Cildim :(

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
merhaba umarım herkes sorununa güzel bi şekilde çare bulur... benim sorunum yıllardır bende olan burnumun kenarındaki bölgede oluşan gözenekler delik delik bir görünüm var maske falan uyguladım ama bi işe yaramadı kızlar napıcam daha önce hiç böyle bi cilt probleminiz oldumu 21 yaşındayım sırf bu yüzden kimsenin yanına çıkmak istemiyorum çok kötü görünüyolar hiç genç cildi gibi değil sizce ne yaparsam geçer yardımca olursanız çook sevinirim

Kızlar cildim aynen bu şekilde

Eklentiler

• A4AF60A7-F0A4-4A6E-B324-30451E6AA898.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 207
İbrahim saraçoglu nun bu gözenekli cilt için bi tavsiyesi vardı netten bi bak istersen. Mısır konservesi, haşlama mısır, Mısır ekmeği gibisinden önerileri vardı bu durum için. Yanlış olmasın birde cildinde buz kalıbı dolaştırman cildini sıkılaştırıp gözenekleri kapatabilir diye biliyorum..

Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah çare olur :)

YouTubeye gir "Cildi bozan besinler prof. İbrahim saraçoglu" yaz 11 dk 53 saniyelik bi vedeosu var orada bahsediyo gözeneklerden ordan dinleyebilirsin..

Sıkılaştırıcı tonikler var gözenekler için cildini temizleyiciyle yıka ve tonikle sil kurusun bi daha gözenekli kısımları tekrar sil ve nemlendiricini sür mama yağlı içerikli olmasın. Haftada bir gözenek için maske al onu kullan iki haftada azaldığını göreceksin.Bu tür ürünler gratis watsons eveshop gibi yerlerde oldukça uygun fiyatlarda kampanyaları ürünleri araştırıp alabilirsin.Hala bir ay geçip fayda görmezsen medical cilt bakımı yaptır sertifikalı kaliteli bir yerde.

Canm benim cildimde aynı resimdeki gibi ben hep fontoden sürüyorum buz felan çok denedim pek işe yaramadı açıkçası.. sen çözüm bulabildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…