- 29 Temmuz 2013
- 912
- 17
- 118
- Konu Sahibi hilalkahraman
-
aynn ole tatlım ama doktorun hastaneye yatrıp neden dustugunu arastrması lazım eltımınde ole oldu bnm devlet hastanesınde cok arastrdı doktr yatrdıhastaneye nıe dusuo dıe takma dıcm ama nese sen uzulme ıns onumusdekı ay olur cnm bnm
Evt .amin
Hoşgeldin:) neden gitcksin tüp içinmi ?
Evt canm Rabbim bizimle. Sabirlar versin Allahm ümitszlk yok
Evt .amin
Hoşgeldin:) neden gitcksin tüp içinmi ?
Evt canm Rabbim bizimle. Sabirlar versin Allahm ümitszlk yok
yok yha bn olesıneattım maılı ama gerı donus oldu esımle konuscm bı baklım dedı doktr ne durumdasın ona gore tedavıye baslarsd dedı cunku klomende bı sonuc alamıssın dedı bılmıorum ya ıns bu ay olur
Sağol canım peki eltine ne teşhis kondu merak ettim?
Neden klomenden sonuç alamazmissin ?
tam net bılmıorum rahımde tutunamıomus bebeklerı akıp gdıomus yanı ama sorar arastrrım bn bu bebek konularını cok fasla arastırıyorum neresı ii se oraya gdıorum hyrlısı bakalım uzulme arkadasım sımdı dahada guclu olmalısın bız yanndayıs
sağol canım benim iyiki varsınızben biraz ara vermeyi düşünüyorum kısmet bakalım
ara vermek yok eger ara verrsen sonra en basa donuyosun calısmalara devam doktrunla konus bakalım o ne dck olmadı baska doktra gt nerdendın sen
ya ne bileyim 3 kere aynı şeyi yaşadım üzüntüden kilo alamıyorum bünyem çok zayıf biraz toparlanayım diyorum 1.68 boy 45 kilodayım oldukça zayıf belki bununla bile alakası olabilir çok yıpratıyor insanı düşükler
cunku 3 4 kez kullndın dıo bı ust tedavıye gecmen lazım dıo yanı asılama yada tup bebek artık neyse yanı ondan ole dıo bnm ablam klomenle kaldı hamıle ıkısıde hemde bılemıorum bu ayolmassa gtcm ıstanbula bakalım
Klomen bu kadar etkilimi yaa ????
bılmıorum tatlım ama bırakma derım doktra ned ıe gdıosun tedavı yanı nasıl bı yontem uygulandı
pıhtılaşma için iğne ve aspirin kullandım olmadı klomenle kaldım hamile ama kimyasal oldu trakyadayım ben canım
bu hıkayeyı bılıyorum cok da guzel ...bızde son nefesımıze kadar ALLAHtan umudumuzu kesmıcez
Hehee çok güldüm. Allah iyiliğini :) benim korkum o ilacin benm hormonlrimi altust etmesi. Benimkilr normal çünkitabı cnm etkılı yumurtaları buyutuo ıste kalıtesını artırıo spermler yapıssın dıeDDD
Inslh inslahhhmm anladım cnm bnde bursadayım ıns olur ya kımyasaldan sonra daha cbuk tutuo dıolar
hmm anladım cnm bnde bursadayım ıns olur ya kımyasaldan sonra daha cbuk tutuo dıolar
Hehee çok güldüm. Allah iyiliğini :) benim korkum o ilacin benm hormonlrimi altust etmesi. Benimkilr normal çünki
Inslh inslahh
kızlarr yangeminde yok bebği 2 tüp bebk oldu hala olmak istiyorum tabi yengemde anne çok üzücü allah kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?