Çıldırıcam kıskanç koca :'(

Ne olmuş, anlayabilen var mı? Vallahi hiçbir şey anlaşılmıyor yazdıklarınızdan.

Yanınızda eşiniz varkende mi götürmüyor...
Tamam kıskanç olabilir de yanınızdaysa inşaatçı adamların size ne zararı olabilir , hem eviniz bu sizinde içinize sinen sinmeyen şeyler müdahale etmeniz gereken durumlar olabilir...
Eksik çokta ondanmı , kıskançlıkla kapatıyor acaba konuyu veya erteliyor...

Bılmıyosunuz eşimi vala benı içeri tıkar otobuse binmeme izin vermez yinede götürmezgötürmez .Dedıgım dedik çaldığım düdük kafasında

Seni dinlemiyor bile, farkında mısın? Altı üstü eşin oradayken evi görüp çıkacaksın. Bu kıskançlık değil maalesef. Sana kolay gelsin...

Bebek daha cok kucuk. insaatli eve sokma sakin.
O kocaya biz degil sen duzeltebilirsin. Bir insanin ozgurlugu nasil kisitlanabilir ya? anlayamiyorum. Nasil musade ediyorsunuz? Yok makyaj yok giyim yok erkeklerin yanina girememe. %1500 degistirmis seni. bu sen degilsin. Oturup adam akilli konusacaksin. cok afedersin ama insan tapulu malina boyle yapamiyor.. hayvanin esyanin sahibi olur. Insanin sahibi olmaz yapmayin bunu kendinize hanimlar.

Anladığım kadarıyla sorayım:

Galiba rezidansa taşınacaksınız. Zaten rezidansların projeleri internette olur oradan bakın madem böyle içinize dert olduysa.

Bebek daha cok kucuk. insaatli eve sokma sakin.
O kocaya biz degil sen duzeltebilirsin. Bir insanin ozgurlugu nasil kisitlanabilir ya? anlayamiyorum. Nasil musade ediyorsunuz? Yok makyaj yok giyim yok erkeklerin yanina girememe. %1500 degistirmis seni. bu sen degilsin. Oturup adam akilli konusacaksin. cok afedersin ama insan tapulu malina boyle yapamiyor.. hayvanin esyanin sahibi olur. Insanin sahibi olmaz yapmayin bunu kendinize hanimlar.
Cok haklısn sındırdı artk bna eskiden hep olay çıkarırdım şmdi Yoruldum artık tartsma cıksn ıstemyrum

Evi baştan mı yapıyorlar 1 aydır içine girilemeyecek ne inşaatıymış?
Evi dahi görmemişsiniz yani inşaat olduğuna eminsiniz değil mi? Niye eşyalar taşındıktan sonra inşaat başladı 1 ay geç taşınsaydınız. Çok garip geldi bana konu.

dıe, dıorumkı, bni, BN, dio, nie
Allah aşkına, bakın Allahın adını verdim. Lütfen dilimizi düzgün yazalım.
Zaten bu hatalara bakarken konunuzu ne anlamak mümkün ne de okumak.
Siveylen alakası yok ama zaten eşimden yeterince kısıtlanıyorum bıde dilimlen kısıtlanmıyım lutfen

Back
X