çıldırmak üzereyim

ve ben onun face olayını açtığımda o da eski erkek arkadaş konumu açtı ben takıntı yapmadm sana güvenmeyi tercih ettim
ne bilim belki benden sırf onla çıkmak için ayrılmıştın zamanında ama ben seni çok sevdim sadece senin sözüne inandım senin gibi takıntılarla hayatı dar etmedim dedi :2:

Bu yaşadığınız üzücü durum haricinde; inceden düşünmeniz lazım..
Birbirinize uygunluğunuzu, eğer ciddi düşünüyorsanız evleninceki uyumunuzu, hayaata bakış açısı, sorumluluğu, kötü alışkanlıkları v.s vs hepsini göz önünde bulunudurarak mantıklı bir karar verin, kalbinizi az devre dışı bırakarak.

İnanın hayat harcanmayacak kadar güzel, duygulara yenilmeden evliliğe karar verilmesi gerekiyor insanın.

çok haklısınız umarım hayırlısı olur
aslında erekek arkadaşım etraftan herkesin efendi uyumlu bulduğu biridir
bencede öyle ama bilmiyorum

Geçmişte yapmış bi hata ama affettiysen bu konuyu bi daha düşünmemeye çalış ve açma bence yoksa ikinizide gerçekten çok yıpratır...

Geçmişte yapmış bi hata ama affettiysen bu konuyu bi daha düşünmemeye çalış ve açma bence yoksa ikinizide gerçekten çok yıpratır...

yıpranıyoruz zaten:14:

affetmekle hata mı yaptım acaba bilmiyorum hala vaktim var nişanlanmadan bu konuyu kendi içimde çözmem lazım

yıpranıyoruz zaten:14:

affetmekle hata mı yaptım acaba bilmiyorum hala vaktim var nişanlanmadan bu konuyu kendi içimde çözmem lazım

Ben olsam bende affederdim sanırım çünkü çok sevdiğin için böyle şeyleri bazen görmezden gelebiliyosun ama ilk ve son olmak şartıyla tabiki...

kızlar başka fikri olan yok mu yardımlarınıza ihtiyacım var :7:

Canım yaa bence üsteleme hem senin de konuştuğun kişiler olmuş bak kendini üzüyosun hep :25:

kızlar bugün tekrar konuyu açtım son kez soracağım söz dedim..o kızı beğenmedin hoşlanamdın yada kötü bi amaçla asılmak aldatmak gibi amaçla konuşmadığına yemn et dedim hiç düşünmeden yemin etti babanın üzerine yemin et dedim etti..gerçi bi insan üzerine yemin etirmek doğrumu bilmiyom ama ettrdim

ya bence abartma bu kadar.. yapmış bı hata. pişman olmuş. gercekten olur oyle, kimseyle konusamadıgında yabancı bırıyle konusmak ıstersın olur bıter. bende yaptım. :26: ama asla aşkla falan degıl, gayet arkadasca... hem sen kıza face ten msj atmıssın, hoslandıgımı anlamadınmı dıye, oda yooo oyle seyler konusmadık ki demiş. daha ne ıstıyosun??? unut gıtsın.

ya bence abartma bu kadar.. yapmış bı hata. pişman olmuş. gercekten olur oyle, kimseyle konusamadıgında yabancı bırıyle konusmak ıstersın olur bıter. bende yaptım. :26: ama asla aşkla falan degıl, gayet arkadasca... hem sen kıza face ten msj atmıssın, hoslandıgımı anlamadınmı dıye, oda yooo oyle seyler konusmadık ki demiş. daha ne ıstıyosun??? unut gıtsın.

teşekkürler haklısnız ben biraz takıntılıyım yaa evet her konuda böyleyim :44:

bence affetmişsen unut gitsin bir daha hiç açma ama ona bir daha olursa affetmeyeceğinin sinyalini ver. affetmende bana göre bir yanlış yok aldatmak olmamış. ama bir daha yapmamalı bunu yaparsa da bu sefer affetmemelisin. ona da bu korkuyu ver. düşünen sen değil o olsun artık.

Yemin ederim kendimi gördüm.Erkek ark.verdiği cevaplar falan olsun.Konuyu bi benimsedim.Ben suçluydum hakettim yaptı ama ne olursa olsun yapmamalıydı.Affettim.1 ay geçti hala ağlıyorum tahammül edemiyorum.Nasıl çıkarıca aklımızdan bilmiyorum nasılll :( Canım çok fazla yanıyo.Çok iyi anlıyorum seni :(

Yemin ederim kendimi gördüm.Erkek ark.verdiği cevaplar falan olsun.Konuyu bi benimsedim.Ben suçluydum hakettim yaptı ama ne olursa olsun yapmamalıydı.Affettim.1 ay geçti hala ağlıyorum tahammül edemiyorum.Nasıl çıkarıca aklımızdan bilmiyorum nasılll :( Canım çok fazla yanıyo.Çok iyi anlıyorum seni :(

valla aklından çıkarmak çok zor benim 9 ay oldu aklımda
keşke affetmeseydim diyorum bazen
sen pişmanmısın affettiğine

Back
X