• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırıciğim..

Güzel güzel yemek yaptım ...
Koşa koşa o gelmeden banyo oldum ..
Bi makyajlar , Bi saç kabartmalar , bi seksi giyinmeler fln derken..
Kapı çaldı tatlı gülümsememle kapıyı açtım...
Neyse yemek yedik derken mutfağı topladım adam telefonda oyun oynuyor..
Biraz yanında oturdum baktım olmayacak ders çalısmaya gidiyorum ben dedim ..
Çay getirdi birazdan bana ..
Bende surat düşük ders çalısmaya devam..
Şimdi salona geldim maç karşısında uyumuş ..
Şeytan diyo vur tekmiği g.tüne..
1.5 aylık evliyiz daha ya Bi sohbet et Bi öp kokla ..:KK34:

Evlilikten soğudum erkeğin nazı domuzluğu kadını gectı valla.

1.5aylik evli ve bukadar ilgisiz ilerde halini düşünemiyorum allah kolaylik versin klasiklesti erkeklerin telefonla oyun oynama aliskanligi ama en azindan kiyafeti bi sor yada neden makyaj yaptin de ama nerdee diyorsunuz duyar gibiyim bence ugrasmayin ve kafaniza takmayin değmez

Her zaman ilk adımı karşıdan beklemek niye. evlisin artık eş olmuşsun çalışmış yorulmuş gelmiş belki o ilgi bekliyor bugün de siz ders çalışacağınıza hadi gel iki lafın belini kıralım deseydin ya

Sofrayı toplamam mutfağa düzenlemem 5 dkk idi kızlar..
Zaten normalde sırnaşığımdır dediklerinizi yaparımda son Bi kaç gündür böyle olunca bu sefer ben bekledim ilgiyi işte ..

Sofrayı toplamam mutfağa düzenlemem 5 dkk idi kızlar..
Zaten normalde sırnaşığımdır dediklerinizi yaparımda son Bi kaç gündür böyle olunca bu sefer ben bekledim ilgiyi işte ..
Evliliğin ilk zamanları düşünülenin aksine kimilerinde iş ve geçim kaygısından dolayı durağan bir cinsel yaşamla geçebiliyor. Stres artınca, iş yoğunluğu da eklenince erkekler tısss oluyorlar. Çok okuduk bu konuları hiiiiç yalnız değilsin. Hatta topun Bi kalabalığın içindesin bile diyebilirim

2 ay önce nişanlıyken evin içinde peşimde dolaşan, ailesinin yanında kucağıma yatan sırnaşık hallere giren adam 2 ay sonra evleninde birden 50 yaşında emekli amcaya dönüştü:KK70:
Bu evlilikte var bir şey.

offff evlenmiceeeeemmmmmm.

Neymiş arkadaş bu erkeklerin ilgisizliği :D
Merak ediyorum evlenmeden önceden böyle hafif ilgisiz gibimiydi yoksa evlendkten sonramı böyle oldu????

Back
X