• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saturnetkisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
34
15
88
31
Selam kızlar, normalde karma cilt tipine sahibim ancak mevsimsel olarak ve artık evlerdeki suların aşırı kireçli olmasından kaynaklı cildim kuru hale geldi. Öyle ki bazen geriliyor, yanma ve acıma gibi rahatsız eden bir hissiyat oluşuyor. Her yolu, önerilen her ürünü denedim ve özenle araştırdım hep iyisi neyse onu almaya çalıştım ama sonuç hüsran.

Kore'den yakın dönemde gelen bir akrabam salyangozlu bir maske getirmiş ama Türkiyedeki gibi içeriğinde eser miktarda yok, bildiğin maske %97 oranında salyangoz özünden oluşuyor ve ''amacı cildi nemlendirmek, dinlendirmek ve her cilt tipine uygun hatta hassas ciltler bile kullanabilir, Kore'nin en kaliteli ürünlerinden biri'' vs dedi ve ben ürünü sadece 2 kez denedim cildim bayram etti resmen neme doydu, o kuruluk hissi gitti, parladım ve gece maskeyi yaptığımda ertesi gün akşama kadar nemlendirici ihtiyacı bile duymadım ve ürüne hayraaaan kaldım ama Türkiyede bulamıyorum:110: Türkiyede muadili gibi olan ne kadar maske, nemlendirici varsa içinde salyangoz özü olan her şeyi denedim ama hiçbiri bu fotoğrafını eklediğim ürüne benzemiyor. Kızlar bu ürünü abartalım, coşturalım birileri getirsin artık bu markayı ya da ben bu ürünü denedim çok iyi diyeniniz var mı? İnanın bazen cildim gerilip yanarken normal hayat yaşayamıyorum nolur benim gibi olanlar toplanıp çözüm bulalım:KK1:
ÜRÜN: JM Solution pembe salyangozlu maske

Eklentiler

• YEOSHİN.webp
    YEOSHİN.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 3
Back