Maske Tarifleri Cildinize uyguladığınız ve sonuç aldığınız maskeler neler?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

MelisPink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
30
4
3
Herkese merhabaa Ben buraya yeni üye oldum ve çok sevdim burayı umarım böyle gider :)) Neyse uzatmadan konuya geçeceğim. Cildinize uyguladığını ve sonuç aldığınız maskeler neler? İnternetten baktığınız bir sürü maske çıkıyor evet ama hepsi sonuç vermiyor kanımca. Sizin uyguladığınız ve işe yarıyor dediğiniz maskeleri burda paylaşırsanız çok sevinirim

1 yumurtayı kırıp karıştırıp sürüyorum yumuşacık oluyor alerjin yoksa bi dene derim.
limonuda kahverengi lekeler ve çiller için kullanıyorum asitli olduğu için biraz suyla karıştırmak gerekiyormuş ama lekelerime işe yaradı

Direk yumurtayı karıştırıp mı sürüyorsun? Yumusaklık dışında başka bir faydası var mı? Limonu bende kullanıyorum 2 gündür henüz bir değişiklik göremedim ama :)

Yumurtayı bende denedim ama bu amaçla değil sadece akını kullanıyorum peeling amacıyla ve çok güzel bir peeling etkisi var. Yalnız kuru ciltler için geçerli.

Yumurtayı bende denedim ama bu amaçla değil sadece akını kullanıyorum peeling amacıyla ve çok güzel bir peeling etkisi var. Yalnız kuru ciltler için geçerli.
Anladım peki dudak çevresi siyah noktaları için işe yarar mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…