Tatlı Tarifi Çikolatalı Sufle-Resimli

yarım saattir yımırta çırpıyorum bi türlü kar gibi olmadı. mikser benle yaşıt bu arada kafamçokkarıştı

çok teşekkürler tarif için. mutlaka denicem. piştikten sonra içinden sıvı çikolata akıyor mu? resmini çekersen çok sevinirim. bir de ne kadar çikolata koymak gerek?

çok teşekkürler tarif için. mutlaka denicem. piştikten sonra içinden sıvı çikolata akıyor mu? resmini çekersen çok sevinirim. bir de ne kadar çikolata koymak gerek?

Evet istersen süreyi ona göre ayarlayabilirsin
Bu arada sufleninin resmi var

bir şey daha soracaktım. 6 kişilik yapmak için 8 yumurta mı kullancaz aklım karıştı

evet eğer 6 kişiyseniz iki ölçü yapman gerekiyor

Bir cimdik tuz koydunmu balım
Birde yumurtan oda sıcaklığında olmalı

evet öyleydi aslında. sonradan sorduk bir bilene öğrendik ki, meğerse o yumurta akının içine hiç sarısı bulaşmaması gerekiyomuş. benim annem de bişi olmaz diyip yalap şap ayırmıştı içinde baya bi sarısı kalmıştı. ondan olmamıştı sanırım, ama pişirince bi anormallk olmadı neyseki. yine de ilgilendiğiniz için teşekkürler.

yalnız ben yumurtaları yanlışlıkla 2 tane fazla kırdım ama yinede güzel oldu

tv de gördüğm tarifte unu kavurmuyor, çikolatayla yağı başta eritip sonra ocaktan alıp diğerlerini karıştırıyordu. bugün denicem ama hangi şekilde yapsam acaba

tv de gördüğm tarifte unu kavurmuyor, çikolatayla yağı başta eritip sonra ocaktan alıp diğerlerini karıştırıyordu. bugün denicem ama hangi şekilde yapsam acaba

Sen bilirsin tabiki ama bu tarif güzel oluyor
Defalarca yaptım

Canım keşke ortadan parçalanmış bir fotosunu da koysaydınbilmiyorumkismile.Bu sufle hani o içi brownieden daha akışkan olan gerçek sufle mi acaba????? Çünkü benim internetteki tariflerden deneyip de bildiğimiz çikolatalı kek sonucuyla karşılaşıp hayalkırıklığına uğradığım çok olmuştumafoldumben

ya çok soru sordum ama, yağı kaşıkla ne kadar alıcaz tepeleme mi un da aynı şekilde:uhm:
Evet tepeleme diyebiliriz

İçinin akışkanlığı Fırında tutma sürenizle alakalı

Harika görünüyor ellerine sağlık :lepi:cokacimcoook

sufle yaptım az önce fırından çıkardı ilk defa yapıyorum içi kek gibi olur sandım bıçak batırdım pişmiş mi diye üstü çıtır olmuştu bıçağı batırınca çat diye çatladı ama içi akışkan çikolata hiç kek gibi değil pişmemiş mi acaba bilen varsa acil yazar mı fırına tekrar atayım hazır sıcakken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…