- 24 Haziran 2016
- 7
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Amberkrdmn
4 senelik iliskim var ayril barismalarimiz oldu son 1 senedir hic ayrilmadik. Son 3 4 aydirda hic tartisip kavga etmedik. Ilgili seven bi adam vardi karsimda. Dun aksama kadar. Gayet guzel davraniyodu dun iftardan sonrada normalde disari cikar alt sokaginda mahalleden arkadaslarinin yanina.paketi bittigi icinde konusmayiz. Eve 2 de girdi bende iste bukadar saat hic merak etmedin gibisidnen sitemli bi mesaj attim. Ama zaten canim sıkkindi yoksa fazla takmazdim. Buda ozaman arasaydin tarzi bi mesaj atmis. Ama tavri okadar uzak ki dedim boyle boyle en azindan giderken haber verseydin bilmem ne adamda hic bi sey yok kisa kisa cevaplar. En son dedim boyle boyle canim sıkkindi yanimda olmani istedim onun icin boyle davrandim diye ama adam okadae soguk ki bana sonra uyudu. O uyuyunca ben iyice sinirlendim zor zamanlarimda yanimda degilsin boyle iliski mi olur bilmem ne gibisinden. Sabah da sinirim gecince biraz abarttim tarzi mesaj attim konu uzamasin diye. gordu hic bi cevap vermedi 3 saat gecti simdi yine yazdim iste bukadar mi degersizim bilmem ne gormedi mesajları aradim acmadi. Kizlar boyle davranmazdi noldu buna valla cildiricam 22 yasinda ya daha iki gun once okadar guzel vakit gecirdik ki ruya gbiydi simdi bu sinirle kestirio atmak istiyorum ama sonra pisman olmaktan korkuyorum sabirsizim da ne yapmaliyim