• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Cildim ne hale geldi (fotoğraflı)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ne güzel bilgiler bunlar allah razı olsun :) benim de cildim yağlı burnum siyah nokta dolu ve burun kenarında kızarıklıklar.sanki beni anlattınız :) daha 20 yaşında olduğum için cildimi mahvetmek istemedim ve çok uzun araştırmalar yaptım yüz yıkama jeli , nemlendiricileri araştırdım. tam avene de karar kılmıştım sizin de öyle yazdığınızı görünce çok mutlu oldum. avene cleanence serisinden almayı düşünüyorum. nemlendirici olarak ne önerirsiniz? tonik olarak da gülsuyu ya da maden suyu kullanmayı düşünüyodum gerek yok mu diyorsunuz?

teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim. :- )

gül suyunu denedim, kulağa ne kadar hoş geliyor aslında, tonik niyetine gül suyu. ama bende sivilcelenme yaptı maalesef, yağlı ciltlere iyi gelmiyormuş. alkollü bir toniktense maden suyu kullanmak daha iyi gibi. bana sorarsanız tonik, gereksiz, cildi kurutan bir aşama.

yüz nemlendiricisi olarak marka veremiyorum çünkü henüz kullanmıyorum, fakat kesinlikle su bazlı bir ürün almanızı öneririm (yağ bazlı ürün yağlı cilde ağır gelip beyaz bezeler oluşturabilir) ve bence yüz nemlendiricisinden bile önemlisi, iyi bir göz kremi edinmeniz. evet cildimiz yağlı ama göz çevremizdeki deri yüzümüze göre yedi kat daha ince ve neme muhtaç.

temizleyici olarak dediğim gibi, tanesiz, peeling etkisi olmayan hafif herhangi bir ürün kullanabilirsiniz, eczanelerde satılan markalar niyeyse daha bir güven teşkil ediyor. ama neutrogena gibi hesaplı markalar da olabilir, günde bir kere, az miktarda kullandıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum. ben direkt bebe sabunu kullanıyorum :- ))

Benimde yanaklarımın kenarları böyleydi. Bu kadar değildi ama hormonlarla alakalı olabilir gidip test yaptırmanı öneririm. Ben keçi sütü sabunu ve gül suyunun çok faydasını gördüm. Defne sabunuda olabilir ama zeytinyağlı olmasın öyle daha etkili oluyor bence. Yüzümü yıkadıktan sonra şu eczanelerde yapılan sivilce suyu ve ardından gül suyu yapıp güneş kremi sürüyorum. Akşamları da aknilox sürüp sabah yıkıyorum. Gümüş suyununda methini çok duydum ama denemedim sende araştırıp deneyebilirsin :)

teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim. :- )

gül suyunu denedim, kulağa ne kadar hoş geliyor aslında, tonik niyetine gül suyu. ama bende sivilcelenme yaptı maalesef, yağlı ciltlere iyi gelmiyormuş. alkollü bir toniktense maden suyu kullanmak daha iyi gibi. bana sorarsanız tonik, gereksiz, cildi kurutan bir aşama.

yüz nemlendiricisi olarak marka veremiyorum çünkü henüz kullanmıyorum, fakat kesinlikle su bazlı bir ürün almanızı öneririm (yağ bazlı ürün yağlı cilde ağır gelip beyaz bezeler oluşturabilir) ve bence yüz nemlendiricisinden bile önemlisi, iyi bir göz kremi edinmeniz. evet cildimiz yağlı ama göz çevremizdeki deri yüzümüze göre yedi kat daha ince ve neme muhtaç.

temizleyici olarak dediğim gibi, tanesiz, peeling etkisi olmayan hafif herhangi bir ürün kullanabilirsiniz, eczanelerde satılan markalar niyeyse daha bir güven teşkil ediyor. ama neutrogena gibi hesaplı markalar da olabilir, günde bir kere, az miktarda kullandıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum. ben direkt bebe sabunu kullanıyorum :- ))
çok teşekkür ederim cevap için :) eğer bir nemlendirici bulursanız bana bildirin lütfen çok mutlu olurum :)

