- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
adam diyor ki bebe doğsun pipisini sündürecem uzatacam kendi oğluna yap olunca diyorum sizin bebeye yapcam diyor baldızının torunu öyle uyutmuş bi kere bebekken kayınpeder anlatıp gülüyorlar .ben böyle bişey ne gördüm ne duydum 30 yaşına merdiven dayadım böyle kafalar görmedim .bende eşime kim olursa bunu yapan taciz davası açarım tüm ailelere ibret olur dedim adamlara normal gelen sevimli gelen şeylere bakın..
Ne demek sündürmek?Pipi sündürmek tabirini ogrendik bugun de bdv cok egitici
Bu iğrenç muhabbeti senin yanında mı etti?adam diyor ki bebe doğsun pipisini sündürecem uzatacam kendi oğluna yap olunca diyorum sizin bebeye yapcam diyor baldızının torunu öyle uyutmuş bi kere bebekken kayınpeder anlatıp gülüyorlar .ben böyle bişey ne gördüm ne duydum 30 yaşına merdiven dayadım böyle kafalar görmedim .bende eşime kim olursa bunu yapan taciz davası açarım tüm ailelere ibret olur dedim adamlara normal gelen sevimli gelen şeylere bakın..
gerçekten normal değiller biri sorunca bebeğimin cinsiyetini Adam diyorlarmış tek dertleri oğlumun pipisi .Sen kendi pipini uzat deseydin tövbe tövbe ne manyaklar var
Uzaticam demekmis, cekince uzamayacagini biliyolar da laf iste, köylü esprisiNe demek sündürmek?
Çok mu cahilim anlamadım.
Google amcada saçma sapan şeyler çıkıyor
adam diyor ki bebe doğsun pipisini sündürecem uzatacam kendi oğluna yap olunca diyorum sizin bebeye yapcam diyor baldızının torunu öyle uyutmuş bi kere bebekken kayınpeder anlatıp gülüyorlar .ben böyle bişey ne gördüm ne duydum 30 yaşına merdiven dayadım böyle kafalar görmedim .bende eşime kim olursa bunu yapan taciz davası açarım tüm ailelere ibret olur dedim adamlara normal gelen sevimli gelen şeylere bakın..
bunu eşim anlattı aiesinin yanında o zaman bebeğimin cinsiyeti belli değildi izne gitmiştik bizim bebe erkek olursa babam ona da yapar diye günahına girmeyeyim kp anlatmadı da bu tarz konular onlar için normal çocuğu o şekilde sevmekte onlar için normal ..Bu iğrenç muhabbeti senin yanında mı etti?
O değil de hep böyle rahat mıdır sana karsı anlamadım. İnsan nasıl böyle rahat konuşur gelinin yanında.
Iyy midem bulandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?