Cildiricam bu esyalar yürüyor mu?

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
Su hayattaki sinavlarimdan biri de ust komsu oldu hep.
Ev sahibi ozenerek, mulakatla fln aliyor galiba diye dusunmeye basladim.
Arkadaslar Allah rizasi icin soyleyin bir insan sabah kalktigi andan itibaren aksam yatana kadar neden esyalari cekip durur.
Ya gercekten mantikli bi sebep sunana minnettar olucam.
Neden ya neden. Bir cek hadi iki olsun. Sabah esya cekme sesi alarm sesim aksam ise ninnim oldu resmen.
Yuruyo mu bunlarin esyalari.
Surekli ya surekli
Neden neden hayatimin anlami bu soruda gizli gibi hissediyorum resmen

süpürüyor durmadan evi galiba benim üst komsuda öyle.oğlum gündüzleri kızıyormuş yukarı bakarak yapma dedim sana yapma diye :)))allah akıl fikir versin dicem de bizim çocukarın seside alt kata gidiyor .bilemedim. sende yukarı vur vileda sapıyla.çok mantıklı bence bu fikir denenebilir

Mantıklı sebep bulunca rahatsiz olmayacakmisiniz ? Belki titizlik hastasıdır cekip silip duruyordur. nazik bir sekilde gidip uyarın

valla bunu ben de anlamadım
ust katım böyle idi bir sene falan
sonra baya tartıstık düzeldiler
ama cok cektım kafayı oynatacaktım resmen
sizi cok ıyı anlıyorum
ne yaptıklarını ben de cok merak ederdım

Buna kısaca manyaklik diyoruz. Malesef benim üst komşu da böyle. Kadının hayattaki tek görevi eşyaları sürüklemek. Bu aralar da pek sinirliyim korkuyorum yukarı çıkıp kadını suruklemekten

Ben aynı sıkıntıdan çok çektim. Üst komşum evde apartman topuk ayakkabıyla yürüyordu sanki. Tak tak tak.. ben de evde bangır bangır müzik açtım. Üst kata sopa ile vurdum sürekli. En sonunda anladı sanırım kesti o toplukları

Aynı dert bende de var. Üstelik üst komşum iş yerinden arkadaşım. Bu evi bulup almalarına ön ayak olduğumuz için çok pişman olduk. Her öğün vakti çekilip itilen sandalye ve maşa sesleri. Her süpürgede zorla çekilen kanepe sesleri. Bir de çok aceleci bir insan. Haldır huldur iş yapınca çok gürültü oluyor. Çarpılan kapılar, sürekli zıplayan bir çocuk, hızlı yürüdüğü için adımlarını bile çok net duyduğum sevgili arkadaşım... Bize de gına geldi ama bir şey diyemiyoruz. Sizinki en azından yabancı olduğu için belki daha rahat uyarabilirsiniz. Allah kolaylık versin.

Bazıları öyle. Ve işin tuhafi yaptıklarını asla kabul etmezler. Çünkü onların normali o. Yani onlara göre de siz tuhafsiniz. Toplu yaşama uygun değiller ama sizi suclayip müstakil eve gonderiverirler hemen.

Ben kaynanamla altlı ustlu otururken sureklı esyaları cekelıyodum hergun sılıp supurmek ıcın temızlık yapmasam o evde duramazdım sanırım ama ben alt kattaydım yanı kaynanamda ısıtme cıhazı var ve benı duymuyodu. Sımdı 6katlı apartmanın 4.katındayım ve sadece haftada 1kere pazartesı gunlerı 12.00-17.00 arası boyle seslı olaylara ızın verılıyo. Aksam 17.01de cek bak yonetıcı tak dıye kapıya gelıyo hayırdır dıyerekten uc uyarıdan sonra yasal yollara basvuruyolar. Gecen sene bırını şutladılar hemen köpeğine top oynattırıyo gecenın yarısı dıye. Kapıya cık soyle rahatsız oldugunu ya da muhattap olma dırekt yonetıcıye gıt

acaba kucuk cocugu mu var esya oyuncak ıtıp cekıyor
sureklı esya ıtmek nasıl olur kı esyalar ayaklı degıl mı supurge gırıyordur altına gunde 1o kere yer mı supurulur

Cocuk varsa o yapıyordur
Bizim üst kattakide kocası polis gündüzleri uyuyolar gece hortluyorlar iki kücük cocuk camasır makinesini bile 10-11 gibi calıstırıyor ki Makinesi sanırım 1800lerden kalma bütün binayı sallıyor

Cocugu varsa belki örümcek sesidir. Benim alt komsum da gelip söyledi sandalyelerin altina bir sey takmamizi rica etti. Oysa bizim sandalyeyle isimiz yoktu. Bebek orumcegini mobilya gicirdamasi sanmislar.

ay başıma gelen bir durum canlandı resmen :)))

oğlum küçücük üst komşum, evin içinde tüm halıları kaldırmış resmen takunyalarla geziyormuş gibiydi.. sürekli ama her gün böleydi..
gelen ses evime korkunçç..
bebem saten zor uyuyan çocuk..

yok dayanamadım gittim kapısına anam aynen de takunyaya benzeyen bir terlik ayağında kadının..

dedim a.. abla Allah aşkına bebeğimi zor uyuttum inanılmaz gürültün var evimde, şu terliklerini çıkarsan da biras daha sakin iş yapsan nolur dedim.. anam kadın ben ses çıkarmıyorum ki deyip yüzüme dan die kapamıştı kapısını

neyse ki ses de çıkarmadı bir daha da.. ne oldu anlamadım.. ama ha bu arada her yerde de sölemiştim gürültüsünü ve en sonda yaptığı hareketi anlattım herkes duydu.. şimdi bile anlatıyorum burada kadını hahahah

her neyse sürekli bu gürültü içindeyseniz gidin çalın kapısını tatlı bir dille söleyin..
umarm sizinki de son olur :)

Anlayışsız insanla uğraşmak cidden zor
Benimde var tepemde bitane üstelik eltim olur kendileri
Bütün gün gezer akşam iş yapacağı tutar
Hep idare ettim ama gına geldi artık akşam nazikçe söyledim bu saatte yapmasan olmazmı diye yok saat geç değilmiş rahatsız oluncak ses yokmuş falan filan şu an konuşmuyor benimle
Keyfi bilir ne diyeyim

Sizi çooook iyi anlıyorum söylesem inanmaz insanlar vallahi abartıyoruz sanırlar ama benim üst komşumda öyle düşüncesiz ve benim kücük bebeğim var sürekli bir eşya çekme süpürge çalıştırma üstelik parke köşelerine vura vura gece 1 de 2 de banyo yıkar kesinlıkle duş alma değil banyo yıkıyor çünkü fırçe sesi bize kadar geliyor.evimde devamlı bir pat pat çart çurt neyi gün icinde niye bu eşyaları böyle 50 kere çeker anlamyorm bazen inanın gecenin 2 /2.5 yapıyor bu sesleri ben artık vazgeçtm psikolojisinin normal olmadığını düşünüyorm. Ve kadından nefret eder oldum ya yüzünü görünce k....çımı çeviresim geliyor. Bizim de imtihanımız bu galiba arkadaşm ne diyim allah böyle üst komşuları beterrr etsin o kadar bıkmış durumdayım.

Ya okurken yazma tarzınıza guldum yazik delirmiş siniri bozulmuş dedim çünkü ven de yaşadım çok sınır bozucu uyardım kavga ettiler ve daha çok arttırdılar. Laftan anlayacak insansa hatasını düzeltir ama diğer turluyse işiniz çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…