benim cildim çok kuru...yüzüm çatlak çatlak ağaç kabuğu gibi olur du...roshe posey kullanıyorun bende çok etkili olmadı...biodermanın ufak deneme boyunu verdiler eczanaden minik tüpü bitirdim tüp beni bitirdi...yine suratım ağaç gövdesi gibi çatlak çatlak oldu...bol su içiyorum ama kullandıklarım işe yaramadı...garnier sivilce yaptı, kil maskesi pek etki etmedi, linon suyu sürdüm cayır cayır yandı...biraz yumurta sarısı sürünce iyi geliyo...maske gibi uygulayıp yıkıyorum iyi geliyor... ben uğraştıkça kırmızılıklar çoğaldı, arasıra sivilceler uğrayıp gidiyo, pütürlenmeler oluştu...en sonunda gidip aktara derdimi söyledim...buğday yağı ve avakado yağı verdi...
ikisini pompalı ufak şişede karıştırdım her gün lüx cilt sabunu ile yıkayıp sürüyorum...fazla gelirse selpakla siliyorum şikayetlerimin çoğu azaldı en azından ağaç kabuğu görüntüsünden kurtuldum...aktara yine sorucam üzerine makyaj yapılırsa bişey olurmu diye bakalım...
güneş koruyucusu olarak 50 koruma faktörlü dermoskin bb krem kullanıyorum...iyi geldi aydınlatıcı etkiside var biraz kokusu uhuya benziyor ama neyse en azından zarar vermedi cildime...
kızlar kuru cildi olanlar varsa neler yapıyor?