cıldırmak uzereyım nolur az dertleselım :((

karameleq

MeLeqim ßediRim
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
220
0
26
İstanbul
kızlar doqum yapalı 2 hafda oluyo erken doqum yapdım 35 hafdalık 2.5 kq doqdu kızım neyse eve qeldık daha cocuk emerken qorumcem cekıp alıyo uyurken kaldırıp alıyolar sureklı kucaklarında ben emzırıyorum banyo yapdırıyorum buseferde kaynım qelıp uyandırıyo ıyıce uyuz olmaya basladım tamam sevıyolar ama uyanıkken sevsınler şap şap öpuyolar cok sınırlerım bozuluyo ben cok tıtızım ondanmıdır nedır ama qıtqıde sınırlerım bozulmaya basladı napcam ben ya bıseyde dıyemıyorum delırmek uzereyımmmmmm (((

Son düzenleme:
Söylesene canım uyuyor uyandırmayalım diye ! A a ne saçmalık yaptıkları. En çok uyuması gereken zamanlar.

Bebeklerin şapur şupur öpülmesi doğru değil.
Uyurken uyandırmak,memeden almak filan...Kabus gibi.

Bence artık dur demenin zamanı gelmiş.
Kesin bir dille uyarmanı tavsiye ederim.

Bebek bu,oyuncak değil !

valla sinir olmakta haklısın ben olsam bende sinirlenirdim uygun bir dille kırmadan söylemelisin... zaten erken doğmuş çok küçük :26:

Son düzenleme:
canım seninde dediğin gibi seviyorlar belliki ama sevmeninde adabı var değilmi
sen yinede kalp kırmadan ama çokta yumuşak olmayan bi dlle uyar onları
ya da bi doktora gittinizde aşı için falan
doktor çok hassas fazla hırpalamayın çok öpmekten kaçının falan dedi dersin
kardeşim hep öyle yaparda ordan geldi aklıma

bi şekilde anlayacakları dilden anlat aman kırılırlarmı deme çocuk bu yani bırak kırılsınlar loğusa dönemindeki bi kadını da anlarlar heralde

beraber mi oturuyorsunuz canım?
allah sana sabır versin...
ben asla tahammül edemem...
lütfen sende etme !
çocuğunu al odana geç kapıyı kitle öyle emzir utanıyorum falan de en azından bişey uydur yani...
yazık sana da bebeğine de aman ne cahil anlayışsız insanlarmış..
allah yardımcın olsun

Canım seninki titizlik degil ki, gayet haklisin. Emen bebeği memeden çekip almak, uyuyan bebeği sırf kendi zevki icin (neymiş sevecekmiş) uyandırmak ne demek. Ben olsam açık açık uyarır, izin vermezdim bunlara. Darilan çadırını öte tarafa kursun!

bebeklerı open ınsanlardan nefret edıyorum
babam bana yaklastrmıyomus kendısı bıle sadce ellerımı opermıs

opmek ısteyenlerede onceden solermıs opmek yasak dıye sızde acıkca soleyın

bence sakayla karısık lafı sokman lazım..anlarlarsa tabı ama sen rahatlamıs ıolrsun..

şöyle karşıdan, adabıyla sevmeyi bilmez kimisi minicik bebeğe yapılır mı yaa Ben de uygun dille uyarma taraftarıyım:106:

evet malesef beraber oturuyorum qorumcem ve kaynım var ıkısıde 35 yasında qorumcem dul bırde oqlu var 15 yasında hepberaber kalıyoruz butun evın ısı temızlıqı aklınıza ne gelıyosa bende bıkere olsun kalkıpda yardım etmez qorumcem sofra kurarım etmez kaldırırken ayaklarını uzatır yatar sankı kufreder qıbı kufretse okadar zoruma qıtmez ne lafdan anlıyolar ne bıseyden kocamada ayrı eve cıkalım dıyemıyorum maddı durumdan dolayı 22 yasındayım yemın ederım hayattan soqudum essek qıbı temızle onlar daqıtsın ben cocuk qıbı 4 5 kısının arkasını topluyorum kendı cocuqumla bıle doqru durus ılqılenemıyorum mılletın arkasını toplucam dıye uzuntuden stresden sutum kesılcek dıyede korkuyorum kacarak evlendıqım ıcın aılemede bısey dıyemıyorum malesef kendım ettım kendım buldum kımseye dıyecek sözum yok (

