Cilt Bakımı Ürünleri Cildinizin güzelliği için kullandığınız ürünler neler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Ayrica Avene ürünlerin hepsinin icinde termal suyu var, normal marketde satilanlardakinde baska sular oluyormus. Ciltden cilde göre degisir tabii, ama benim cildim eczane ürünlerle cok daha güzel oldu. Kuzenim saclarini boyadiktan sonra yüzünde ve bogazinda alerji gibi kasinti ve kirmizilik olmustu, ozaman termal suyunu sIkmIsti ve ertesi güne hepsi gecmisti. Var bir hikmeti ;)

cildimdeki pürüzler ve minik kabarmalar için her sabah uyandığımda cildimi garnier 3ü bir arada ile yıkıyorum ve haftada bir kez bodyshop peeling'i uyguluyorum çok iyi geliyor.

Ayrica Avene ürünlerin hepsinin icinde termal suyu var, normal marketde satilanlardakinde baska sular oluyormus. Ciltden cilde göre degisir tabii, ama benim cildim eczane ürünlerle cok daha güzel oldu. Kuzenim saclarini boyadiktan sonra yüzünde ve bogazinda alerji gibi kasinti ve kirmizilik olmustu, ozaman termal suyunu sIkmIsti ve ertesi güne hepsi gecmisti. Var bir hikmeti ;)
termal suyu bacım diğerlerininde dediği gibi maden suyumudur yoksa işlenmiş bir yapımıdır... bendee maden suyununn hem iiçince hemde cilde tonik yapınca yararını görenlerdenim helede cildi karma ve yağlı olanlar muhakakk denesin derim...

cildimdeki pürüzler ve minik kabarmalar için her sabah uyandığımda cildimi garnier 3ü bir arada ile yıkıyorum ve haftada bir kez bodyshop peeling'i uyguluyorum çok iyi geliyor.
:) sağol bacımmmm.... sürerklilikde önemli benim her sabah yapamadığım bir şey.... maalesef tembelim

:) sağol bacımmmm.... sürerklilikde önemli benim her sabah yapamadığım bir şey.... maalesef tembelim

Ben de eskiden çok üşengeçtim ama sivilceye açtığım savaşı kazandıktan sonra cildim konusunda daha hassas olmaya başladımg gece yatarken ve sabah uyandığımda temizlememezlik falan etmiyorum hiç, dersimi aldım :1:

benim cildim çok kuru...yüzüm çatlak çatlak ağaç kabuğu gibi olur du...roshe posey kullanıyorun bende çok etkili olmadı...biodermanın ufak deneme boyunu verdiler eczanaden minik tüpü bitirdim tüp beni bitirdi...yine suratım ağaç gövdesi gibi çatlak çatlak oldu...bol su içiyorum ama kullandıklarım işe yaramadı...garnier sivilce yaptı, kil maskesi pek etki etmedi, linon suyu sürdüm cayır cayır yandı...biraz yumurta sarısı sürünce iyi geliyo...maske gibi uygulayıp yıkıyorum iyi geliyor... ben uğraştıkça kırmızılıklar çoğaldı, arasıra sivilceler uğrayıp gidiyo, pütürlenmeler oluştu...en sonunda gidip aktara derdimi söyledim...buğday yağı ve avakado yağı verdi...

ikisini pompalı ufak şişede karıştırdım her gün lüx cilt sabunu ile yıkayıp sürüyorum...fazla gelirse selpakla siliyorum şikayetlerimin çoğu azaldı en azından ağaç kabuğu görüntüsünden kurtuldum...aktara yine sorucam üzerine makyaj yapılırsa bişey olurmu diye bakalım...

güneş koruyucusu olarak 50 koruma faktörlü dermoskin bb krem kullanıyorum...iyi geldi aydınlatıcı etkiside var biraz kokusu uhuya benziyor ama neyse en azından zarar vermedi cildime...

kızlar kuru cildi olanlar varsa neler yapıyor?

Güneş lekeleri için bir çözüm önerisi olan var mı kızlar?

benim cildim çok kuru...yüzüm çatlak çatlak ağaç kabuğu gibi olur du...roshe posey kullanıyorun bende çok etkili olmadı...biodermanın ufak deneme boyunu verdiler eczanaden minik tüpü bitirdim tüp beni bitirdi...yine suratım ağaç gövdesi gibi çatlak çatlak oldu...bol su içiyorum ama kullandıklarım işe yaramadı...garnier sivilce yaptı, kil maskesi pek etki etmedi, linon suyu sürdüm cayır cayır yandı...biraz yumurta sarısı sürünce iyi geliyo...maske gibi uygulayıp yıkıyorum iyi geliyor... ben uğraştıkça kırmızılıklar çoğaldı, arasıra sivilceler uğrayıp gidiyo, pütürlenmeler oluştu...en sonunda gidip aktara derdimi söyledim...buğday yağı ve avakado yağı verdi...

