• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldırıcammm

bir defasında beni aramış yerimde yokmuşum telefonu niye açmıyorsun seni arıyorum kaç saattir neredesin diye bağırarak içeri girdi şok oldum

Çok sabırlıymışsınız. En kısa zamanda tanımadık birini bulun tanıdıklar çok problem oluyor maalesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen hiç çevrende duymadn mı? can ciğer kuzu sarması olan insanlar birbirine iş konusunda yardım edince işe aldıranın bile şutlandığını..
ben çok duydum buna benzer şeyler..
o yüzden hangi konuda iyilik yapıp denize atacağına çok iyi karar vermen lazım..
bence de gönderin..

Sen hiç çevrende duymadn mı? can ciğer kuzu sarması olan insanlar birbirine iş konusunda yardım edince işe aldıranın bile şutlandığını..
ben çok duydum buna benzer şeyler..
o yüzden hangi konuda iyilik yapıp denize atacağına çok iyi karar vermen lazım..
bence de gönderin..

ben olsam çoktan göndermiştim :20:

sürekli hatalar yapıyo uyarmama rağmen sonra kısık ses tonuyla masum masum ama bilemedimm ondan oldu diyo bide milleti acındırıyo kendinee sinir kızzzz müdürüme bunu nasıl izah etsemm (giyim tarzıda cabası süper mini süper dar yürürken kıvırmalar )

sürekli hatalar yapıyo uyarmama rağmen sonra kısık ses tonuyla masum masum ama bilemedimm ondan oldu diyo bide milleti acındırıyo kendinee sinir kızzzz müdürüme bunu nasıl izah etsemm (giyim tarzıda cabası süper mini süper dar yürürken kıvırmalar )

yuhhh yaaa süper mini ve iş yeri hımmm kız fena desene yol verrrrr bir kaç kez uyarmalarını söle giyimini söle vs calışamıcanı söle iş konusunda yetersiz de yani ama yolla basının belası olur bu

yuhhh yaaa süper mini ve iş yeri hımmm kız fena desene yol verrrrr bir kaç kez uyarmalarını söle giyimini söle vs calışamıcanı söle iş konusunda yetersiz de yani ama yolla basının belası olur bu

şaplaa yiyince kendine gelir ama kendimi kaybedip gebertirim diye korkuyorum katil olcammmm:41:

kaç yasındaydı bu 20 li demi yolla gitsin dediğim gibi müdürünle muhakkak konus acıkla sabrını zorladını söle kesinlikle

uygun zamanı bekliyorummüdürüm müsait olsun :46: konuşucam ben elimden gelene yaptım

Back
X