- 13 Eylül 2014
- 42
- 10
- 13
- Konu Sahibi rapunzel-34
-
Kızlar ben üniversite öğrencisiyim yurtta kalıyorum doğal olarak odamda başka insanlarda var.. odada üç kişiyiz bir tane kız var geceleri uyurken sürekli ağzından tuhaf sesler çıkartıyor deli olacak gibi oluyorum hep uykularım kaçıyor yemek yer gibi ağzını şapırdatıyor sanki :/ ne yapacağımı şaşırdım söyleyemiyorum da bu nedir bir tür hastalık mıdır çaresi yok mudur ne yapmalıyım bilmiyorum akıl verin ?
Malesef değiştime gibi bir durumum yok yapmaya çalıştım ama yer yok, ben çok çekingenim bu konularda kırmak istemiyorum kimseyi söyleyemiyorum da bu bir hastalık mıdır ?odanı değiştirebilme durumun nedir ? ve rahatsızlığını arkadaşına belirtebilirsin belirtmelisin gerçekten yurtta kalmak zordur bilirim
Odanı değistır yada baska odalardan becayiş yap:) değistirin gönüllü biri varsa. Ben 12 kişilik odada kalıodum düsün en son birini dövüyodum yönetim odamı değistirdi...ne günlerdi beaa kavğaya her an hazırlklı olayım die ayakkabılarımı çıkarmazdım çoğu zaman.ztn hep aktiftim.bi asağı bi yukarı maç spor...Kızlar ben üniversite öğrencisiyim yurtta kalıyorum doğal olarak odamda başka insanlarda var.. odada üç kişiyiz bir tane kız var geceleri uyurken sürekli ağzından tuhaf sesler çıkartıyor deli olacak gibi oluyorum hep uykularım kaçıyor yemek yer gibi ağzını şapırdatıyor sanki :/ ne yapacağımı şaşırdım söyleyemiyorum da bu nedir bir tür hastalık mıdır çaresi yok mudur ne yapmalıyım bilmiyorum akıl verin ?
Malesef değiştime gibi bir durumum yok yapmaya çalıştım ama yer yok, ben çok çekingenim bu konularda kırmak istemiyorum kimseyi söyleyemiyorum da bu bir hastalık mıdır ?
ben bu durumu araştırdım psikolojik bir şeymiş ben üç yıldır arkadaşımla aynı odada kalıyorum öyle birşey olsa o söylerdi kızınkini duyuyor benimkini mi duymayacak? ben bilerek yapıyor demedim ayrıca uyku hali olabilir sadece söylemeye çekiniyorum kalbi kırılır diye ..Ne tedavisi olacak ben anlamadım
Uyurken sizin ses çıkarmadığınızı nerden bileceksiniz
Yurt gibi bir ortamda kalıyorsanız toleranslı olmaya çalışacaksınız başka yolu yok
Ha bilerek yapsa, inadına yapsa neyse de kız uyuyor
Canim yine şanslısın bilinçli yapmıyor benim oda arkadaşlardan biri ilk yıl tam psikopat ti ben ikinci öğretimdim onlar birinci öğretim dersleri bitip geldiğinde ben uyuyor oluyordum almış cips paketini çatır çutur bide gazete hasur husur ki ben cit sesine uyanan biriyim sana diyeceğim uyurken kulaklık al hafif uykunu getirecek tarzda Müzikler dinleyerek dalmaya calisKızlar ben üniversite öğrencisiyim yurtta kalıyorum doğal olarak odamda başka insanlarda var.. odada üç kişiyiz bir tane kız var geceleri uyurken sürekli ağzından tuhaf sesler çıkartıyor deli olacak gibi oluyorum hep uykularım kaçıyor yemek yer gibi ağzını şapırdatıyor sanki :/ ne yapacağımı şaşırdım söyleyemiyorum da bu nedir bir tür hastalık mıdır çaresi yok mudur ne yapmalıyım bilmiyorum akıl verin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?