aynı soun bendede var canım yalnız deılsın sabah uyanıyor adda aksam yatarken adda guduz bazen aksamlarıda cıkarıyorum ama dısarıdan zor eve alıyorum kapıdan gırerken bagrıltı kopuyor mutlaka bırde ses var kızda cıglıgı basınca yemın edıyorum benım kulaklarım cınlıyor yuh dıyorum basak bısey demıyorum cok sınırlı bunun babanneyle dedeyle alakası yok cocugunda okakadr ozenle ugrasıyorum ama yok dedıgı dedık kendını yere atıyor basını yere duvara vuruyor kızınca dıarı cıkmak bazen rezıllkı oluyor kucaga gelmıyor yolda yururken gırmıcegım dukkanlara ıetelıyor zorla sokuyor bazen elımden tutmak ıstemıyor hanımefendı kendı kendıne yuruyecek offf offf cok zormus cocuk yetıstırmek buarada 20 aylık artık
arkadasim ayni durumdayim offfffff yaaa hicbir laftan anlamiyor psikolojik tedavi gordum duzeldim ama o ayni terapiye gittim 4 5 kez artik o sa... gitmeyecegim yeter konusacak birsey kalmadi bana diyorki cocugum anlamiyor deyine zekasinda birseymi var diyor hayir biliyorum ne yapiyim anlamiyor arkadaslar psikologlarda tozuttu galibaohaoldumsmilemerhaba 2 yasına yeni girmiş bir kızım var ama bir haftadır bizi canımızdan bezdirdi ben yarım gün calısıyorum ben işteyken babaannesiyle dedesi bakıyor ama bir haftadır onlarda ilallah dediler.istediği oluncaya kadar anne anne anne diye avazı cıktıgı kadar bagırıyor eger sokaktaysak ve eve girmek istemiyorsa kendini yere bırakıyor arabaların altna dogu atlıyor kesinlikle elimi turmuyor zaten sokakta.bugün beni 3 saat parkta mahsur bıraktı kesinlikle eve girmiyor apartmanı ayaga kaldırdı anne anne diye avazı cıktıgı kadar bagırdı beni aglattı sokakta a derece yani.asla dövmedik bagırmadık bu cocuk niye böyle oldu anlamadık acaba babaanne baktıgı içinmi sımardı krese mi versem dayanamıyorum lütfen yardım edin.tecrübelerinize ihtiyacım var
valla bende inatligindan anneligi yasayamadim:sinifsinif:abisini yiyip yiyip bitiriyor bir ara mosmor geziyordu buyuk oglum bu cocuk anormal sinirli kiskancliktan istirirdi buyuk oglumu sabrim tukendi ilacida biraktim icmeyecegimBiliyorum zor anne için ama ben tam tersinden şikatetçiyim benim kızım hiçbir zaman bir kere hayır dediysem ısrar etmedi, ağlamadı, hep kabul etti. ben gözünün içine baktım dirensin diye ,tık yok
çok az şeye hayır dedim aslında ama onlarda hiç itiraz etmedi.
sizin anlattıkarınız çocuğun özgüveni ve kişilik gelşimi için gerekliymiş. Benim çocuğum sanki çocukluğunu hiç yaşamadı bu açıdan
puffy2306 beni ilk tuna ısırdığında bende onun kolunu canı çok değil ama acısını hisedecek kadar sırımıştım sonrada eger birdaha yaparsan bende yaparım demiştim oda son olmuştu :)Of bu erkek anaları ne çekiyoruz böyle!! Bende üzülüyordum ki sadece benim oğlan mi böyle şeyler yapıyor diye. Daha bu sabah Yüzümü tırmaladı, suratımda iki şerit yol varIsırmaması için uyardım diye.. Daha önce de dudağımı patlatmış burnumu çatlatmıştı yandaki şekli almama az kaldı yani! Gayet sabırlıyım. Kırdığı bardağı çanağı vs hiç anlatmiim.. Hayır kelimesine karşı bi zaafı var tv de bile duysa delleniyor o nedenle onu kaldırdık muadillerini deniyoruz. Her şeyi atıyor hatta kendini bile yerden yere atıyor! Dede neneyle çok alakalı diyemeyecem.. Bizim dede nene ilk önce hoşlandı sonra neneyi bezdirip dedenin de kafasına bastonunu geçirdikten sonra olaylar değişti. Sakinleşene kadar kimse ilgilenmiyor. Tabi o süreçte kafamız kazan sinirlerimiz sütlaç oluyor ama Napalım?! Durulacağı zamanı bekliyoruz.. Anne olmak zor meslek! Sabır sabır ya sabır !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?