- Konu Sahibi Rana_Yurdanur
-
Bu bakım işi zormuş, hele ki benim gibi anlamayanlar için. :çok üzgünüm:
Peeling kremini sürdükten sonra kaç dakika beklemeliyim ?
Peelingi uygulandıktan sonra yüzümü soğuk suyla yıkayım mı yoksa tonik mi sürmeliyim ?
Danimarkada kaliyormussun sana önercegim bütün ürünleri kolay bulabilirsin.. o saydigin ürünlerin hicbirini önermiyorum.
Norvecte kaldim bende iskandinav ülkelerinde daha pahalidir bu ürünler ama internetden siparis verirsen cok cok daha ucuz.
cildinin kuru ve hassas oldugunu söylemissin, bunu bir uzmandan yardim alarakmi ögrendin yoksa kendinmi tahmin ediyorsun bilemicem, ama eger emin degilsen bu yazimi unut gitsin, önce cilt tipinden emin ol, ve unutma KURU ve NEMSIZ cilt ayni sey degildir, bir cilt yagli ve cok nemsiz de olabilir, sen onu kuru sanip kuru ciltler icin ürün kullanirsin, ve cilt savunmaya gecer daha cok yag üretir, sonuc daha cok sivilce..
Ama eger eminsen ve cildin kuru ve hassas ise:
Her gün sabah aksam: MD Formulations Facial Cleanser Sensitive Skin
temizleme sütünü öneririm,
haftada bir: Matis Delicate Peeling Cream bu ürünü cildinde maske gibi beklet yeter, cildin hassas oldugundan normal peeling kullanman dogru degil, krem peeling kullan derim.
Haftada bir: Normal marketde satilan Bal sür yüzüne cok güzel nemlendirecektir. (Peelingden sonra yap bunu)
Sabah ve aksam nemlendirmek icin üstde önerdigim markalardan birinden hassas ciltler icin olanindan bir krem sec, iki markada cok güzel.
Magazaya yada güzellik merkezine gidip kazik fiyatlar ödeme derim ben =) cok pahalidir biliyorum. Strawberrynet.com veya Lookfantastic.com dan alabilirsin bu ürünleri. Merak ettigin bir sey olursa özel mesaj yaz cevaplamaya calisirim
vichy eczanelerde satılıyosa la roche da satılıyodur. la roche posay isimli markanın toleraine serisinden jel ve nemlendirici kullanman cildine yeterli. kuru ve hassas ciltlere özel bir üründür. benim cildim yağlı, ben de la roche posayin effaclar serisini kullanıyorum yıllardır. la roche a güvenebilirsin, hem avrupada fiyatları daha uygun.
peeling, tonik vs türü şeylere ihtiyacın yok, çünkü cildin kuru ve hassas. bir sürü ürünü aynı anda kullanman çok yanlış. cildini çok yorarsın. temizleyici jel ve nemlendirici, bir de güneş kremi yeterli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?