Çıldıracağım biri bana birşey söylesin

Bulutsu1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
32
40
3
Şu an çıldırmak üzereyim annem her bir cumlemden tonlarca mana çıkarıyor. Gözünde hep kafasinda tilki dolanan fitne fesat düşünen biriyim. Bunu kimseye yapmıyor sadece bana. Benimle ilgili düşüncelerini sayıp doktugunde ben bile kendimden nefret ediyorum o derece kötü görüyor. bu düşüncelerine rağmen yüzüme bakması bile mucize yani. Çok rahatlıkla kırıcı olabiliyor. Anne hakkının önemini biliyorum ama gittikçe uzaklaşıyorum. Ben sütten çıkmış ak kaşık asla değilim hatalarım var ama sizin anneniz sizi, sizinle ilgili kötü zan üzerine yargılar mi ya çıldıracağım

Annelik çok kutsal bir duygu,sinir aninda çocuğuna söylediği lafları bir başkasına söylese o kişi ile kolay kolay iletişim kuramaz siz onun evladisiniz bir yanınınz buruk bir yanınız nedenini sorguluyor. Annemi çok yakın bir zman da kaybettim ne olursa olsun bira süre alttan almaya bakın, umarım hersey yoluna girecektir güzel gunleriniz olsun inşallah

Tilkiler daha çok Annenizin başını sarmış sanki.. Önce kendi hatasını fark edip düzeltsin! Egosunu tatmin etmek için kendi evladını aşağılamak, kötülemek? Sizinle yarış içine girmiş gibi.. Kötüysem anne olarak iyiye yönlendir, fikir ver, nasihat et. Anne olduğunu, benim de senin rakibin değil kızın olduğumu, unutma diyin.

Bikere yapmıştı zor bir süreçten geçiyorduk ağzına geleni söylemişti. Çok kırılmıştım. Asla unutamam o günü. Sürekli yapsa nolur kestiremiyorum ayrı eve çıkardım heralde..

Konu acar aćmaz banlanmis. :)

Mesela ne fiyor biraz açarmısınız hanfendi?

Annenizi Pskiyatriye götürün belli ki şamar oğlanı denilen durumdasınız Üzülmeyin hiç bir hata hele hele bi anne tarafından bu denli yıkıcı davranmaya sebep olamaz belli ki kendisini kontrol etmede zorlanıyor annelik kutsal vs hikayesi de normal annesi olan kişiler tarafından söylenen bir kelime bir annenim öz evlatlarına neler yapabileceğinin farkında olmayan kişilerin söyledikleri bunlar ..haklılarda ve şanslı
Sizin kendinize olan saygınızı yıkabilecek en önemli kişilerden biri olduğunu biliyor en cahili bile gücünün farkında kendinize olan saygınızı elinizden almasına izin vermeyin yakınınız ani abla baba bu durumlara şahitse birinin size yardımcı olmasını isteyin anneniz karşısında en güçlü kim ise ve onu derhal Pskiyatri ye götürmesini sağlayın sizde gidin ki hem ikna olsun hemde yol göstericiniz sevgiler

Annem ne bana nede kardeslerime defol bile demedi bu zamana kadar

Yaa ne degerli bi bilseniz .ben anne yazarken bile midem bulanıyor . Benim ve kardeşimin de en imrendiğimiz konu bu ,arkadaşların annelerini konuşuruz hala :) hatta geçen hafta anlattı bi anısını kardeşim yetenek sınavına girecekti evde ki huzursuzluktan kaçmak ders çalışmak için binada ki bi arkadaşın evine gitmiş annesi salonu açmış kapıyı kapatmış sessizliği sağlamış ve biraz sonra bir fincan kahve getirmiş ve çıkmış abla ben ağlamaktan çalışamadım dedi görmedik ki böyle bir şey ne olacak böyle şeyler bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…