Cildim güneşe karşı aşırı derecede hassas :(

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.591
723
slm hanımlar başlıktada belirttiğim gibi cildim güneşe karşı çok hassas..çok değil güneşte 10 dk kalsam aşırı derecede kızarıyor..bu küçüklükten beri böyle..dışarı çıkmaya korkar oldum artık..bana tavsiye edebileceğiniz bişey var mı..şapka gözlük kullanıyorum ama yinede kızarıyor..güneşte herkesin olur ama benimki anormal derecede oluyor..güneş kremi kullansam faydası olur mu? olursa hangi markayı tavsiye edersiniz? aydınlatın şu kardeşinizi

en az 30 faktörlü bi güneş kremi kullanmalısın,geç bile kalmışsın canım. hatta her mevsim ve güneşsiz havalarda bile kullanman gerekiyor

en az 30 faktörlü bi güneş kremi kullanmalısın,geç bile kalmışsın canım. hatta her mevsim ve güneşsiz havalarda bile kullanman gerekiyor

cevabın için teşekkür ederim canım..güneş kremi kızarmasını önlüyor mu yoksa sadece güneş ışınlarına karşımı koruyor :26: güneşe çıkmaığımda pırıl pırıl cildim ama güneşe çıkınca domates gibi oluyorum en kısa zamanda almam lazım sanırım..

güneş ışınlarından koruyor canım dolayısıyla kızarmasını da önlüyor.hemen almalısın ve tüm hayatın boyunca yanından eksik etmemelisin.

benimde güneşe alerjim var.. ben iğne vuruluyorum yaz aylarında..sende bi doktora git sana kesin bi ilaç önersin...çünkü güneş alerjisinin kesin bi çözümü yok..kremle filan olacak iş değil eğer gerçekten ileri dereceyse..

alerji derken benimki alerjimi bilmiyorum...ben sadace aşırı kızarıyorum güneşte hatta herkes sen güneşe çıkma diyor görenler..o kadar batıyor göze..acaba alerji olabilir mi :26:ben sadece hassas sanıyordum

her yaz ben de aynı sorunu yaşıyorum..

tesettürlüyüm ve eşarbın izi çıkıyor yüzüme

ben garnıer 50 faktör kullanıyorum cildimde yağlı his bırakan krem sevmiyorum bu yüzde tercih ettim ama belki sebamed ve innova daha iyidir denemedim..:26:

yağlı krem bende sevmiyorum hiç..garnier yağlı değilse ondan alayım bende...krem sürdüğüm belli olsun istemiyorum güneşte çok parlıyor

igne ise yariyormu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…