• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmak Üzere Olan Zavallı Yeni Gelin!

çok abartmışsın canım ya.
bunun için boşanılır mı.
arkadaşlarında dediği gibi sevgili değilsiniz artık.
o kadarda olacak bunlar normal.
her evlilikde olan şeyler bunlar.
burda neler okuyoruz.
şiddet,aldatma,hakaret daha neler neler.
adam sana aşkım,bitanem diyo.
sen adamı boşamaya kalkıyosun.
böyle şeylerde ani karar verilmez.
çocuk oyuncağı değil bu.
iyi düşün taşın.burdaki herkesin yorumuna hak vereceksin canım.
yani boşanmak çözüm değil.
her erkek böyle.başkasıylada evlensen bu böyle olacak.
allah yardımcın olsun canım...

Merhaba öncelikle;
Sen eşinin değiştiğinden bahsetmişsin.
Yok değişmez kimse hayatta değişmez ÖZÜNE döner...
a.s
Özü bu, belki senin ısrarla görmek istemediğin adam bu işte.
Kocan böyle biri.
Belki iyiyse bile sevgiliyken olan davranışları arıyorsun.
Bir olabilir mi?
Sürekli gördüğü insana sürekli sevgiliymiş gibi davranabilir mi?
Tabii ki bir şeyler rayına oturdu artık... a.s
Sen aynı mısın peki?
Aynayı hiç kendine tuttun mu?
O övdüğün eşlerin hanımları nasıl acaba?
Onların tavırlarını da incele bence.
Belki hata sendedir...

Merhaba öncelikle;
Sen eşinin değiştiğinden bahsetmişsin.
Yok değişmez kimse hayatta değişmez ÖZÜNE döner...
a.s
Özü bu, belki senin ısrarla görmek istemediğin adam bu işte.
Kocan böyle biri.
Belki iyiyse bile sevgiliyken olan davranışları arıyorsun.
Bir olabilir mi?
Sürekli gördüğü insana sürekli sevgiliymiş gibi davranabilir mi?
Tabii ki bir şeyler rayına oturdu artık... a.s
Sen aynı mısın peki?
Aynayı hiç kendine tuttun mu?
O övdüğün eşlerin hanımları nasıl acaba?
Onların tavırlarını da incele bence.
Belki hata sendedir...

eşime kayınvalideme hep soruyorum cnm zaten ben hem onların değerlendirmelerini alıyorum hemde özdeğerlendirmemi yapıyorum cnm saol.

Cok abartmissin güzelim... Bence esine bu konuyu birdaha acma derim, seni seven adamida sogutursun kendinden allah korusun...

eşime kayınvalideme hep soruyorum cnm zaten ben hem onların değerlendirmelerini alıyorum hemde özdeğerlendirmemi yapıyorum cnm saol.

cnm esım 8 sene pesımde kostu benım hayatımda baskaları vardı. sonra kabul ettım ve evlendık. senın yasadıkalrının aynısını yasadım (evlılıgını gızleme harıc) cok sıkayetcı oldum bıdır bıdır konustum yok oyle bısı vs vs vs.. sonra yatakta cektım elımı ayagımı sonra sorun olmaya basladı ve sorunlar buyudu tabıkı.. sonra o demeye basladı ılgılenmıysun vs vs.. deıdm sende gun ıcınde benle ılgılenmıosun boylece bendende geceye bısı kalmıyor dıye. anlastık s andada asker tıpkı eskı gunlerdekı gbı oldu. o benı mutlu edıyo bende onu hersey karsılıklı lülülülülülü

bende bosanmayı dusundum offff.. kabus gbıydı ılk 1,5-2 senem yaklasık. ama takma uzlme onunla ortak alanlaırınızı gelıstır. madem saklıyo senı ortak alanlarınızı aynı yap süprizler yap gt yanına

bosanmak yok sonuna kadar savaşıcaz

:lepi:

canım evlenmeden önce çok peşinde koştuysa sen o günleri o ilgiyi özlüyor olaBilirsin ki Bu da çok normal. Ama Bence kendine şunu sor, Ben gerçekten Bu adamla sevdiğim için mi evlendim yoksa onun Bana olan Büyük aşkı mı Beni cezBetti.. eğer sen daha az sevdiysen ve onun aşkı seni Büyülediyse senin o aşkı her daim hissetmek istemen normal. ama artık evlisiniz. ilişkinizin Boyutu değişti. o çılgın deli dolu aşk yerini dingin huzurlu Bi sevgiye Bırakacak..

