cildimmm

diamondssss

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
55
12
eMerhaba arkadaslar konuyu dogru yere mi aciyorum bilmiyorum ama yeniyim eger yanlisla duzeltin lutfen.Benim sorunum yuzumle sivilcerim var ozellikce cene bolgemdencikmaya basldilar yolmak istemesemde takiliyo bisetler oluyo ve sivilcem kopuyo kuruyo kizariklik kaliyo vs. Gecenlerde bir avm de yuz testi yapitridim ama acelem vardi cok dinleyemedim ordaki bayan cildinizin alt kismi yagli ama cildinizi kurutmussunuz onun icin cok daha fazla yag salgiliyo dedi urun onericekti acelem oldugu icin duramadim tekrae oraya gitme sansimda olmadi.Sizinde boyle bi sorununuz var mi napiyonusuz nelerle yikiyosunuz yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkur ederiiiim

eMerhaba arkadaslar konuyu dogru yere mi aciyorum bilmiyorum ama yeniyim eger yanlisla duzeltin lutfen.Benim sorunum yuzumle sivilcerim var ozellikce cene bolgemdencikmaya basldilar yolmak istemesemde takiliyo bisetler oluyo ve sivilcem kopuyo kuruyo kizariklik kaliyo vs. Gecenlerde bir avm de yuz testi yapitridim ama acelem vardi cok dinleyemedim ordaki bayan cildinizin alt kismi yagli ama cildinizi kurutmussunuz onun icin cok daha fazla yag salgiliyo dedi urun onericekti acelem oldugu icin duramadim tekrae oraya gitme sansimda olmadi.Sizinde boyle bi sorununuz var mi napiyonusuz nelerle yikiyosunuz yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkur ederiiiim

Hıc uzulmeyın sadece dermatolog a gitmelisiniz.
Sakın alısverıs merkezlerdeki yerlerin önerisiyle cıldınıze bırsey kullanmayın en kalıtelı yer bıle para kazanma bırseyler satma pesinde, en guzel yapabılecegınız sey bır cılt doktoruna gıdın lutfen benım bır arkadaşımın benzer sorunu vardı r....... (Reklamda girmesin dıye bu şeklide yazdım) Dıye bır ılac kullandı az olduğu ıcın az dozda ve cıldı temeli bebek gıbı oldu. O da kozmetık ürünlerle senelerce bosa vakit kaybettıgıne yandı.

Hıc uzulmeyın sadece dermatolog a gitmelisiniz.
Sakın alısverıs merkezlerdeki yerlerin önerisiyle cıldınıze bırsey kullanmayın en kalıtelı yer bıle para kazanma bırseyler satma pesinde, en guzel yapabılecegınız sey bır cılt doktoruna gıdın lutfen benım bır arkadaşımın benzer sorunu vardı r....... (Reklamda girmesin dıye bu şeklide yazdım) Dıye bır ılac kullandı az olduğu ıcın az dozda ve cıldı temeli bebek gıbı oldu. O da kozmetık ürünlerle senelerce bosa vakit kaybettıgıne yandı.
Bence kozmetik ürünler cok bos
Rahatlikla kullanabilecegimiz hersey dogada var

Cildin hassas oldugu icin fazla bisey surme yuzune. Sicak su ile sikca yika. Kurudugunu farkedince hemen ceken krem ile kremle ki tenin yaglanmasin.

sicak su kesinlikle kullanmayın yüzdeki mikropları canlı tutar aksine sivilcelenmeyi hızlandırabilir demişti doktorum. ayrıca r... ile başlayan ilaç herkeste aynı etkiyi vermiyor. sadece çene altında sivilcesi olan birinin boşuna karaciğerini yormasını önermiyorum. gül suyuyla elma sirkesini deneyin derim herşey kullandım ama en hızlı ve en görülür etki sanırım o. boşuna gereksiz harcamalara girmeyin heleki kozmetikçilere asla güvenmeyin.

Benim suratım da yağlı ve sivilce çıkıyoda. .. Her sabah imexsin sivilce sabunuyla yıkıyorum ve sonra bepanten sürüyorum yüzüme. .. haftada 1 2 de limon sürerim yüzüme sivilce çıkması durdu olan sivilce izleri gitti

ayh eskiden ben soguk suyla yikardim yuzumu ama o zamanda cok kuruyor pul pul oluyor bide abdest aldigim icin soguk suyla donuyor kollarim ayaklarim ilik suyla aliyorum .. o zaman yine soguk suya devam edeyim..
sivilceler icin bide dogum kontrol hapi veren doktorlar var.. belki ise yarar

Burdan ürün tavsiyesi verilmez, ben vermem. Çünkü ciltlerimiz aynı değil, bana iyi gelen size gelmeyebilir. Ama burda hep yazdığım bişey var, mutlaka ve mutlaka cilt bakım rutini oluşturun kendinize. Önce bir temizleyiciyle yıkayın, sonra tonikle temizleyin ardından da nemlendirin. Bunu mutlaka ama mutlaka sabah akşam yapın. Sadece 3 ürün ve 5 dakika.

Muhtemelen sivilce çıkmasın diye nemlendirici kullanmıyorsunuz. Burda yaptığınız hata cildinizin daha çok yağlanmasına ve sivilcelere sebep oluyor. Yağlı nemlendiricilerden rahatsız oluyorsanız yağsız da olsa muhakkak cildinizi nemlendirmek için bir ürün kullanın. Ve asla ama asla makyajınızı temizlemeden uyumayın.

X