Cildiricam sevgilim sayesinde

Amberkrdmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
7
1
1
30
4 senelik iliskim var ayril barismalarimiz oldu son 1 senedir hic ayrilmadik. Son 3 4 aydirda hic tartisip kavga etmedik. Ilgili seven bi adam vardi karsimda. Dun aksama kadar. Gayet guzel davraniyodu dun iftardan sonrada normalde disari cikar alt sokaginda mahalleden arkadaslarinin yanina.paketi bittigi icinde konusmayiz. Eve 2 de girdi bende iste bukadar saat hic merak etmedin gibisidnen sitemli bi mesaj attim. Ama zaten canim sıkkindi yoksa fazla takmazdim. Buda ozaman arasaydin tarzi bi mesaj atmis. Ama tavri okadar uzak ki dedim boyle boyle en azindan giderken haber verseydin bilmem ne adamda hic bi sey yok kisa kisa cevaplar. En son dedim boyle boyle canim sıkkindi yanimda olmani istedim onun icin boyle davrandim diye ama adam okadae soguk ki bana sonra uyudu. O uyuyunca ben iyice sinirlendim zor zamanlarimda yanimda degilsin boyle iliski mi olur bilmem ne gibisinden. Sabah da sinirim gecince biraz abarttim tarzi mesaj attim konu uzamasin diye. gordu hic bi cevap vermedi 3 saat gecti simdi yine yazdim iste bukadar mi degersizim bilmem ne gormedi mesajları aradim acmadi. Kizlar boyle davranmazdi noldu buna valla cildiricam 22 yasinda ya daha iki gun once okadar guzel vakit gecirdik ki ruya gbiydi simdi bu sinirle kestirio atmak istiyorum ama sonra pisman olmaktan korkuyorum sabirsizim da ne yapmaliyim

Canim benim arama sen baya bi arayıp yazmışsın zaten. Şimdi senin yerinde bi başkası olsa o da o kadar saat hiç merak etmedin mi der 4 senelik bir ilişki. Böyle tepki verip arkasindan ya kusura bakma abarttim dersen olmaz bi yerleri kalkiyo hemen kendilerini haklı görüp kaprise başlıyorlar. Arama bırak arasın

Canim benim arama sen baya bi arayıp yazmışsın zaten. Şimdi senin yerinde bi başkası olsa o da o kadar saat hiç merak etmedin mi der 4 senelik bir ilişki. Böyle tepki verip arkasindan ya kusura bakma abarttim dersen olmaz bi yerleri kalkiyo hemen kendilerini haklı görüp kaprise başlıyorlar. Arama bırak arasın
En son tamam istemiyorum yanimda olmani ne halin varsa gor dedim daha gormedi mesajlarimi. Bidaha da yazmayi aramayi düşünmüyorum zaten ama ya gorusme ihtimalimiz de yok biticek sanırım

En son tamam istemiyorum yanimda olmani ne halin varsa gor dedim daha gormedi mesajlarimi. Bidaha da yazmayi aramayi düşünmüyorum zaten ama ya gorusme ihtimalimiz de yok biticek sanırım

İnan bitmesi senin için hayırlısı olur. Su anlattiklarinada bakilirsa muhtemelen ödün veren hep sensin o da bu duruma fazla alışık gibi o ayrilmazsa sen ayrıl gitsin

çoğu erkeğin klasik hareketleri ya bizim kadar ince düşünemiyorlar çok önemsemeyin bırakın kendi haline takılsın bakalım siz de çok önemsiyormuş gibi davranmayın bir de böyle deneyin

Normalde asla boyle bi insan degildi. Yok ilgi falan bundan sonra zaten[/QUOT

Msj atmissin,tirip atmissin, canim.sikkindi buyuttum dedin, sabah oldu tekrar msj atmisin altan.almis ustelik ozur.diler gibi davranmissin
Bunlar cok karmasa ya dogrudur ya yanlis kiziyosan kiziyosundur pismansan pisman

Eger haber vermemsi senin icin.anormalse oyle davranin.degilse normal.davranin eminim sevgilinizinde kafasi karsiiiyor yada kzinca altan.alcagini.bilip suc bastiriuor

Ortada ayrılcak bi sebep yok. Ama üstüne düşme kendini bi geri çek. Arama yazma sakın. Havasını bi al yani

Bir akşam aramadi diye
"Zor zamanlarimda yanımda değilsin" (altı üstü evde oturuyormussun işte. Neyin zor zamani)
"Bu kadar mı değersizim" gibi aşırı genellemeler yapmışsin

Derdin neyse direkt söyle. Ne bu suclayici genelleyici cümleler...

Bir akşam aramadi diye
"Zor zamanlarimda yanımda değilsin" (altı üstü evde oturuyormussun işte. Neyin zor zamani)
"Bu kadar mı değersizim" gibi aşırı genellemeler yapmışsin

Derdin neyse direkt söyle. Ne bu suclayici genelleyici cümleler...
Konuyu yanlis anlamissiniz veya ben sinirliydim anlatamamista olabilirim neyse yinede tesekkur edrrim

Back
X