• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller çil sorunu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
şirin kadınmı,ben esmerim ama :D

esmer de çil nasıl oluyo ya çil dediğin beyaz tenlide olur :53: :1: ben çili yakıştırırım hanımlara yaaa sevsene onlarııı :16: bide kapatıcılarla kapanır öle doğal da durur üstüne fazla birşey sürmezsen :)

esmer de çil nasıl oluyo ya çil dediğin beyaz tenlide olur :53: :1: ben çili yakıştırırım hanımlara yaaa sevsene onlarııı :16: bide kapatıcılarla kapanır öle doğal da durur üstüne fazla birşey sürmezsen :)

baya baya oldu ,iştee :DD kapatıcı özerlliği yüksek olan ama doal duran bir fondoten bulamadım henüz :/

:DDD bence benimkileri size aktaralımm :D bugday tenliyim burnumda ve elmacık kemiklerimde çil var sizin bu yorumlarınızla sevicem galiba :DD

Hemmen alirim:16:
Ben de bugday tenliyim, belli oluyor mu yahu?
Vallahi yerleri de tatliymis...
Kac erkek cillerine tav olacak belli degil, bil kiymetini:34:

kız kardeşim elmacık kemiklerinin olduğu bölgedeki çilleri % 20 tca ile yok etti. işe yarıyor... kendimde lekeler için 3.5 yıldır kullanırım tca yı.

ben de çilsiz olmayı isterdim,hatta gitsinler diye kimyasal peeling yapacağım.Ama yorumları okuyunca çok hoşuma gitti,sevenler de varmış demek

ben de çilsiz olmayı isterdim,hatta gitsinler diye kimyasal peeling yapacağım.Ama yorumları okuyunca çok hoşuma gitti,sevenler de varmış demek

korkulduğu gibi değil aslında... ben sivilce lekelerim için uzun zamandır kullanırım... markadan markaya fark olur bilemem ama skin renu diye bir marka kullanıyorum ...

Back
X