- 24 Haziran 2016
- 7
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Amberkrdmn
-
En son tamam istemiyorum yanimda olmani ne halin varsa gor dedim daha gormedi mesajlarimi. Bidaha da yazmayi aramayi düşünmüyorum zaten ama ya gorusme ihtimalimiz de yok biticek sanırımCanim benim arama sen baya bi arayıp yazmışsın zaten. Şimdi senin yerinde bi başkası olsa o da o kadar saat hiç merak etmedin mi der 4 senelik bir ilişki. Böyle tepki verip arkasindan ya kusura bakma abarttim dersen olmaz bi yerleri kalkiyo hemen kendilerini haklı görüp kaprise başlıyorlar. Arama bırak arasın
Normalde cok guzel anlasiriz onun icin bi anlik sinirle hata yapmaktan korkuyorum
Normalde asla boyle bi insan degildi. Yok ilgi falan bundan sonra zatenBeyimizin burnu.havalarda cok dusmussun ustune
En son tamam istemiyorum yanimda olmani ne halin varsa gor dedim daha gormedi mesajlarimi. Bidaha da yazmayi aramayi düşünmüyorum zaten ama ya gorusme ihtimalimiz de yok biticek sanırım
Normalde asla boyle bi insan degildi. Yok ilgi falan bundan sonra zaten[/QUOT
Msj atmissin,tirip atmissin, canim.sikkindi buyuttum dedin, sabah oldu tekrar msj atmisin altan.almis ustelik ozur.diler gibi davranmissin
Bunlar cok karmasa ya dogrudur ya yanlis kiziyosan kiziyosundur pismansan pisman
Eger haber vermemsi senin icin.anormalse oyle davranin.degilse normal.davranin eminim sevgilinizinde kafasi karsiiiyor yada kzinca altan.alcagini.bilip suc bastiriuor
Konuyu yanlis anlamissiniz veya ben sinirliydim anlatamamista olabilirim neyse yinede tesekkur edrrimBir akşam aramadi diye
"Zor zamanlarimda yanımda değilsin" (altı üstü evde oturuyormussun işte. Neyin zor zamani)
"Bu kadar mı değersizim" gibi aşırı genellemeler yapmışsin
Derdin neyse direkt söyle. Ne bu suclayici genelleyici cümleler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?