• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çildirmak üzereyim.!!!!!!!!

Siz kötü olmayın.. Eşiniz konuşsun halletsin kötü olmadan.. "2 ay oldu artık senin düzenini kuralım daha fazla uzatmadan evini tutalım.. Eşim hamile olduĝundan sancılanıyor geceleri..". Desin.. Eşinize de arada söyleyin sabrım kalmadı. Diye..

Mrb arkadaşlar bana biri akıl versın .Ben mi kötü bırıyım anlamadım gitti. 29 haftalık hamileyim ve ıkıncı hamılelıgım ilki duşuk oldu .Şu anda bile normal geçmiyor hamileligim .Sürekli sancım var ve yurt dışında yengem hariç kımsem yok o da uzak bana neyse gelelım derdıme 2 aydır Türkiye ' den eşimin 22 yaşinda genç erkek kuzenı geldı. Ve çoçuk çok degışık o kadar rahat ki ben evım de o kadar rahat degılım. Süreklı yatak odama eşimin arkasın da gelıp bır seyler söyler alır. Ki kaynanam bıle kabul etmedı hergun hastayım evım pek musaıt olmuyor .Eşim çok saf çoçuk dıyor gecıyor. Ve ona kalacak yer bıle bulduk ama rahata alışmış "yok yenge eşya yok ev küçük diyor".Ki sen bekar adamsın sabah işe akşam eve gelıp yatarsın. Eşya senın neyıne yatak alacaz başka ne yapım .Ki iş bıle ayarladık. Evde salon da uyuyor ben zaten sancıdan bütün gece kıvranıyorum. Ve kaynanam Allah var merhametlı bırı o bıle kabul etmedı .Çoçuk çok rahat ya bekar evı zor dıyor e hep ben mı sana bakacam bu gün eşinle tartıştım artık bıktım ya bu ne . Sonun da ben kovacam. Lütfen bana bır akıl verın;(
Eşine dalasım geldi seni bebeğini hiç mi düşünmüyor hadsiz bulmuş rahat yeri eşşek niye gitsin ki pislik ya hiç düşünce yokmuş kuzende de ailesinde de ya hiçkimse çıkıp demiyor mı oğlum hamile kadının evinde işin ne diye

Hay Allahım ya rahatlığa bak bekar evi zormuş. Beyin yoksunu seni, evli evi daha zor da işi sen yapmadığından sana kolay.kazık kadar herifsin utanmıyor musun hamile kadına kendini baktırmaya. yüzüne tükürsen yağmur sanır,sinirlerim tepeme çıktı.
eşin söylesin, söylemiyor mu hiç iş yapma aç kalsınlar pislikten ölsünler bekar evini görsünler.

Yuh yani...

Hamile kadinin evinde 2 ay misafirlik olur mu? Hadsiz..:kızgın:

Valla tam bir kavga sebebi.

Esiniz kusurabakmasin da sizi hic dusunmiyor..

Kuzeni yollayana kadar kocanin uzerinde baskiya devam.
Sakin pes etme.

O adam o evden gideceeeeekk..

Ay sinirlendim bak yine:kızgın:

bence kvyi devreye sokun. beni dinlemiyor aramız acılıyor bir erkek olarak zor durumda oldugumu anlamıyor beni sen anlarsın anne de. annenız desin böyle kattiyen olmaz hamıle kadın rahat edemez evde rahat gıyınır tuvalette banyoda rahat olmak ıster boyle seyler desin esinize kesin dille konussun. 21 yasında hazır yemek hazır esya kıyafet ımkanlarından yararlanmak ıstıyor sızın yanınızda bellıkı. kalcagı süreyede baglı. temelli mi geldi yanınıza

Kv kabul etmemiş anladıkta,
Oglunada dememiş mi evde hamile gelin var onlamı ugraşacaksın,
Erkekler rahat nasıl olsa yemek pişiyo ev temizleniyo ne zararı var tabi.. :deli:

Bence sancınız olmasa dahi sancım var numarası yapın yayılıp yatın.
Sonra karınlar acıkacak tabi yemeği kocaya kitleyin
Bulaşık dağınıklık toparlama kuzene kalsın.
Ik mık yaparlarsa ooouuyy sancım sancıımm ben nerelere gideeem diyip yırtının. :dondurma:
Onlar işlerine dönünce arkalarından nanik yapın :KK3:
Keyfi iki katına çıkarmak için göz ucuyla bakıpp bakıp, oh olsun, deyin.:-)

Hamile halinizle kendinize ve evinize baktıgınız yetmiyormuş gibi bi de koskoca adama mı bakacaksınız? Ondaki de iyi yüzsüzlükmüş yalnız...

