Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyordum canım düzelttimoy kullanmak vatandaşlık görevi bunun bile bilincinde değil sevgiliniz. Ayırıca siyaset içeren konular yasak ki direk parti ismiyle girmişsiniz konuya kapatılması an meselesi
düzelttim canımŞimdi konu siyasete giriyor .. kapanır söyleyeyim !!
Sen başka bir şekilde sorununu dile getir bence :)
iyi o zaman dua ette y kazanmasınkızlar okadar sinirliyimki çıldırıcam şimdi 8 aylık bir birlikteliğim var az önce telefonda konuşuyorduk oyunu kullanmayacakmış git kullan falan dedim X ye veririm dedi ben Y ye vericem dedim ama kime oyunu vereceksen ver yeterki kullan dedim aman ALLAHIM bu başladı
o Y kazansın sana nikahı basıcam erkek sözü falan dedi at gözlüğü takmışsın sen dedi
kala kaldım şok oldum telefonu kapattım bu ne yaaaaaaa deliricemmmmmm çıldırıcammmmmm
iyi o zaman dua ette y kazanmasın
bu adamla evlenmek hayatının hatası olur
çok saçma bir mantığı var iddia oynar gibi parti tutuyor filan
az önce yazmıştım geç kaldın canımpartileri merak ettim ben ya
Vatandaşlık bilincinden uzak bir cift sevgili. Niye tartışıyorsunuz ki, kimin kime oy vereceği kendini ilgilendirir. Ne anamla ne kocamla konuşurum bu mevzuyu.kızlar okadar sinirliyimki çıldırıcam şimdi 8 aylık bir birlikteliğim var az önce telefonda konuşuyorduk oyunu kullanmayacakmış git kullan falan dedim X ye veririm dedi ben Y ye vericem dedim ama kime oyunu vereceksen ver yeterki kullan dedim aman ALLAHIM bu başladı
o Y kazansın sana nikahı basıcam erkek sözü falan dedi at gözlüğü takmışsın sen dedi
kala kaldım şok oldum telefonu kapattım bu ne yaaaaaaa deliricemmmmmm çıldırıcammmmmm
ya yok şekerim biz buluşacaktık ben seçimler var dedim ben oy kullanmayacağım dedi konu öyle açıldıVatandaşlık bilincinden uzak bir cift sevgili. Niye tartışıyorsunuz ki, kimin kime oy vereceği kendini ilgilendirir. Ne anamla ne kocamla konuşurum bu mevzuyu.
Peki şekerim :)ya yok şekerim biz buluşacaktık ben seçimler var dedim ben oy kullanmayacağım dedi konu öyle açıldı
kafasız adam sinir oldum ya sanki ben hali hazırda onu bekliyorumyani senin bi oyundan nolcak kazancak mi kazanirsa nikahi basacam. Guya iyi bisey soyluyo beyim :d