallediyorum fakat bunun haricinde kesinlikle agzima tatli surmuyorum.

Size katiliyorum fakat su da var insanin bazen ihtiyaci oluyor duygusal tepki verdigimizde veya hassas dönemlerimizde oldugumuzda o zamanda sonsuza kadar yemicem diyemiyosunuz ... Bende uzun zamandir yemiyorum ama gecen gün canim tatli bisiler istedi napicaz ömür boyu yemicem mi dicez .. Uzun süre yemiyipte bide en kalorili bisiylere saldirmakta var kendini tutup tutp basa dönmek oluyor o zamanda
Kisaca hic yememek gibi bisiyde olmuyor maalesef

Diyete ilk başladığımda hiç yemedim , ama üzerinden 3 ay geçince artık dayanamıyorum. Evet böyle ömür boyu devam etmek düşüncesi sıkıyo insanı.

Dukanellayi siddetle öneririm :34:

Illaki Dukan yapmaniza gerek yok ama bence mükemmel bir alternativ cikolata adina

tarif söyle

Malzemeler:

2 yemek kaşığı yağı alınmış kakao ( Bitter Tadında,daha az isteyenler 1.5 yemek kaşığı koyabilir ) (siz normal kakaoda koyabilirsiniz)

3 yemek kaşığı süt

6 yemek kaşığı yağı alınmış süt tozu

3 yemek kaşığı splenda toz tatlandırıcı

4-5 damla fındık aroması (istege göre)

Siz kendi isteginize göre icine antep fistigi veya findikta koyabilirsiniz bence tabi orjinal Dukanda böyle bi durum yok bunu belirteyim
Teşekkür ederim dememeliyim bu tarifi

cnmm ben de deli gibi çikolata tüketen biriyimdir. içinde kakao olan her şeyi severim ve aynen senin gibi, küçücük bi parça beni kesmez :((
ben diyete başlayalı yaklaşık bir hafta oluyor ve hiç çikolata yemedim.
şekerli şeyler de tüketmedim.
canım tatlı bişey istediğinde, yoğurdun içine meyve dilimliyorum :((
çikolatanın yerini asla tutmaz biliyorum. ama sana önerim bu :(
gerçi eminim sen denemişsindir her yolu :(
allah yardımcın olsun cnmm :(

10 aylık bebeğim var , hamilelik ve lohusalık sürecinde toplam 16 kilo aldım , 3,5 ay önce diyetisyene gittim 17 kg verdim , halada gidiyorum. Doktorun verdiği listeye uyuyorum ama arada çikolata kaçırıyorum ama başlayınca öyle az yemiyorum, az önce antepfıstıklı kocaman kare çikolatalar varya ondan yedim, durduramıyorum kendimi, napcam ben ya? Çok şükür yinele veriyorum kilo ama çikolata yemediğim zaman daha çok veriyorum.

seni çok iyi anlıyorum bende düğün öncesi çok sıkı bi diyet yapmıştım ki çikolata kola ve kakaolu kek hastasıyım light çikolatalar bisküvilerde kesmiyo yani hiç yiyemem bence stres yapma ve eski kilona dönene kadar meyveyle idare et bide salatalık ben çok yiyordum onun dışında da çok dayanamazsan minik bi parçayla idare et ben diyeti bırakalı çok oldu kola artık hiç aklıma bile gelmiyo çikolata krizimde ayda bir iki oluyo yiyorum ve hiiçde vicdan azabı çekmiyorum ne güzel kilo veriyormussun vazgeçicek kadar bi durum değil sanırım senin insanı çok mutlu ediyo bazen gerçekten kafana takma derim ben canım :))))

bende senin gibi çikolata hastasıyım..diyetle 10 kilo verdim..bende arada kaçamak yiyordum..sonra keçi boynuzunu keşfettim..çok faydalı ve kalorisi baya düşük..acayip tatlı 1 tanesini bile bitiremiyorum yarım yiiyorum..bi de kıtır kıtır yerken ağzını baya oyalıyor..şiddetle tavsiye edrim..yalnız iyisini al yoksa yiyemezsin..baharatçıdan almanı tavsiye ederim.. bi dene

Back
X