Çıldıracağım yakında

Kızlar ben üniversite öğrencisiyim yurtta kalıyorum doğal olarak odamda başka insanlarda var.. odada üç kişiyiz bir tane kız var geceleri uyurken sürekli ağzından tuhaf sesler çıkartıyor deli olacak gibi oluyorum hep uykularım kaçıyor yemek yer gibi ağzını şapırdatıyor sanki :/ ne yapacağımı şaşırdım söyleyemiyorum da bu nedir bir tür hastalık mıdır çaresi yok mudur ne yapmalıyım bilmiyorum akıl verin ?
Sürekli dışardan yemek yiyorsa parazit filan da olabilir ben de yurtta kaldım arkadaşımızda vardı bu sıkıntı ve parazit çıktı :(

evet bir arkadaşta yazmış.katılıyorum ona.
o uyumadan önce sen hemen yat uyu.böylelikle çıkardığı sesleri duymamış olursun.
hem bu onun elinde olan birşey değil.uyarsan bile yine birşey yapamaz.utandırma kızı.hem böyle durumlarda ben ilk önce kendimide düşünürüm.yani belki sende uykudayken öyle sesler çıkarıyorsundur? aynı senin ona söylemediğin gibi arkadaşlarında sana söylemiyordur bu durumu.
uyku bu.uydunmu insan kendinden habersiz oluyor.

dis gicirdatiyor olabilir. bunun icin plaklar var. dis hekimine gitsin yonlendirirler.
sapirti dediginizden acabs agzi mi kuruyor diyd dusundum. arkadasiniz tuzlu yemesin. yatmadan once su icsin bir de kbb ile gorussun. sanirim agiz solunumu yapiyor.

Kızlar ben üniversite öğrencisiyim yurtta kalıyorum doğal olarak odamda başka insanlarda var.. odada üç kişiyiz bir tane kız var geceleri uyurken sürekli ağzından tuhaf sesler çıkartıyor deli olacak gibi oluyorum hep uykularım kaçıyor yemek yer gibi ağzını şapırdatıyor sanki :/ ne yapacağımı şaşırdım söyleyemiyorum da bu nedir bir tür hastalık mıdır çaresi yok mudur ne yapmalıyım bilmiyorum akıl verin ?
Kulaklık tak baari .Ne diyim .

kulak tıkaçları var eczanelerde satılır alın takı rahat edersiniz yurtta kalınca böyle artık yapacak bir şey yok uykusunda oluyor kız farkında bile değil söylesenizde farketmez.

Otifleks diye bir markanın kulak tıkaçları var, onlardan kullanmanızı tavsiye ederim. Ben de yurtta kalıyorum ve çok zor uykuya dalan biriyimdir, nerdeyse bir yıldır bu tıkaçlardan kullanıyorum ve çok memnunum. İnsanlar gece uykusunda ne yaptığını bilmez, horluyor olsa dürtersin falan da buna yapacak bişey yok sanırım, söylesen de işe yaramaz. Sen en iyisi tıkaç kullanmaya başla, alışmakta biraz zorlanırsın belki ama sonra rahat edersin. Gerçi üzerinden zaman geçmiş, çözdün mü bilmiyorum da...

Ayni odadaysaniz birbirinize saygi duymaniz gerek rahatsizligini dile getirmelisin ki problemini bilsin..

Çaresi varsa da senin cozebilecegin türden değildir. Kaç kişi bir araya geliniyor herkesin kendin gibi olmasini bekleme. Benimde oda arkadasim horlardi. Kulagima pamuğu tikar öyle yatardim. Sana da tavsiye ederim. Ha baktin pamukla da olmuyor odani degistir olsun bitsin.

Back
X