- 24 Mayıs 2017
- 272
- 88
- 18
- 31
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Nivea kullanıyorumda ona rağmen kuruyum sırtım bacaklarım kuruluktan kaşınıyor öyle krem sürüyorum ekstra olarak duşta kullandığınız krem neDusta kremler varya onlardan denesen
Aleo veradan memnunsanız markası nedirBenim cildimde kuru.. banyodan sonra vakit varsa aloe verali vucut yagi surerim.. ama rutuin olarak sadece yuzume ellerime nemlendirici..uzerine bazen nivea bile surerim.. cunku bazen bemlendirici bile yetersiz oluyor
Icinde aloe vera var canim.. oylebilindik bi marka degil tatlimAleo veradan memnunsanız markası nedir
Yorumlarda bakmıştımda bi kadın yüzde tüylenme yaptı demiş sizde öyle bi durum oldu mu bende onu almayı düşünüyordumBenim de çok kuru.
Clinique moisture sürge intense serisi var ben su bazlı kullanıyorum çok nem isterseniz extra yogunu var
Bebe yağını alayım teşekkür ederimNivea dusta kremi ben de kullanmıştım ve hiçbir ise yaramamıştı vücudun icin johnsons baby bebe yağı kullanabilirsin. Yuz icin de nemlendiricin yaninda nem maskelerine bak istersen.
Hayır öyle bi durum olmadı bende çok hafif olduğu için kullanıyorum su bazlısı çok hafif extented relief geçiyor ama daha yoğun istiyorsanız intense var ve su an Tekin açar online sitesinde yüzde 40 indirimdeYorumlarda bakmıştımda bi kadın yüzde tüylenme yaptı demiş sizde öyle bi durum oldu mu bende onu almayı düşünüyordum
Bi deniyeyim o zmn onu saolunHayır öyle bi durum olmadı bende çok hafif olduğu için kullanıyorum su bazlısı çok hafif extented relief geçiyor ama daha yoğun istiyorsanız intense var ve su an Tekin açar online sitesinde yüzde 40 indirimde
Az içiyorum su içmek gelmiyo aklımaGünde ne kadar su içiyorsunuz? Az içiyorsanız daha çok kurur hele bu yaz günlerinde
Nemlendiricileriniz ismi neBol bol su icin. Bunun disinda ben dus oncesi bir fircayla vucudumu tarıyorum. Dusta lifle bastirarak yikiyorum. Cikinca da vucut losyonu suruyorum.
Yuzume her gun gündüz ve gece ayri nemlendirici kullaniyorum. Goz cevreme de ayri nemlendirici.
Cildiniz kuruysa her gece yatmadan once ve her dus sonrasi nemlendirmek zorundasiniz. Hem az kullanayim hem de nemli kalsin diye bir sey yok.
Bir yontem olarak da dustan cikmadan once tum vucuda bebe yagi surup sonra suyla duruluyorlar. Denemedim ama o da ise yariyormus.
Nemlendiricileriniz ismi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?