Çıldırıyorum

He
İşte arıyım dedımde ugrasmak ıstemıyorum bu mallarla ısmım gızlı kalabılırmı acaba. Korkum yok ama aıle aptmanı bıde bunlar zaten benı dogrucuyum laf cekmıyorum dıye pek sevmezler laf soz sınır olup derslere odaklanamamktan korkuyorum
hep boyle düşünceler işte bu kadar serbestlik sagliyor o ugrasmak istemez bu istemez eeee kim ugrasacak. Ismin gizli kalir evet

O kadıncağız şiddet görürken hemen polisi aramayıp buraya konu açıp bizi de çıldırtmak mı niyetiniz?
Oğlu bal gibi biliyordur zaten şiddet olayını! !

Mhh oldu! Örnek olarak bunu birakiyorum. Size baska söyleyecek sözüm zaten yok!

Allah bunların belasını versin ya sövcem resmen

İşte arıyım dedımde ugrasmak ıstemıyorum bu mallarla ısmım gızlı kalabılırmı acaba. Korkum yok ama aıle aptmanı bıde bunlar zaten benı dogrucuyum laf cekmıyorum dıye pek sevmezler laf soz sınır olup derslere odaklanamamktan korkuyorum
Biz korkdukça böyle insanlar daha çok cezasız kalır şu durumda ülkece korana ile mücadele ederken ailemden herhangi birinde korana teşhisi olup dışarda gezecek olsa arar şikayet ederim

Biz korkdukça böyle insanlar daha çok cezasız kalır şu durumda ülkece korana ile mücadele ederken ailemden herhangi birinde korana teşhisi olup dışarda gezecek olsa arar şikayet ederim
Ettimde ne oldu hıc kımse gelmedı kac saattır balkondayım ve bıde ustune o kız yıne maskesız falan cıktı carsıya gıttı ve pozıtof oldugunu herkesten saklıyor arkadaslarına kesın bulasacak bındıgı otobus oturdugu cafe yarın bıdaha arıcam yıne bısey olmucak. Ve covıtın artıs cok olan sehırdeyız bunlar yuzunden kac can daha gıdecek bakalım

Back
X