Cilt Bakımı Ürünleri Cildim çok kuru Öneri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Nedesembilemedimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
272
88
18
31
Hanımlar cildim çok kuru vücuduma kremim var ama coook kurumadıgım sürece sürmüyorum düzenli sürmelimiyim bi zararı olur mı bana ? Birde yüzüm için düzgün nemlendirici krem bulamıyorum Öneriniz var mı ? Hindistan cevizi yağı kullanıyorum haftada 2-3 onunda kokusunu sevmiyorum ...genç kalmak için yatarken bakım rutininiz var mı ?

Benim cildimde kuru.. banyodan sonra vakit varsa aloe verali vucut yagi surerim.. ama rutuin olarak sadece yuzume ellerime nemlendirici..uzerine bazen nivea bile surerim.. cunku bazen bemlendirici bile yetersiz oluyor

Nivea dusta kremi ben de kullanmıştım ve hiçbir ise yaramamıştı vücudun icin johnsons baby bebe yağı kullanabilirsin. Yuz icin de nemlendiricinin yaninda nem maskelerine bak istersen.

Son düzenleme:
Benim de çok kuru.
Clinique moisture sürge intense serisi var ben su bazlı kullanıyorum çok nem isterseniz extra yogunu var

Bol bol su icin. Bunun disinda ben dus oncesi bir fircayla vucudumu tarıyorum. Dusta lifle bastirarak yikiyorum. Cikinca da vucut losyonu suruyorum.
Yuzume her gun gündüz ve gece ayri nemlendirici kullaniyorum. Goz cevreme de ayri nemlendirici.
Cildiniz kuruysa her gece yatmadan once ve her dus sonrasi nemlendirmek zorundasiniz. Hem az kullanayim hem de nemli kalsin diye bir sey yok.
Bir yontem olarak da dustan cikmadan once tum vucuda bebe yagi surup sonra suyla duruluyorlar. Denemedim ama o da ise yariyormus.

Yorumlarda bakmıştımda bi kadın yüzde tüylenme yaptı demiş sizde öyle bi durum oldu mu bende onu almayı düşünüyordum
Hayır öyle bi durum olmadı bende çok hafif olduğu için kullanıyorum su bazlısı çok hafif extented relief geçiyor ama daha yoğun istiyorsanız intense var ve su an Tekin açar online sitesinde yüzde 40 indirimde

Göz çevresi içinde yine cliniquenin göz altı için 15ml kremi var ben bunun da su bazlısını aldım çizgilerim azaldı ama kesin bundan mi başka sebep mi bilemedim

Bol bol su icin. Bunun disinda ben dus oncesi bir fircayla vucudumu tarıyorum. Dusta lifle bastirarak yikiyorum. Cikinca da vucut losyonu suruyorum.
Yuzume her gun gündüz ve gece ayri nemlendirici kullaniyorum. Goz cevreme de ayri nemlendirici.
Cildiniz kuruysa her gece yatmadan once ve her dus sonrasi nemlendirmek zorundasiniz. Hem az kullanayim hem de nemli kalsin diye bir sey yok.
Bir yontem olarak da dustan cikmadan once tum vucuda bebe yagi surup sonra suyla duruluyorlar. Denemedim ama o da ise yariyormus.
Nemlendiricileriniz ismi ne

Back
X