- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
valla bunu ben de anlamadımSu hayattaki sinavlarimdan biri de ust komsu oldu hep.
Ev sahibi ozenerek, mulakatla fln aliyor galiba diye dusunmeye basladim.
Arkadaslar Allah rizasi icin soyleyin bir insan sabah kalktigi andan itibaren aksam yatana kadar neden esyalari cekip durur.
Ya gercekten mantikli bi sebep sunana minnettar olucam.
Neden ya neden. Bir cek hadi iki olsun. Sabah esya cekme sesi alarm sesim aksam ise ninnim oldu resmen.
Yuruyo mu bunlarin esyalari.
Surekli ya surekli
Neden neden hayatimin anlami bu soruda gizli gibi hissediyorum resmen
Ben aynı sıkıntıdan çok çektim. Üst komşum evde apartman topuk ayakkabıyla yürüyordu sanki. Tak tak tak.. ben de evde bangır bangır müzik açtım. Üst kata sopa ile vurdum sürekli. En sonunda anladı sanırım kesti o topluklarıSu hayattaki sinavlarimdan biri de ust komsu oldu hep.
Arkadaslar Allah rizasi icin soyleyin bir insan sabah kalktigi andan itibaren aksam yatana kadar neden esyalari cekip durur.
Neden ya neden. Bir cek hadi iki olsun. Sabah esya cekme sesi alarm sesim aksam ise ninnim oldu resmen.
Surekli ya surekli
Oyle sürüklenmez böyle sürüklenir diyeBuna kısaca manyaklik diyoruz. Malesef benim üst komşu da böyle. Kadının hayattaki tek görevi eşyaları sürüklemek. Bu aralar da pek sinirliyim korkuyorum yukarı çıkıp kadını suruklemekten
Sizi çooook iyi anlıyorum söylesem inanmaz insanlar vallahi abartıyoruz sanırlar ama benim üst komşumda öyle düşüncesiz ve benim kücük bebeğim var sürekli bir eşya çekme süpürge çalıştırma üstelik parke köşelerine vura vura gece 1 de 2 de banyo yıkar kesinlıkle duş alma değil banyo yıkıyor çünkü fırçe sesi bize kadar geliyor.evimde devamlı bir pat pat çart çurt neyi gün icinde niye bu eşyaları böyle 50 kere çeker anlamyorm bazen inanın gecenin 2 /2.5 yapıyor bu sesleri ben artık vazgeçtm psikolojisinin normal olmadığını düşünüyorm. Ve kadından nefret eder oldum ya yüzünü görünce k....çımı çeviresim geliyor. Bizim de imtihanımız bu galiba arkadaşm ne diyimSu hayattaki sinavlarimdan biri de ust komsu oldu hep.
Surekli ya surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?