- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
- Konu Sahibi elmadilimi
evet bizde vardı uyku terörü . o da oldu.
yani gece kalkıp bağırarak ağlar bizi tanımaz . gözleri açıktır ama seni tanımaz . annemi istiyorum diye ağlar vs vs
hala arada oluyor uyku terörü ama küçükken daha fazlaydı.
bir de yine aklıma geldi.
10 gün önce yine yattı uyuymadı.
sabahcı şu an . saat 06.30 da kalkıyor .
o nedenle akşam saat 9 ya da 9.30 da yatar. çok aşırı tepişiyor bir de okulda. buna rağmen uyuyammıştı. saat 11 di baktım uykuya daldı. yazık çok acıdım . bi o kadar da sinirlendim .
işte araştırdım . uyku sorununu yine.
çocukta uykuya dalamama yazınca çıkan yerlere baktım.
kedi otundan bahsetmişler .
onu bulunduğum üni deki zıraatçı arkadaşlara sordum. baharat bitkileri ile ilgili derse giren hocamıza. kesinlikle verilmez . ergenlik döneminden önce içemez onu dedi.
papatya çayını önerdi. en iyisi o dedi.
bir de eğer o yoksa melisa çayı dedi.
ama öncelik papatya diye söyledi.
evde melisa çayı vardı.
neyse melisa çayını 2 kez yaptım . gerçekten işe yaradı. sık yapmak istemiyorum ki alışkanlık haline gelmesin diye. ama bir de böyle dene istersen .
papatya çayı alıp yapabilirsin . içer mi bilemiyorum ama . biberona koysan belki oyun diye içebilir .
yani gece kalkıp bağırarak ağlar bizi tanımaz . gözleri açıktır ama seni tanımaz . annemi istiyorum diye ağlar vs vs
hala arada oluyor uyku terörü ama küçükken daha fazlaydı.
bir de yine aklıma geldi.
10 gün önce yine yattı uyuymadı.
sabahcı şu an . saat 06.30 da kalkıyor .
o nedenle akşam saat 9 ya da 9.30 da yatar. çok aşırı tepişiyor bir de okulda. buna rağmen uyuyammıştı. saat 11 di baktım uykuya daldı. yazık çok acıdım . bi o kadar da sinirlendim .
işte araştırdım . uyku sorununu yine.
çocukta uykuya dalamama yazınca çıkan yerlere baktım.
kedi otundan bahsetmişler .
onu bulunduğum üni deki zıraatçı arkadaşlara sordum. baharat bitkileri ile ilgili derse giren hocamıza. kesinlikle verilmez . ergenlik döneminden önce içemez onu dedi.
papatya çayını önerdi. en iyisi o dedi.
bir de eğer o yoksa melisa çayı dedi.
ama öncelik papatya diye söyledi.
evde melisa çayı vardı.
neyse melisa çayını 2 kez yaptım . gerçekten işe yaradı. sık yapmak istemiyorum ki alışkanlık haline gelmesin diye. ama bir de böyle dene istersen .
papatya çayı alıp yapabilirsin . içer mi bilemiyorum ama . biberona koysan belki oyun diye içebilir .