valla aklından çıkarmak çok zor benim 9 ay oldu aklımda
keşke affetmeseydim diyorum bazen
sen pişmanmısın affettiğine
Ya bide ben çok takarım yaa bir insandan bin kat daha takıntılıyım.burcumun yengeç olmasındanda dolayı geçmişe bağlı kalıyorum ve hep bu acıyı yaşıcam.Ya o çok pişman utanıyor ama bazen sımsıkı tutunuyorum ona bazende ben bu adamla nasıl evleneyim diyorum.Şöylede bir durum var ben onu bu kadar severken onunla devam etsemde ayrılsamda çektiğim acı yine aynı olucak,her gün ağlıcam.Çok yoruldum bu sıkıntıdan.Psikologamı gitsek napsak ya offf.Şimdide o kızdan intikam almak istiyorum kendine bir ilişki yapmış bozmak istiyorum yaa off gercekten bilmiyorum.Bu üzüntüyle ömür geçmez.En güzel yaşımda yaşadıklarıma bak.Ya bir daha asla böyle bişey yapmıcak olsada bunu biliyorum herşey çok gzl olcak olsada ama 1 kerede olsa yaptı diyorum deliye dönüyorum.En yakın arkadaşlarım bile ayrılırsan ilerde çok pişman olucaksın diyorlar sen onun gibisini bulamazsın.O hatayıda benim yüzümden yaptı ben suçumu biliyorum ama napıcam bilmiyorum.Ne yapmamız lazım yaa off offffffffffffff.İstersen sende yardım al kendi göremediklerini görürsün uzman birininbakış açısı eminim doğru karar vermeni sağlıcak.İnşallah yüzün hep güler bundan sonra.Acın acım gibi çok iyi anlıyorum.Bende söyleyemediklerimi 7 sayfaya yazdım.Yarın oturup konuşucaz yine :S