çıldıracak gıbıyım bu aralar :((( neden neden neden benım Bebeğim olmuyor dıyenler ??

Sağol canım peki eltine ne teşhis kondu merak ettim?

Evt .amin

Hoşgeldin:) neden gitcksin tüp içinmi ?

Evt canm Rabbim bizimle. Sabirlar versin Allahm ümitszlk yok

yok yha bn olesıneattım maılı ama gerı donus oldu esımle konuscm bı baklım dedı doktr ne durumdasın ona gore tedavıye baslarsd dedı cunku klomende bı sonuc alamıssın dedı bılmıorum ya ıns bu ay olur

Neden klomenden sonuç alamazmissin ?

Sağol canım peki eltine ne teşhis kondu merak ettim?

tam net bılmıorum rahımde tutunamıomus bebeklerı akıp gdıomus yanı ama sorar arastrrım bn bu bebek konularını cok fasla arastırıyorum neresı ii se oraya gdıorum hyrlısı bakalım uzulme arkadasım sımdı dahada guclu olmalısın bız yanndayıs

sağol canım benim iyiki varsınızben biraz ara vermeyi düşünüyorum kısmet bakalım

ara vermek yok eger ara verrsen sonra en basa donuyosun calısmalara devam doktrunla konus bakalım o ne dck olmadı baska doktra gt nerdendın sen

ya ne bileyim 3 kere aynı şeyi yaşadım üzüntüden kilo alamıyorum bünyem çok zayıf biraz toparlanayım diyorum 1.68 boy 45 kilodayım oldukça zayıf belki bununla bile alakası olabilir çok yıpratıyor insanı düşükler

bılmıorum tatlım ama bırakma derım doktra ned ıe gdıosun tedavı yanı nasıl bı yontem uygulandı

Klomen bu kadar etkilimi yaa ????

tabı cnm etkılı yumurtaları buyutuo ıste kalıtesını artırıo spermler yapıssın dıe DDD
Hehee çok güldüm. Allah iyiliğini :) benim korkum o ilacin benm hormonlrimi altust etmesi. Benimkilr normal çünki

hmm anladım cnm bnde bursadayım ıns olur ya kımyasaldan sonra daha cbuk tutuo dıolar
Inslh inslahh

Hehee çok güldüm. Allah iyiliğini :) benim korkum o ilacin benm hormonlrimi altust etmesi. Benimkilr normal çünki

Inslh inslahh

tatlım bak bu doktra bn maıl attım bulent tıras sayfasında tekrrlayan dusuklerlede ılgılı bılgıler var bı maıl at onlar gerı donus yapıo sen bı bak bakalım ne dıcek sana ıns yardımcı olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…