cnm esım 8 sene pesımde kostu benım hayatımda baskaları vardı. sonra kabul ettım ve evlendık. senın yasadıkalrının aynısını yasadım (evlılıgını gızleme harıc) cok sıkayetcı oldum bıdır bıdır konustum yok oyle bısı vs vs vs.. sonra yatakta cektım elımı ayagımı sonra sorun olmaya basladı ve sorunlar buyudu tabıkı.. sonra o demeye basladı ılgılenmıysun vs vs.. deıdm sende gun ıcınde benle ılgılenmıosun boylece bendende geceye bısı kalmıyor dıye. anlastık s andada asker tıpkı eskı gunlerdekı gbı oldu. o benı mutlu edıyo bende onu hersey karsılıklı lülülülülülü

bende bosanmayı dusundum offff.. kabus gbıydı ılk 1,5-2 senem yaklasık. ama takma uzlme onunla ortak alanlaırınızı gelıstır. madem saklıyo senı ortak alanlarınızı aynı yap süprizler yap gt yanına

bosanmak yok sonuna kadar savaşıcaz

:lepi:

aa bizim ilişkimizzz ama son kısmı hava da bizde daha :) özel msj attım cnm sana. ama çıkar ilişkisini dönüşmüş olmuyo mu cnm öylede?

canım evlenmeden önce çok peşinde koştuysa sen o günleri o ilgiyi özlüyor olaBilirsin ki Bu da çok normal. Ama Bence kendine şunu sor, Ben gerçekten Bu adamla sevdiğim için mi evlendim yoksa onun Bana olan Büyük aşkı mı Beni cezBetti.. eğer sen daha az sevdiysen ve onun aşkı seni Büyülediyse senin o aşkı her daim hissetmek istemen normal. ama artık evlisiniz. ilişkinizin Boyutu değişti. o çılgın deli dolu aşk yerini dingin huzurlu Bi sevgiye Bırakacak..

çok haklısın saol cnm.

Bosanmaniz icin bi gerekce degil bence, cünki cözülmeyecek bi sorun degil. evet tanisma döneminde pesinizden cok kostu olabilir ama artik onunsuz :)) Gün boyu birlikte olan, herseyi paylasan kisilersiniz artik.. Biraz uzak durmasi, eskisi gibi davranmamasi normal, onunda bunlarin hepsine iyice alismasi gerekiyor! Konusarak cözün, ona kirildiginizi ve size göre birseylerin yolunda gitmedigini hissetirin okadar hersey düzene girecektir.

evli oldugunumu gizliyo benneyaptımki
kimden gizledi cnm?
sen nasil ögrendin?

canımm evlılık karsılıklı bır alısverıstır zateeennn bayanssulusmile

abartmayin bence
bir süre sonra esinizin ilgisi biraz azalmis olabilir
hem hala askim birtanemde diyormus cinsel anlamdada
cok istekliymis bosanmayin konusun ama tartismadan güzellikle

Biraz kaba tabir olcak ama evlenene kadar ayıya dayı demiş bunuda btn erkekler yapıyor abartılcak bir durum değil. Evliliğiniz çok yeni. Bzmde haftaya 1 yıl doluyor hayırlısıyla. Boşanmak için bence ortada bir sebep yok. Bu kadar kolay mı yani boşanmak..?

Evlilikle birlikte en büyük değişim biz bayanlarda oluyor sanırım.
Farkında değiliz ama gelinliğin içinden yeni doğmuş bebek gibi bakıma - ilgiye - sevgiye
muhtaç biri olarak çıkıyoruz.
Ruhumuzda açılmış delikleri bir sihirli değnekle eşimizin kapatıvermesini istiyoruz.
Bence evlilik bulutların üzerine çıkmak değil - ayakları yere daha sağlam basabilmektir.

Bence birçok kişi peşinden koşma ile ilgili olma halini birbirine kariştiyor.peşinden koşma ilişkinin ilk zmnları olur kız nazlıdır erkekte hep karşidakini aşık edebilme çabasındadır ne zmnki kızın sevgisinden emin olur o zmn cıkar gerçek ortaya hala ilgili tavırlarına devam ediyor mu gozlenir.

ahh zavallı gelinim benim.gerçekten de zavallısın.bu kadar küçük bir durumu boşanma sebebi bile yapacak kadar büyüttüğün için.benim ilk dokuz ayımı görseydin neler düşünürdün acaba?neyse bence seninki sadece şımarıklık dertsizlikten dert arıyorsun kendine zavallım.

Back
X