- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Rica ederim ne demekHa tam işte olay boyle cok tesekkur ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim ne demekHa tam işte olay boyle cok tesekkur ederim
Barı evi göstersin bana bı gidip bakıyım onada bırakmıyoki cnmEvsizlik zor ama inşaatta da durulmaz eşin haklı
Bılmıyosunuz eşimi vala benı içeri tıkar otobuse binmeme izin vermez yinede götürmezgötürmez .Dedıgım dedik çaldığım düdük kafasında
Yok canım oyle bıri degıl bugune kadar bısıyını görmedim bndan sonrada görmem umarımBiz buna kıskanç değil özgüvensiz koca diyoruz
Kişi kendinden bilir işide olabilir
Seni dinlemiyor bile, farkında mısın? Altı üstü eşin oradayken evi görüp çıkacaksın. Bu kıskançlık değil maalesef. Sana kolay gelsin...
bir kadın nasıl satın aldığı oturacağı evi görmez ya aklım almadı daha yerini bile tam bilmiyorsunuz olur mu öyle şey
gidip bakın en azından
Satın almadık canım o ev esım orda calıscagı ıcın kira bıle olmadan oturcaz
Videoyla grdum cnm BN canlı gormek istiyorum evime gitmek istiyorumAnladığım kadarıyla sorayım:
Galiba rezidansa taşınacaksınız. Zaten rezidansların projeleri internette olur oradan bakın madem böyle içinize dert olduysa.
Aynenhımm şimdi anladım
yine de sen oturacaksın o evde bi gidip bakman görmen gerekir
Piskopat adlı uye yazmış cnm ozet oNe olmuş, anlayabilen var mı? Vallahi hiçbir şey anlaşılmıyor yazdıklarınızdan.
Cok haklısn sındırdı artk bna eskiden hep olay çıkarırdım şmdi Yoruldum artık tartsma cıksn ıstemyrumBebek daha cok kucuk. insaatli eve sokma sakin.
O kocaya biz degil sen duzeltebilirsin. Bir insanin ozgurlugu nasil kisitlanabilir ya? anlayamiyorum. Nasil musade ediyorsunuz? Yok makyaj yok giyim yok erkeklerin yanina girememe. %1500 degistirmis seni. bu sen degilsin. Oturup adam akilli konusacaksin. cok afedersin ama insan tapulu malina boyle yapamiyor.. hayvanin esyanin sahibi olur. Insanin sahibi olmaz yapmayin bunu kendinize hanimlar.
Her zaman başkaları arkanızdan özet geçemez hiçbir yazdıgınız anlaşılmıyor. Bütün cümlelerde imla hatası w q harfleri devrik cümle.Piskopat adlı uye yazmış cnm ozet o
Siveylen alakası yok ama zaten eşimden yeterince kısıtlanıyorum bıde dilimlen kısıtlanmıyım lutfendıe, dıorumkı, bni, BN, dio, nie
Allah aşkına, bakın Allahın adını verdim. Lütfen dilimizi düzgün yazalım.
Zaten bu hatalara bakarken konunuzu ne anlamak mümkün ne de okumak.