- 4 Ağustos 2017
- 283
- 5.667
- 58
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşine dalasım geldi seni bebeğini hiç mi düşünmüyor hadsiz bulmuş rahat yeri eşşek niye gitsin ki pislik ya hiç düşünce yokmuş kuzende de ailesinde de ya hiçkimse çıkıp demiyor mı oğlum hamile kadının evinde işin ne diyeMrb arkadaşlar bana biri akıl versın .Ben mi kötü bırıyım anlamadım gitti. 29 haftalık hamileyim ve ıkıncı hamılelıgım ilki duşuk oldu .Şu anda bile normal geçmiyor hamileligim .Sürekli sancım var ve yurt dışında yengem hariç kımsem yok o da uzak bana neyse gelelım derdıme 2 aydır Türkiye ' den eşimin 22 yaşinda genç erkek kuzenı geldı. Ve çoçuk çok degışık o kadar rahat ki ben evım de o kadar rahat degılım. Süreklı yatak odama eşimin arkasın da gelıp bır seyler söyler alır. Ki kaynanam bıle kabul etmedı hergun hastayım evım pek musaıt olmuyor .Eşim çok saf çoçuk dıyor gecıyor. Ve ona kalacak yer bıle bulduk ama rahata alışmış "yok yenge eşya yok ev küçük diyor".Ki sen bekar adamsın sabah işe akşam eve gelıp yatarsın. Eşya senın neyıne yatak alacaz başka ne yapım .Ki iş bıle ayarladık. Evde salon da uyuyor ben zaten sancıdan bütün gece kıvranıyorum. Ve kaynanam Allah var merhametlı bırı o bıle kabul etmedı .Çoçuk çok rahat ya bekar evı zor dıyor e hep ben mı sana bakacam bu gün eşinle tartıştım artık bıktım ya bu ne . Sonun da ben kovacam. Lütfen bana bır akıl verın;(
çocuk mu ?Mrb arkadaşlar bana biri akıl versın .Ben mi kötü bırıyım anlamadım gitti. 29 haftalık hamileyim ve ıkıncı hamılelıgım ilki duşuk oldu .Şu anda bile normal geçmiyor hamileligim .Sürekli sancım var ve yurt dışında yengem hariç kımsem yok o da uzak bana neyse gelelım derdıme 2 aydır Türkiye ' den eşimin 22 yaşinda genç erkek kuzenı geldı. Ve çoçuk çok degışık o kadar rahat ki ben evım de o kadar rahat degılım. Süreklı yatak odama eşimin arkasın da gelıp bır seyler söyler alır. Ki kaynanam bıle kabul etmedı hergun hastayım evım pek musaıt olmuyor .Eşim çok saf çoçuk dıyor gecıyor. Ve ona kalacak yer bıle bulduk ama rahata alışmış "yok yenge eşya yok ev küçük diyor".Ki sen bekar adamsın sabah işe akşam eve gelıp yatarsın. Eşya senın neyıne yatak alacaz başka ne yapım .Ki iş bıle ayarladık. Evde salon da uyuyor ben zaten sancıdan bütün gece kıvranıyorum. Ve kaynanam Allah var merhametlı bırı o bıle kabul etmedı .Çoçuk çok rahat ya bekar evı zor dıyor e hep ben mı sana bakacam bu gün eşinle tartıştım artık bıktım ya bu ne . Sonun da ben kovacam. Lütfen bana bır akıl verın;(
Siz Gidin evden,eşiniz onu apar topar bakın nasıl gönderiyor.Vallah ben göz dağı verdım eşime dedım cekıp yengemlere gıdıyorum ne halınız varsa görün.Mesaj atmış ev buldum yarın gonderecem dıyor bulduğumuz kaçıncı ev hiç aklım kesmıyor çocuk rahata alışmış.