cildirdim yardim edin

babisim

oglum rabbime emanet <3
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
309
9
68
İsveç
uyuyamiyorum ya yardim edin 33 haftaligim bacaklarim uyusuyor sacma sapan agrilar
kafayi yedim uykusuzluktan bide okula gidiyorum bu halde psikolojim alt ust oldu

Dur hele bu ne sinir biz sana nasil yardim edelim lütfen gercekci ol bunlar gayet normal seyler 33 haftalik hamile bir bayanda bebegin olduktan sonra belki hic uyuyamayacaksin ozaman ne yapacaksin ? Gecen gün bir yerde okuyorum yok efendim bikmista cocuktan söylede böylede, güya cocugunun yaptikalrini bloguna yazmis ama resmen dert yaniyor kücücük daha bebekten... BEN BÖYLE SEYLERI SEVMIYORUM KIMSE KUSURA BAKMAYIN ALLAHA BÜYÜK SÖYLEMEK ISTEMIYORUM AMA DAHA HAMILEYKEN BILE SINIRI HAVADA GEZEN ANNELERI VE ANNE ADAYLARINI SEVMIYORUM.... ALLAH COCUGU OLMAYAN EVLI HANIMLARADA NASIP ETSIN BU GÜZEL DUYGUYU INSALLAH...

ben bebegimden dert yanmadim.... tabiki allah herkese tattirsin bu mukemmel duyguyu ama iyi okursaniz ben uykusuzluguma care ariyorum bebegimle ilgili bi problemim yok

öncelikle allah sağlıkla bebeğinize kavuştursun....
uykusuzluğunuz hamilelikte oluştuysa eğer hormonlardan olabilir veya sizin hamilelik psikolojinizden olabilir...bir kere o CAN içinize ve beyninize düştüğünde artık hiç birşey eskisi gibi olmuyor...anne olunca anladım denilen şey işte bu olsa gerek...çok zor ama bir o kadarda güzel görev annelik....bebeğinizin yüzünü görünce Onun için herşeye katlanacaksınız hem de Seve, seve....
tekrar sağlıklı doğum diliyorum...

bu arada okula gidiyorum derken öğrencilik mi....

Son düzenleme:
sana tavsiyem aksam yatmadan ılık ballı süt iç gercekden kesıntısız uykuya tek care
ben içmedigim zamanlarda cok uyanıyorum bölük bölük uyuyorum ama süt içdiğim zaman kesıntısız rahat uyuyorum bide ılla sol tarafa yaticam die diretme sürekli pozisyon degiştir

uyuyamiyorum ya yardim edin 33 haftaligim bacaklarim uyusuyor sacma sapan agrilar
kafayi yedim uykusuzluktan bide okula gidiyorum bu halde psikolojim alt ust oldu

canım bu haftalarda zorlanıcaksın biraz ama ben uyuyamadığımda sol tarafıma yattığımda rahat ederdim bi dene istersen. bide bi yerde olkumuştum Allahım bizleri hazırlıyormuş uykusuzluğa. bol bol dinlenmeye çalış. hayırlı doğumlar canım benim..

ablam hala der bütün ağrıları sıkıntıları sancıları be çektim 9 ay boyunca. oğluma göre uyudum oğluma göre beslendim oğluma göre ayakkabı pantalon aldım herşeyi o sağlıklı doğsun diye yaptım ama gel görki hiç bana benzemiyor aynı babası oldu. birazda bana benzeseydi keşke der

tabi bunları latife yaparak söyler öyle kızgın değil ama unutmadım gerçektende öyleo güzel sağlıklı doğsun diye neler çekiliyor 9 ay boyunca :)
Allah kolay doğumlar versin sağlıkla huzurla büyütün

sıkıntısız hiç bir sey ele geçmez malesef bunlar hamileliğin güzelliğide sayılır aslında
benimde çok olurdu kramplar girerdi son zamanlar uyku gidiyo zaten
hayırlısıyla doğsunda hepsi unutulup gidiyo.bir anı kalıyo işte.
ilaç kullanmayı denedinizmi kramp için ağrı için felan

bi kac cesit ilac aliyorum vitamin omega3 demir haplari bu ulkede doktorla degilde her ay uzman ebe kontrolundeyim caresi yok diyor oda hormonlarla ilgiliymis bacak agrilarim bel agrilarim
bebegime bisey olacak korkusuyla surekli sol tarafima yatiyorum sol yanim curudu yani
bazen kalip bakiyorum hafif karnimin ustune dogru yatmisim deliriyorum bebege bisey olcak diye
20 yasindayim bide okulum var bi yandan erken uyanip gitmek zorundayim
ciksin artik diye dua etmeye basladim :) ebe erken dogum yapabilirsin dedi 35 inci haftadan sorna hic bi problem olmaz diyor

ALLAHın izniyle birşey olmaz aklına kötü getirme sen.sağınada solunada yatabilirsin birşey olmaz atlatırsın sağ salim inş sabırlı ol bu günleri güzel değerlendir bence. son anlar hep böyle bir çözüm yok gibi.hayırlısıyla doğsunda unutursun yastık dene ayağının arasına belki daha rahat edersin

allah hayırlısı ile kurtarsın canım artık sonlara gelmişsn ben bir gece bütün odaları koltukları gezdiğimi bilirim ama yinede uyuyamadım yatmadan yarım saat önce ılık süt iç bir duş al sabır annesi az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…