Son düzenleme:
üzülme canım allah için sabret..sabrın sonu selamettir..kaçtıysan kaçtın ne olmuş yani..
bunun için kendini ezdirme..onlar bi işin ucundan tutmuyorlarsa sende kendini fazla yormadan yap..herşey yerli yerinde olsun düzenli temiz olsun diye uğraşma insanlıktan mı anlıyorlar sanki..bi evde o kadar kii nasıl yaşıyorsunuz bir evde bekar erkek var aman allahım eşin nasıl göz yumuyor 1+1 olsun sobalı olsun bi eve çık derim ben nerde oturuyorsun eşin ne işyapıyor ne kdr maaş alıyor meraktan soruyorum canım...ama alla yardımcın olsun senin bi çocuğun var onla ilgilen boşver temizliği yemeği senimi dövcekler kapıyamı atcaklar öyle bişey olsa eşin sahip çıkmazmı eşinle konuşsan o nediyor
çok soru sordum kusura bakma ama harbiden üzüldüm..

ah be güzelım, ne acı kendım ettım kendım buldum dıyorsun
yenı doğum yaptın sana mı kaldı temızlık

tavrını koy, onlar yatıyor mu, sende dığer koltuğa geç uzat ayaklarını al çocuğunu
sanada yazık

öpmelerınede ızın verme, olmadı doktor çok yaklaşılmasın dedı
mıkrop kapabılırmış de
ne o öyle uyuyan bebek uyandırılır mı hıç

cnm evımız 3+1 malesef hepberaber kalıyoruz esımın maası 1 mılyar anca cocuqa kıraya yetıyo zor dönuyoruz ama artık konusmanın zamanı qeldı banada yazık qunlerdır sınırden uyyamıyorum nekadar daqınık ınsanlar bır ınsan rahat edemez bıyer daqınıkken ben bunlarda qoruyorum ayaklarını uzatıp sofra yerde dururken oturmayı daha neler neler anlatmakla bıtmezkı cnım sız anlayın ısde anlatacaklarımı mılletın yataqını topla banyo yapsınlar arkalarındandan banyoyu yıka offffff anlatırken bıle sınırım tepeme cıkıyo napım kaderımmıs esımın hatrına cekıyorum ısde (

Ah canım küçük yaşta anne olmuşsun ama sevinememişsin bile, sizin ayrı bir odanız vardır mutlaka sadece odanı topla yemeğe yardım et yeter niye milletin arkasını topluyosun ki sana da yazık. Bir de oturduğunuz ev kira mı kirayı eşin ödüyorsa çıkın ayrı eve kendi kiranızı ödeyin, niye kirasını ödediğiniz bi evde hizmetçi gibi yaşıyosunuz hangi şehirde yaşıyosun bilmiyorum ama 1000 lirayla da geçinebilirsiniz bence

doktoru bahane et..
hassas bi zamanı çocuğun fazla yaklaşılmaması lazım de...
allah yardım etsin canım benim....

ya normal bi zaman olsa yapma demem işten adama bişey olmaz..ama sen yeni doğum yapmışsın ilgilenmen vakit ayırman gereken bir bebeğin var...nerde oturuyorsunuz bu arada canım...

Son düzenleme:
ist oturuyorum evdekılerının yuzunden kocamdan soqumaya basladım ( bazen odama qırıp saatlerce aqlamak ısdıyorum cok bunaldım kızlar cokkk derdımı anlatacaqım kımsem yok aılemden sadece annemle telde qorusuyorum babam zaten yok anlıyacaqınız arkam yok ( buyuzden hep ezılıyorum buqunde qorumcem tutturmus senın sutun yetmıyo cocuqa dıyerek ben ıcerde uyuyodum cocuk besıkde bıberona aptamılın mamasını yapıp getırmıs ac uyyo dıye bende dedım daha parmak kadar cocuqa ne maması bnm sutum yetıyo dıye tersledım qenede verdı bebeqe buseferde kusdu kızım cok ıcırdı bırde aqır qeldı mama daha onun mıdesı nekı benım sutum yetmese qunde 4 defa beze kakasını yapmaz sureklı aqlar kızlar akıl verın nolur ben neyapayım....??? qıdecek kapımda yok akıl alcak bır buyuqumde (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…