çıldırdımmmmmm

oy kullanmak vatandaşlık görevi bunun bile bilincinde değil sevgiliniz. Ayırıca siyaset içeren konular yasak ki direk parti ismiyle girmişsiniz konuya kapatılması an meselesi :cool:

Şimdi konu siyasete giriyor .. kapanır söyleyeyim !!
Sen başka bir şekilde sorununu dile getir bence :)

kızlar okadar sinirliyimki çıldırıcam şimdi 8 aylık bir birlikteliğim var az önce telefonda konuşuyorduk oyunu kullanmayacakmış git kullan falan dedim X ye veririm dedi ben Y ye vericem dedim ama kime oyunu vereceksen ver yeterki kullan dedim aman ALLAHIM bu başladı
o Y kazansın sana nikahı basıcam erkek sözü falan dedi :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: at gözlüğü takmışsın sen dedi :KK57::KK57:
kala kaldım şok oldum telefonu kapattım bu ne yaaaaaaa deliricemmmmmm çıldırıcammmmmm
iyi o zaman dua ette y kazanmasın:KK53:

bu adamla evlenmek hayatının hatası olur

çok saçma bir mantığı var iddia oynar gibi parti tutuyor filan

kızlar okadar sinirliyimki çıldırıcam şimdi 8 aylık bir birlikteliğim var az önce telefonda konuşuyorduk oyunu kullanmayacakmış git kullan falan dedim X ye veririm dedi ben Y ye vericem dedim ama kime oyunu vereceksen ver yeterki kullan dedim aman ALLAHIM bu başladı
o Y kazansın sana nikahı basıcam erkek sözü falan dedi :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: at gözlüğü takmışsın sen dedi :KK57::KK57:
kala kaldım şok oldum telefonu kapattım bu ne yaaaaaaa deliricemmmmmm çıldırıcammmmmm
Vatandaşlık bilincinden uzak bir cift sevgili. Niye tartışıyorsunuz ki, kimin kime oy vereceği kendini ilgilendirir. Ne anamla ne kocamla konuşurum bu mevzuyu.

Vatandaşlık bilincinden uzak bir cift sevgili. Niye tartışıyorsunuz ki, kimin kime oy vereceği kendini ilgilendirir. Ne anamla ne kocamla konuşurum bu mevzuyu.
ya yok şekerim biz buluşacaktık ben seçimler var dedim ben oy kullanmayacağım dedi konu öyle açıldı

Çok garip.

Niye Y partisi kazanırsa nikahı basacakmis ki ne alaka.
Ote Yandan Y partisi kazanmazsa sizle evlenmeyi düşünmüyor mu nikahı unut mu demek istiyor nedir yani :)

Bu nasıl bir inatlaşma biçimidir. :)

oy kullanmak vatandaşlık görevidir. görüşler ne olursa olsun bu bir görevdir ve yerine getirilmelidir.

eşimle benim görüşümde farklı ama böyle laçkalaştırmıyoruz olayı. sandıkta bitiyor bizim farklılığımız.

gelelim şu çirkin tabire: nikah basıcam ne ya??

kim kime basıyo.. çok kaba arkadaşınız..

nikah belediyelerce ve imamlarca iki kişinin rızası ile yapılır. yani tek başına basamaz!

yani senin bi oyundan nolcak kazancak mi kazanirsa nikahi basacam. Guya iyi bisey soyluyo beyim :d

E yok artık. Adak adar gibi nikah basıcam falan :KK20: hiç hoş değil. Ayrıca herkesin kendini ilgilendirir siyasi görüşü, partiden çok insana oy veriyorsunuz siz orada. Çok garip geldi neyse..

X