Bizde buradan duyuyoruz böyle şeyleri neler var neler
bilmemek değil öğrenmemek ayıp
Bir kaç kez hamile kalma isteğim oluştu bende niye olmuyo diyordum meğersem sırtıma ..... gerekiyormuşBenim ki de saf ayol ne nereye hiç bilmiyor
Hahahahaha sürtünme katsayısı kaç acep bir çözelim bakalım hamile miSürtünme kuvvetinin sonuçlarına fizik bölümü bakıyordu sanırım, yanlış gelmişsiniz.
Bir kaç kez hamile kalma isteğim oluştu bende niye olmuyo diyordum meğersem sırtıma ..... gerekiyormuşBenim ki de saf ayol ne nereye hiç bilmiyor
Ay geberdim artık yeminleBir kaç kez hamile kalma isteğim oluştu bende niye olmuyo diyordum meğersem sırtıma ..... gerekiyormuşBenim ki de saf ayol ne nereye hiç bilmiyor
demek ki , hamile kalmanın sırlarını oku da öğren sen
Tühsize , siz boşanın bence .
Zaten günah.. Yazık ya ne garip bir nesil yetişiyor..ahhh ahhh gençlik nerelere gidiyor.
kuzum hamilelik o kadar değil yahuuu olsa 8 aydır uğraşmazdık
sen daha değdirmedim diyorsun hamilelik nassı olucakkk
ahhh zamane gençleri ahhh biz eli elimize değse günahtır derdikk
Sırtından beline doğru süzülüp ordan makat hop ordanda süzüle süzüle kaçmıştırhamilesiniz .
Şimdi çocuğu kakalamanın yolları ; başka biriyle evlendiğinin gerdek gecesi günü bol bol salça ye , tam girdi girecekken içindeki ne varsa boşalt salça yatağa bulaştı mı tamamdırBen hamileyim dedin mi de oldu bitti maşallah
Ay geberdim artık yeminle. Ben de 3 aydır deniyorum. Bir de böyle deneyeyim bari.
Şaşkoloz millette ne marifetler var ,bi de benimkine bak
Tam girdi girecekken içinde ne varsa boşalt derken
yeniler daha iyi biliyor nereye .......caklarını hemen hamile kalıyolarAy geberdim artık yeminle. Ben de 3 aydır deniyorum. Bir de böyle deneyeyim bari.
sırtından mı hamile kalcan yavrum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?