İki ay nasıl dayandım,ilk haftadan göndermen gerekirdi.İyice yüz bulup yayılmış demekki.Hadi çocuk dusunemiyor,eşin hiç mi akıl edemiyor...Yorulman bir kenara , şöyle yayılıp oturamazsin,rahat dus bile alamazsın,pes.

Haklisiniz sonuna kadar, ayrica zor bir hamilelik gecirmeseniz bile o gence bakmak zorunda degilsiniz. İmkanida varmiş ciksin eve bir zahmet. Kv ile gorusun acikca anlatip yardim isteyin. Kv eşinizle veya o gencin ailesi ile goruşsun ve orada kalmasinin dogru olmadigini anlatsin en dogrusu bu bence

Neyse kı defolup gıttı. Bugun bulduğumuz kaçıncı ev yurt dışında evler küçük adam baktı benım ev iyi yayılıp kaldı.Ben aileliyim sonuç da evliyim , arkadaşlarım evıme gelıp gıdıyor ,çoçuk da doğacak , sen bekar adamsın sabah işe akşam eve gel uyu sana ne eşya dan ya dayanamadım soyledım.. . Bu yok eşya yok, yok ev küçük yok bekar evı zor sureklı bahane buldu . Ikı hafta evımı temızleyemıyorum ,duş bıle almak zorluyor sancılanıyorum .Yetmezmiş gibi bu. Kalıcı bır de hadı ev bulana kadar , hadı iş bulana kadar dedım gunah dedım adam yüz verdım astarı istedi.

Hepınıze tşk ederım .23 yaşindayım belkı ben abartıyorum dedım akıl almak istedım.

Koca herifin ne işi var evinizde. Yaşı da size yakınmış eşiniz nasıl ses çıkarmıyor. Herkesin bir mahremi var. Eşinizle konuşun o beceremiyorsa siz yol verin.

haklısın canım
bana da kaynım gelmişti beş gün dayandım en son eşime benmi gideyim o mu demiştim
orası mahremimiz ya başka erkeğin ne işi var

Eşin ne rahat ya. Kızmakta bin beş yüz haklısın. Ayrıca bir belirsizlik var sanırım bu daha kötü. Açık açık soylemekten başka yolda gözükmüyor gibi.

Mrb arkadaşlar bana biri akıl versın .Ben mi kötü bırıyım anlamadım gitti. 29 haftalık hamileyim ve ıkıncı hamılelıgım ilki duşuk oldu .Şu anda bile normal geçmiyor hamileligim .Sürekli sancım var ve yurt dışında yengem hariç kımsem yok o da uzak bana neyse gelelım derdıme 2 aydır Türkiye ' den eşimin 22 yaşinda genç erkek kuzenı geldı. Ve çoçuk çok degışık o kadar rahat ki ben evım de o kadar rahat degılım. Süreklı yatak odama eşimin arkasın da gelıp bır seyler söyler alır. Ki kaynanam bıle kabul etmedı hergun hastayım evım pek musaıt olmuyor .Eşim çok saf çoçuk dıyor gecıyor. Ve ona kalacak yer bıle bulduk ama rahata alışmış "yok yenge eşya yok ev küçük diyor".Ki sen bekar adamsın sabah işe akşam eve gelıp yatarsın. Eşya senın neyıne yatak alacaz başka ne yapım .Ki iş bıle ayarladık. Evde salon da uyuyor ben zaten sancıdan bütün gece kıvranıyorum. Ve kaynanam Allah var merhametlı bırı o bıle kabul etmedı .Çoçuk çok rahat ya bekar evı zor dıyor e hep ben mı sana bakacam bu gün eşinle tartıştım artık bıktım ya bu ne . Sonun da ben kovacam. Lütfen bana bır akıl verın;(
çocuk mu ? :KK57: ne çocuğu kocaman adam yahu.. eşinizin konuşması gerekiyor artık. bebeğimiz olacak kendi evini ayarlamanın vakti geldi diye. . bi de ev bulduğunuz halde taşınmak istemiyor..ohh ne ala memleket, ekmek elden su gölden.

Vallah ben göz dağı verdım eşime dedım cekıp yengemlere gıdıyorum ne halınız varsa görün.Mesaj atmış ev buldum yarın gonderecem dıyor bulduğumuz kaçıncı ev hiç aklım kesmıyor çocuk rahata alışmış.
Siz Gidin evden,eşiniz onu apar topar bakın nasıl gönderiyor.

Back
X