ikisini pompalı ufak şişede karıştırdım her gün lüx cilt sabunu ile yıkayıp sürüyorum...fazla gelirse selpakla siliyorum şikayetlerimin çoğu azaldı en azından ağaç kabuğu görüntüsünden kurtuldum...aktara yine sorucam üzerine makyaj yapılırsa bişey olurmu diye bakalım...

güneş koruyucusu olarak 50 koruma faktörlü dermoskin bb krem kullanıyorum...iyi geldi aydınlatıcı etkiside var biraz kokusu uhuya benziyor ama neyse en azından zarar vermedi cildime...

kızlar kuru cildi olanlar varsa neler yapıyor?
benimde yaptıklarım hemen hemen seninkilerden farksız kupkuru bi cildim var doğal yöntemlerden denemediğim kalmadı iki yıldır uğraşıyorum 26 yaşındayım ama kendimi hep çok kötü hissediyorum kozmetikçilerin verdikleri kremlerden denemediğim marka kalmadı hiçmi fayda etmez aksine iyice alerji yaptılar .. hafta içi cildiyeye gittim oda sadece avene kullan dedi termal su içerdiği için nemlendiricisi gece yatıp sürersem sabah kalktığımda toparlanarak nemli şekilde kalkarmışım kızarıklıklar içinde termal su spreyi aldım gerçekten çok ferahlatıyor daha bugün aldım gelişmeleri yazarım sana o pütürlenmeler geçecekmi bakalım nemlendiricisi sabahtan beri yüzümden hala yumuşacık umarım etki ederde devamlı kullanırım biraz tuzlu ama :) nette güvenilir siteler var uyguna geldi baya.. bide göz kremi için kullanmaya başlasam iyi olacak ama korkuyorum göz kenarlarım tahriş olacak diye zaten çizgiler çıkmaya başladı sinir oluyorum onuda avene den alırım sanırım.. birde güneşe çıkmadan önce mutlaka güneş kremi kullan alışkanlık haline getirmek lazım çok pişman oldum bunca zaman sadece denize giderken kullanırdım.. biodermanın photoderm max 50 faktörlük olanından verdi benim cildimede en iyisiymiş hassas ciltler için yarından itibaren onuda kullanmaya başlıcam

Güneş lekeleri için bir çözüm önerisi olan var mı kızlar?
öncelikle leke oluşumunu engellemek için muhakkak düzenli güneş koruyucu faktörü yükseklerdennn coppertone gibi öneririm ... vede bende bu yıl kızkardeşimlee keşfettik ilk sayfalardada biraz kızlarla yazıştık zatennn cosmed denilen ve dermo kozmetik ürün olan sadece eczanelerde satılan türk yapımı bir ürün çıkmış biodermanınnn sahibiymiş vs... onunn leke karşıtı ve leke açıcı bir kremi varrr eczacı arkdşa bana testernı vermişti 10 paket 1 paket sabah akşam yetti 2 gün ben 3 gün kızkardeşim kullandı özellikle ondaaa daha etkili oldu ve derhal sipariş verdi satın aldııı bende alıcammm... evet kokusu yok pek iyideğil kokusu ama uhu gibide değil haniii krem ciddden işe yaradııı...direk git al demiyorum ama eczanelere sor testerı varsa sende bir deneeee 3 gün sonraaa farkı farkedersen alırsın bacımmm... kolay gele:16:

huhu hanımlarrr dün saçalrım yağlı ve yıkanınca kepeklenyor diye doktora gittti hazır gitmişkne test mest herşeyi soram dedimmm vel hasıl dr bişeler verdi ve banaa ,bol bol uyu dediiii uyumak cilde çok iyi gelmekteee ve bolca su iç....
bunun yeşillik çok ye ve maydanozo robottan çek dolapda kalıplara koy dondur gece yarakennn o buzları al ve cildine şoklaaa baya tazelenecektir iyi gelecektir dedi henüz başlamadım yapmaya ilkkez böle bi dr a denk geldim eee kadın da olunca dr.... baya iyi geldi banaaa üslubu.... bakalım bende hemn sizlerle paylaştım:16:

Yağlı bi cildim var hele yazın yağ kavonozu gibi oluyorum :1:

Bioderma sebium gel sebium maske ve sensibio h2o aldım tonik olarak. Haftada bi gün kil bi gün sebium maske yapıyorum :) Bide burda okudum galiba madecassol sürüyorum yüzüme. Sudocrem de duydum aldım :26: Bugün yüzümde yeni bi sivilce çıktı sudocremden mi acaba diye düşünüyorum yoksa özel günden dolayı mı bilemedm bi kaç gün ara verebilirim :50:

