çikolatam 3.dişinide çıkardı yaşasın

zeynepxoxzdil

aşkların en tatlısı Giray
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
1.671
10
683
54
İstanbul
Slm arkadaşlar
çoğunuz hatırlarsınız biz 3.ayımızda 2 tane birden çıkarmıştık dişlerimizi o gün bugündür üst dişleri bekliyorduk en nihayetinde kuzumun dişini bugun buldum:teytey:
son zamanlarda çok hırçındı herşeye saldırıyodu.dün hatta sol koluma bir yapıştı dişlerini bir geçirdi morarttı valla:1shok:
az önce elma suyu veriyodum bir baktım üst sol bayağı bir büyümüş demekki yavrumun derdi ondanmış:uhm: sabahtan beride acaip ishaldi annem uyardı allahtan baktımki çıkarmış yavrum dişini.
darısı sizlerin başına olsun inşallahhhhhhhhihoyyyt

ayyyy zeynepcim hayırlı olsun dişiniz valla.benimki de böle bana yapışıp beni yemeye çalışıyo sanki.bakıyom bakıyom bişey yok.anlayamıyom ben ya sanırım çıkınca anlıycam aa dişi çıktı diyekaydirigubbakcemile3bişey sorcam şu diş jellerinde alayım mı ya erken mi geç mi nezaman almam lazım :uhm:

ayyyy zeynepcim hayırlı olsun dişiniz valla.benimki de böle bana yapışıp beni yemeye çalışıyo sanki.bakıyom bakıyom bişey yok.anlayamıyom ben ya sanırım çıkınca anlıycam aa dişi çıktı diyekaydirigubbakcemile3bişey sorcam şu diş jellerinde alayım mı ya erken mi geç mi nezaman almam lazım :uhm:

canım ben aldım Dentinox kullanıyorum ama sadece 5 dk sonra geçiyor etkisi yine başlıyo kemirmeye sen bilirsin.CADIARZU

canım hayırlı olsun çikolatanın dişleri sapasağlam inci gibi dişleri olsun işallah zeynepcim bişi sorucam benim oğlum bir kaç gündür çok huysuz eli ağzında acayip derecede salyamız var ve hiç bişetden zevk almıyo ben acaba dişmi çıkıyo diye düşünüyorum girayın butür belirtileri olmuşmuydu

canım hayırlı olsun çikolatanın dişleri sapasağlam inci gibi dişleri olsun işallah zeynepcim bişi sorucam benim oğlum bir kaç gündür çok huysuz eli ağzında acayip derecede salyamız var ve hiç bişetden zevk almıyo ben acaba dişmi çıkıyo diye düşünüyorum girayın butür belirtileri olmuşmuydu

canım sağolasın darısı başınıza olsun.giray yaklaşık 1 aydır huzursuz ve hırçın sürekli ısırıyordu ama halen ısırmaya devam ediyor özelliklede oyuncaklarını acaip dişliyor teyzesi:jeyyar:bu bir süreç bekleyeceğiz ve çekeceğiz sonuçlarınıda napalım sağlıklı olsunlarda.tez zamanda alalım haberlerinizi:1hug:

Back
X