kimsenin olmadigi biryere önlem alarak giden insan nasil vaka sayisini yükseltebilir?
burda arkadaslar örnek dahi vermis.
asasöre dahi ayni anda girmiyoruz demis vs..
böyle yaparak bilincli olan cikan ciksin diyorum.
hunharca herkes ciksin gezin tozun birsey yok demiyorum. yazdiklarimi yanlis yerlere cekmeyin.
durumu hafife alan yok burda.
ben kendi cevremden örnek verdim.
benim cevrem ormanlik alan mesela.. insan sayisi az olan bir kasaba. ben istesem cikabilirim. kimseyle karsilasmam dahi.
ki bizim milletimize herseyi ince detayli anlatmak lazim herhalde.. yorum yaptigima pisman oldum.
siz mi yazdiniz bilmiyorum ama bir yorum vardi, komsuma dahi cikmiyorum diye.. zaten olmasi gereken bu!
ben zaten disari cikabilirsiniz derken komsuya pogaca götürün aman bosverin demiyorum.
cogu kisi ne yapip yapmayacagini ayirt edemiyor sanirim ozaman bencede otursun oturdugu yerde herkes.
ki konu sahibine de yüklenmeye gerek yok. birkac bilincsiz insan hala keyfi gezintiler yapiyor diye konu sahibinin sucu degil sonucta.
sartlari tamamen farkli olan ve zaten kendisini ev hapsine almis ama bunalmis ve hamile bir insani, bosvermis ve virusu ciddiye almayarak hala gezenlerle kiyaslayarak taslayamazsiniz.
ben kimseye disari cikin diye tesvik de etmiyorum.
büyük sehirde yasayan insan cikmasin!
bagisilik sistemi iyi olmayan veya hasta olan insan cikmasin!
psikolojik olarak iyi olan kisi de cikmasin!
gereksizce disari cikan olmasin!
oldu mu? illa tek tek saymaliyim herhalde..