Nemlendirici olarakda excipial hydro kullanmaya başladım çok hafif bi yapısı vaar yumuşacık yapıyo yüzümüü

Bi haftadan fazladır bunları kullanıyorum yüzüm beyazladı sanki :16: gözeneklerim daha sıkı aynaya bakıp duruyorum :1:

Bu ay bütçemi biraz aştım ama denemek istediğim bi marka var
Skin food kore markası aranızda kullanan var mı ? elimdekiler bittiği zaman gözümü karartıp sipariş vericem bi site var herkes ulaşıyo elimize demiş :24:

Yağlı bi cildim var hele yazın yağ kavonozu gibi oluyorum :1:

Bioderma sebium gel sebium maske ve sensibio h2o aldım tonik olarak. Haftada bi gün kil bi gün sebium maske yapıyorum :) Bide burda okudum galiba madecassol sürüyorum yüzüme. Sudocrem de duydum aldım :26: Bugün yüzümde yeni bi sivilce çıktı sudocremden mi acaba diye düşünüyorum yoksa özel günden dolayı mı bilemedm bi kaç gün ara verebilirim :50:

Nemlendirici olarakda excipial hydro kullanmaya başladım çok hafif bi yapısı vaar yumuşacık yapıyo yüzümüü

Bi haftadan fazladır bunları kullanıyorum yüzüm beyazladı sanki :16: gözeneklerim daha sıkı aynaya bakıp duruyorum :1:

Bu ay bütçemi biraz aştım ama denemek istediğim bi marka var
Skin food kore markası aranızda kullanan var mı ? elimdekiler bittiği zaman gözümü karartıp sipariş vericem bi site var herkes ulaşıyo elimize demiş :24:
hiççç bilmiyorum o markayı bacım hangi site ve kaç lira ise ücreti dikkatli araştır bacımmm geçmiş olaaaa :)

hiççç bilmiyorum o markayı bacım hangi site ve kaç lira ise ücreti dikkatli araştır bacımmm geçmiş olaaaa :)
Teşekkürler cevabın için :1: Koreden satış yapan bi site ve türkiyeye göre fiyatları çook uygun :) okuduğum yorumlarda çok iyi bakalım elimdekiler bitsin bi denemesini yapıcam :1:

Teşekkürler cevabın için :1: Koreden satış yapan bi site ve türkiyeye göre fiyatları çook uygun :) okuduğum yorumlarda çok iyi bakalım elimdekiler bitsin bi denemesini yapıcam :1:
hangi site bu bacımmm:16: orijinalmi ürünler

bende doğallıktan yanayım
kefir yaptıkça yüzüme sürüp bekletip yıkarım pırıl pırıl olur hemen canlanır
birde yüzümü maden suyu ile yıkarım sıkılaştırıp gençleştiriyor bebek gibi yapıyor
ama asıl iş yeme içmede bitiyo şekeri kestinmi cilt ışıl ışıl oluyor sağlıklı beslenip sporda oldumu düzenli olarak genç kalıyosunuz
önceleri fondöten çok kullanırdım fakat sonra hayat tarzımı değiştirince gerek kalmadı eskisinden çok daha güzel yüzüm oldu şimdi sadece rimel kullanırım hafifte bir ruj o kadar

Koreli bayanların ciltleri porselen gibi. Tek bir gözenek tek bir çizgi yok. Merak etmişimdir bu kadınlar kızlar ne kullanıyor, nasıl bakıyolar diye. Neymiş canım o Kore sitesi. Birde ürünlerindeki kimyasallar ve oranları neler onlara da dikkat etmek gerekiyor...

Sivilcelerden kurtulmak için clindoxyl krem kadar işe yarayan bir ilaç görmedim.

Onun dışında watsons-yeşil çay serisinin maskesini,köpüğünü,toniğini kullanıyorum.

Ayda bir kere de siyah noktalara pudra-limon maskesi yapıyorum herkese öneririm.

Koreli bayanların ciltleri porselen gibi. Tek bir gözenek tek bir çizgi yok. Merak etmişimdir bu kadınlar kızlar ne kullanıyor, nasıl bakıyolar diye. Neymiş canım o Kore sitesi. Birde ürünlerindeki kimyasallar ve oranları neler onlara da dikkat etmek gerekiyor...

Roseroseshop sitenin adı :) Daha alışveriş yapmadım ama bloglarda okuduğum kadarıyla herkes memnun.

Benim baktıklarım skin food ve etude house zaten kutuları falanda çok şirin :) paraben vs vs yok bunlarda en azından benm baktıklarımda :) en kısa zamanda denicem

Zaten dediğin gibi korelileri görünce daha bi ilgimi çekti ürünleer :)

Back
X