Tatlım öncelikle ben de seninle aynı sıkıntıdan muzdariptim. En büyük yanlışın yüzünü bazen bile olsa yatmadan önce temizlemeden yatman. Ve o sivilceleri sıkmak. Acısı şimdi çıkıyor nasıl izler var yüzümde. Cildin yağlıymış kükürtlü sabun öneririm. Aktarlarda makul fiyata satılıyor. 5 TL civarı olmalıydı yanılmıyorsam. Cildi kurutan bir sabun. Onun dışında izlere limon suyu öneririm. Geceleri yatmadan sürüp sabah yıkayabilirsin. Cildi sıkılaştırıyor, parlatıyor, izlere de oldukça etkili. Fakat düzenli olarak kullanmazsan hiçbir sonuç alamazsın. En az 2 ay düzenli kullanmalısınız. Umarım bebek gibi yüzün olur :KK3:

Canlarıım cildim yağlı olduğu için sivilceye de oldukça müsait. Kaç senedir ne yaptıysam önüne geçemedim şimdi opera sınavlarına hazırlanıyorum stresliyim ve sürekli insan içinde olduğum için yüzümde hep fondoten oluyor pek hava alamıyor. Bazem geceleri bile temizlemeye üşeniyorum yatıyorum. Mineral kullanıyorum gerçi ürün olarak. En kötüsü de kücüklükten kalma alışkanlık olarak sivilce sıkıyorum. Akne İltihaplı sivilce sivilce lekesi ne ararsanız var :KK43: Ve moralim cok bozulmaya basladı. Aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım. Ne paralar yatırdım. Yine bugün bu durumdayım. Son olarak elma sirkesinin iyi geldigini duydum. Sabah akşam losyon gibi sürüyorum ama kokusuna zor dayanıyorum. Ya cildim çok kuruyor. Yada aşıro yağlanıyor. Zaten baya hassas sedeflerim var streslendikçe artıyor. Şuan ki durum fotoğrafta gördüğünüz üzere. Ekonomik, kolay ve etkili öneriniz var mı? Gelişme olduğu taktirde yine resim paylaşacağım :) Sıkılmadan okuyanlaraaa kucak dolusu sevgiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
roaccutan kullansana canm kesin çözüm ama dikkat edilmesi gereken bir hap
tabi o zamanda dudakların kuruyup soyulacak

yorumlarda okuyormda limon sirke ne ya yıl olmş 2014 küçkken yapyodk bz bunları. heleki limon uzn vadede kullanan bi arkadaşmn delik delik olmştu yanakları. Yapmayın böyle şeyler.Raoccutane süper bişey. Heleki öncesnde antibiyotk fln kullandysan aşırı bi patlama yaşamazsın. Herkese tavsiye ederim. Korkmasın gözünüz nette okuduklarınızla millet abartmayı seviyo

cilt yağlıysahiç bişeyin faydası olmuyor yine yeniliyo kendini.ayrıca sivilce gitsede illaki cildi deforme ediyor malesef ben yıllardır ne yaparsam yapayım önüne geçemedim:((

Benim de böyleydi. Stres yaptıkça maalesef önüne pek geçilemiyor ama ben sebamed sabun ile sabah akşam yıkıyorum (sabun diyoruz da aslında sabun içermiyor, sebamed compact hassas ciltler için yazıyor üstünde) akşamları yıkadıktan sonra yine sebamedin akneli ciltler için toniği var onu sürüyorum. Sabahları yıkadıktan sonra da sebamedin nemlendirici gündüz kremi var onu kullanıyorum. Cildin kendisinin yağlanmasına izin verme, nemlendiriciyle kendin nemini dengelersen cilt yağlanmıyor. Haftada bir de kil maskesi yapıyorum (kil, nemlendirici krem, mısır unu ve su eşit miktarda karıştırıyorum, sürüp kuruyana kadar bekliyorum ve ovalayarak yıkıyorum) Bu kadar. Bana çok iyi geldi, tavsiye ederim.

Back
X